Danas bacio pogled uzivo na prvoj tv posle duzeg vremena,Jovana izgleda odlicno,lepa je i vidi se da se trudi dosta da stimulise gledaoce,medjutim nedostaju kadrovi iz bliza i malo veca opustenost u studiju vidi se da je to jos dosta neuigrano i ima previse improvizacije i dosta je ozbiljnog karaktera emisija.
ne preostaje ništa nego da uradim jedan video tribute od slika sa stare teme pošto je ovo sve preslabo.tako da predloge šaljite u inboxi dajte najvreliji materijal
ponekad mi bas dodje da ne udjem u temu zbog onih koji samo kukaju, te stra tema te nema nesto, te ima nesto,...medjutim ja ovde i nisam zbog njih vec zbog onih kojima se ovde nesto svidja a ja se trudim da dam ono sto imam Na NOVOJ temi trenutno ima 69 poruka ako izuzmem prve 4 koje su od moderatora jel znate u preostalih 65 koliko postova nije nista postavljeno ? U 40 ! pa zamislite koliko je stranica na staroj temi prazno i bzvz :Da takodje na staru moze da se ode jednim klikom. Dakle ako hocete da tema bude TOP doprinesite i sami bar po nekad i jednom slicicom! *** Hvala onima koji cene moj trud
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)