Nemam K1 i ove fotke su jedino sto sam od studia video. Bolje od ovoga ne moze. Bice to odlicno ljudi, samo lagano
Ma imas sad besplatno k1 na arena cloud, orion tv i telebox pa biraj sta hoces.
Sve bi to bilo lepo da su "strucnjaci" iz Telekom-a, MTS, Oriona i ostalih TV provajdera napravili normalan sajt preko kojeg mozes da gledas na kompu televiziju kao sto to ima 95% ostalih TV provajdera (pa tako i SBB). Da se mlatim sa instalacijom aplikacija i izmisljanjem vruce vode kako da snimim program na komp necu (mada je u sustini jednostavno). Bice sajta za gledanje, za jedno 5 godina, kad zavrse razvlacenje optike (sto su trebali da urade jos pre 10). No to je neka druga tema...
A sto se Joke i studija tice,
Bice ovde kadrova, ima potencijala. Dajte samo da se malo "ustose" ovi sto snimaju i Jovana. Da se stave karte na sto sa sve rezijom pa da se "dogovore" sta sve sme, kako i koliko u kadar, a sta ne. A ko zna, mozda se i reziji omakne po koji kadar slucajno
Retardi su ovi sto su kreirali ovakav studio.Sve izgleda dosadno kao u kakvoj komunistickoj drzavi,a kamera snima sa vrha stočnog silosa.Boze me sacuvaj,ako ne promene nesto ode rejting u minus.
covece pa ovde ti treba dvogled da vidis koliko gostiju ima,a ne nesto vise , sad mi lakse sto nemam K1. Ona da vodi gola emisiju,nista ne bi videli. Bas sam se razocarao,kontam da ce lagano da ode u zaborav,mislim nismo mi neko merilo da ocenjujemo ali ovo je katastrofa,kakvi su ovde novci ulozeni sto je pricala neki dan,brat bratu 5000e ako sve i toliko kostalo,ona na prvoj imala 10000e platu...
Kakav ego triper od likuse. Bas gadna osoba. 10.000e za ovu budaletinu? Nidje veze. Zato nam i ide tako, kad ovu cepanku sa BK univerziteta zovemo novinar/voditelj