Trenutno vreme je: 22. Maj 2013, 22:36:00
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Jovan Perisic (Pročitano 14565 puta)
Jet set burekdzija
Vidi-Meni-Visi
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Samsung D880i
Oziljci Nevazan je zivot moj, izgubio sam sve od uspomena imam samo oziljke 2x Ref. 2x Ti si me ranila ti si me ubila nevernim usnama kad si ljubila Ne treba mi niko otkad ode ti na srcu su ostali samo oziljci 2x Ref. 2x Gde da krenem, tugo, sve je propalo posle tebe nista nije ostalo 2x Ref. 2x
Pa ja ne znam sta da stavim vise ovde, sve mi sklanjaju!
Jet set burekdzija
Vidi-Meni-Visi
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Samsung D880i
Premija Ti si mi prva pobeda posle svih mojih poraza ti si taj zracak sto mi sja poslednja sansa zivotna Kao u sahu kraljica i na lotou sedmica s tobom se uvek dobija tvoje je ime premija ti si od svih drugacija za mene nada poslednja Ref. Jos jednom cu da verujem i na kocku sve da stavim zbog tebe sam sada spreman da sve ruzno zaboravim Jos jednom cu da verujem da sam naso ljubav pravu zbog tebe cu sve ostale da prepustim zaboravu Samo sa tobom, ljubavi bol moze da se pobedi bez tebe ja sam skitnica moja si zadnja stanica Kao u sahu kraljica i na lotou sedmica s tobom se uvek dobija tvoje je ime premija ti si od svih drugacija za mene nada poslednja Ref.
Jet set burekdzija
Vidi-Meni-Visi
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Samsung D880i
Pustite jos ove noci Nisi me mogla zadrzati naviko sam lutati zore u kafani cekati sa drustvom se napiti Ref. 2x Pustite jos ove noci da sijaju njene oci na jastuku mom a sutra mi opet dajte vino, pesmu i kafane da napravim lom Nisi me trebala voleti ni u srce primiti nocima zbog mene plakati i iz sna se buditi Ref. 2x
Jet set burekdzija
Vidi-Meni-Visi
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Samsung D880i
Rekao sam zbogom, a ne dovidjenja Necu ja da patim srce da mi vene necu da se vratim zar ti ne znas mene Ref. Ti si moja proslost vreme rane leci imam i ja ponos covek sam od reci ne postoji niko ko ce da me menja rekao sam zbogom a ne dovidjenja Necu da te molim da si sva od zlata ti si meni jednom zalupila vrata Ref. Necu da te molim nisi vrijedna mene i necu da placem suze su za zene Ref.
Jet set burekdzija
Vidi-Meni-Visi
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Samsung D880i
Samo jednom srce voli Samo sam jednom ljubio jednom sam voleo jednu sam ljubav imao u jednoj vatri goreo Ref. Samo jednom srce voli samo jednom dusa boli sve ostalo sve je lazno sve ostalo nije vazno sve ostalo sve je lazno Samo sam jednom voleo jednom sam ljubio jednu sam ljubav imao i jednom sve izgubio Ref. Jednom sam snove sanjao jednom sam voleo jednu sam ljubav sam imao nisam je jos preboleo Ref.
Jet set burekdzija
Vidi-Meni-Visi
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Samsung D880i
Tamna strana mog zivota I sad zalim sto te nema i sad zalim sto te nema Tuzne zore budan cekam u oblake tamne gledam rujnim vinom lecim tugu ne mogu da ljubim drugu Ref. Tamna strana mog zivota sreca radost pa i seta sve sa tobom bese lepo kad se setim proslih leta i sad zalim sto te nema i sad zalim sto te nema Srce mi je puno rana zauvek ce da me bole sto godina jos da zivim necu moci da se smirim Ref. Jednom zora nece doci i drugi ce vino piti trazices me u samoci ali mene nece biti Ref.
Jet set burekdzija
Vidi-Meni-Visi
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Samsung D880i
Treca smena Doslo vreme, nisam vise njen doslo vreme da se napijem 2x Ref. 2x Naspi jos jednu za trecu smenu da srce preboli jednu lepu zenu Doslo vreme, nema vise nje doslo vreme da se tuguje 2x
Jet set burekdzija
Vidi-Meni-Visi
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Samsung D880i
Tu na srcu mom Samo jedan dan moja bila je ne znam gde je sada ko je miluje 2x Ref. 2x Nestala je ona ne znam sta je s njom ostala je rana tu na srcu mom Samo jednu noc ljubio sam nju ostale su suze na mom jastuku 2x Ref. 2x Samo jednu noc imao sam sve a u zoru ranu nije bilo nje 2x Ref. 2x
Jet set burekdzija
Vidi-Meni-Visi
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Samsung D880i
Zavodlijva Za zrvu mene si birala zrtva sam postao moju si drarmu vesto rezirala kao za oskara vec dugo potreba nicija onako tuzan i slobodan za tvoju igru surovu bas tako pogodan Ref. Zavodljiva a otrovna ja zaludjen i zaljubljen zavodljiva i gresna, znam a tvoje grehe sve ko vodu ispijam Ti si mi rana, a opet ja bih kraj tebe stario oskara zlatnog zasluzujes za svoj scenario vec dugo potreba nicija samocom teskom namucen za tvoju igru surovu bas kao narucen Ref.
Jet set burekdzija
Vidi-Meni-Visi
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Samsung D880i
Nagorkinjo vilo Ti imas oci plave pa mi se ponekad cini da gledam jezero jezero u planini Ref. Nagorkinjo vilo sa plavim ocima sanjam te, sanjam, u dugim nocima da tebe nema, mene ne bi bilo lepoto moja, nagorkinjo vilo Ti imas kose duge pa mi se ponekad cini bela se breza njise u planini Ref. Ti imas lice belo pa mi se ponekad cini da bela vila seta po planini Ref.
Trenutno vreme je: 22. Maj 2013, 22:36:00
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .