Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 14:25:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 1 Član i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 1003
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jovana Jankovic-Joksimovic  (Pročitano 4970414 puta)
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 30714
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@sova022 ova je tema namenjena Jovani Jankovic tako da ...
IP sačuvana
social share
Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар помеѓу народите - Гоце Делчев, Македонски револуционер

Свеста и чувството дека сум Македонец треба да стојат повисоко од се друго на светов - Крсте Петков Мисирков, Македонски просветител

Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung sgh-550i
Jbt, ova riba je tako nasminkana, da mi izgleda kao da je stalno iznenadjena!!
Smile
IP sačuvana
social share
Sivi soko, sivi soko, sivi soko, ću-ću-ću. Sivi soko, soko sivi, sivi soko, šubi-dubi-du!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 251
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nista od jutros? Jel moguce da niko nema nista?

Ej koppany, danas sam uspeo da pogledam nekih 10-ak minuta jutarnjeg (i mozda ce se sad siroke narodne mase dobro nasmejati) ali sticem utisak da JJ zna za ovu temu te se sve vise slazem s tvojim misljenjem. Prilog, by the way, mislim da je Jovana dovoljno obrazovana i da sigurno koristi net. E sad, ako si dovoljno poznat verujem da ces se u jednom momentu svakako zapitati sta drugi misle i pisu o tebi. Ako znas da ukljucis IE eto informacija. Ti sad probaj (ako vec nisi, a jesi verovatno) da potrazis nesto o Jovani Jankovic googlanjem i videces rezultate. Jos ako potrazis fotke eto ti direktan link ka ovoj temi - sta ces vise. Jos da dodam da sam stekao utisak da JJ sve vise gleda u one monitore sa strane po studiju i nekako su joj pokreti za nijansu drugaciji nego ranije.

P.S. Zaista se nadam da je neko capsovao nesto od jutros.
Poz  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Xaboxa, upravo tako. Ja se izvinjavam sto sam pomenuo neke druge ribe ovde, ali sam pisao u dahu, i nisam imao zivaca da kalkulisem gde sad to da ubacim. Elem, sto se Jovane tice, ja se naravno zjb-vam, ali u svakoj sali pola istine. Upravo tako i ja razmisljam. Zene su generalno gladano sujetne, i ta riba sigurno prati ono sta o njoj pisu. To da gleda u monitor to je evidentno, jer ni jedna ne voli da "ispadne lose" na slikama ili snimcima. Ako sam ja nekoliko puta u Google ukucao svoje ime, da vidim pogotke, smeo bih da se kladim da je to i ona uradila. I eto ti cinjenice. Upravo, kao i nama, i njoj prvi pogodak gadja na ovaj sajt. Ne mogu da verujem da ga nikad nije pogledala. Verovatno se dobro zabavlja, a istovremeno joj raste ego. Na zalost danas nisam gledao, tako da ne znam sta je nosila. To sto se obracam njoj direktno u svom proslom postu, to je malo zezanje, ali kao sto rekoh u svakoj sali pola istine.
I zato jos jednom: Jovana, batali te pantalone, obraduj naciju, i nosi suknjice. I probaj da obuces tu famoznu do kolena sa izrezom. To je mnogo sexy, i privlacno. Mnogo vise nego minic.
Za Sovu: hvala na informaciji, obradovao si me sto mislimo i zelimo isto.
Pozdrav svima!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
  Realno govoreci,ona zna za ovaj forum.Ono sa ukucavanjem svog imena na netu je potpuno za ocekivati i sigurno je i ona to ucinila.E,sad shta je uradila kad je nabasala na nash forum to je pitanje Smile Ili je sa gadjenjem ugasila stranicu ili,ako ima imalo smisla za shalu i apsurdnu situaciju u kojoj se zatekla sela je i pogledala barem nekoliko postova i capsova.A ne treba ni zaboraviti famoznu sujetu.Kako izdrzati da ne vidish shta misle o tebi?Pa,ako chitash ovo Jovana,znaj da ja tv ujutru ne bih ni palio da ne pomislim da cu tebe mozda videti Smile Smile Smile
  Pozdrav za ekipu sa foruma!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 251
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Danas je bila u suknjici do kolena, samo nisam uspeo da vidim da li je bio i izrez na sredini kako si trazio. Zna li ko?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

A? Sta?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1321
Zastava VRACAR Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
e jbg, miislim da je los trip da provalis 28 stranica svojih nogu i filmica svojih hodanja po studiju....
cena slave, sta ces..... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1908
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 80
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k800i
Resio sam, idem u operske pevace Smile Smile Smile
Mislim da bi rezia mogla pomoci nama forumasima ako bih se slozila sa par predloga. Recimo da vesti u pisanoj formi koje neprestano "teku" budu prebacene na vrh ekrana, tako bi bile citljivije a ne bi ni smetale nama forumasima da pratimo ono zbog cega i ustajemo tako rano Smile
Ili da povecaju transparentnost na malo veci nivo. Rezijo HELP Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 312
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
 Smile Smile Smile Smile Smile

E ljudi sta joj sad na kraju uradio ovaj operski pevac, osim sto joj je noge izljubio, ma svaka mu cast(dala) .. Smile

E kao da smo ga mi sa foruma ubacili u studio..Raj za oci,brdo materijala, ako neko ima .... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Hell is from here to eternity

Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 1003
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 14:25:20
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.