Jedno od boljih izdanja u zadnjih par sedmica, u 10:51 pola guze ispade, sva je nekako luckasta jutros, sigurno ga je primila sinoc Moze samo neko reci u koliko je bilo sati otprilike to kad je pokusavala da čita ??
Ovo na kraju bilo je brutalno kad je Gorica završila pa se kadar u studio prebacio par sekundi ranije i zatekao je u bezobraznoj pozi. Kad bi neko imao HD ove emisije da izvučemo maksimum.
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
(1843.36 KB, 1920x1080)
« Poslednja izmena: 07. Mar 2019, 11:04:44 od Lolivoje »
Ovo na kraju bilo je brutalno kad je Gorica završila pa se kadar u studio prebacio par sekundi ranije i zatekao je u bezobraznoj pozi. Kad bi neko imao HD ove emisije da izvučemo maksimum.
danas je dala guzicu u fullu uff ajde mogu da pomognem ovo se retko desava da dodje u ovakvom izdanju...imam tv unazad samo mi daj instrukcije na vreme koje od prilike da vratim i na sta da obratim paznju pa vadim screenshotove i kacim
« Poslednja izmena: 07. Mar 2019, 12:41:42 od Lexusone »
danas je dala guzicu u fullu uff ajde mogu da pomognem ovo se retko desava da dodje u ovakvom izdanju...imam tv unazad samo mi daj instrukcije na vreme koje od prilike da vratim i na sta da obratim paznju pa vadim screenshotove i kacim
To je bilo pred kraj emisije,takodje ima deo kada se kao naljuti na Srdjana pa ustane sa sofe.Sjajan kadar!!!!
da da vidim ovo na pola guzice je u 10:51 to je najmanji problem...ta ljutnja jer ide posle toga u svakom slucaju pregledacu emisiju od pocetkasa preskocima naravno.znam kad sta ide obraticu paznju na sofu ako je jos nesto promaklo
« Poslednja izmena: 07. Mar 2019, 12:50:52 od Lexusone »