prvo bitnija stvar od jutrošnjih slika...sinoćni epski prilog da se obelodani pre nego što neko iskuca čuvenu "Kraljica može joj se"...pitam se...kada se bude promenila vlast koliko će im se imovine oduzeti i da li će im ostati makar prethodni BMW
« Poslednja izmena: 11. Mar 2021, 08:15:31 od Lexusone »
cekajete bre ljudi ,gde je tema sa slikama poznate licnoti na koju sam .... nisam dzaba naputio ovaj forum ,nezadrzivo srlja u prpoast
auu sine...napustio forum jer srlja u propast pa primetio da nema teme koje ustvari ima a u potpisu objavio oproštajno pismo u stilu Sir Alexa Fergusona gde javlja da ne posećuje forum a loguje se svaki dan..teško da mogu da ti rešim problem psihološke prirode,evo makar tema koju si tražio
cekajete bre ljudi ,gde je tema sa slikama poznate licnoti na koju sam .... nisam dzaba naputio ovaj forum ,nezadrzivo srlja u prpoast
auu sine...napustio forum jer srlja u propast pa primetio da nema teme koje ustvari ima a u potpisu objavio oproštajno pismo u stilu Sir Alexa Fergusona gde javlja da ne posećuje forum a loguje se svaki dan..teško da mogu da ti rešim problem psihološke prirode,evo makar tema koju si tražio
možda je frka i ovde posle akcije policije i nakon hapšenja onih lica koja su držala one grupe na socijalnim mrežama gde se divljalo sa domaćim snimcima i slikama pa je pao ključ i ovde dok se ne slegne prašina...nagađam,nisam admin ali po temama koje su precrtane,sve sa sadržajem u naslovu "Na koju sam Svršio" bilo da je domaća ili strana ličnost.
« Poslednja izmena: 12. Mar 2021, 08:52:37 od Lexusone »
Logičan sled okolnosti. Nakon što je Ž.Joksimović kupio Tanjug, evo joj prilike za novu poziciju i možda da konačno prestane voditi jutarnji program, tj. radi emisije drugog tipa u popodnevno-večernjem terminu, kao Olivera Kovačević na RTS.
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
(62.17 KB, 723x663)
« Poslednja izmena: 12. Mar 2021, 15:37:28 od Lolivoje »