Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 16:13:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jovan I. Deretić osnovao politički pokret  (Pročitano 615 puta)
30. Maj 2013, 15:30:55
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
Samsung Galaxy S2
Senzacija: Jovan I. Deretić osnovao politički pokret
Moj te bode do slobode
Razuzdale: e-Novine
Veličina slova:   

Započela revolucija: Jovan Deretić sa Srbaljima u uličnoj akciji preuzimanja vlasti
Photo: slobodna srbija.rs
Čovek koji je svetu otkrio da su Srbi stvorili civilizaciju, da su vladali Egiptom i Rimskim carstvom, da svi svetski jezici potiču od srpskog, da na planeti ne postoji ništa što srpsko nije, one and only dr Jovan I. Deretić krenuo je u politiku! Osnovao je nešto što se zove „Slobodna Srbija Serbijana“ i na svom minimalističkom, ali uzbudljivo nepismenom sajtu plasirao nekoliko priopćenja, osuda i biografskih beleški. Najluđe delove prenosimo u srbskom, praistorijskom originalu

Moj te gladi po bradi: Jovan I. Deretić na Dunavu
Photo: ytimg.com
MOJ TE BODE ISPOD VODE: Stanje u našoj zemlji je katastrofalno. Mi smo pod okupacijom, na ivici gladi i fizičkog istrebljenja. Ljudi koji su sada na vlasti u Srbiji ne poštuju Ustav ni Zakone. Sprovode nalog naših neprijatelja, a za narod i ne haje. Laž, prevara, pljačka, izdaja države i nacije je njihov način upravljanja. Ovoj pošasti moramo stati na kraj na sledećim izborima.
MOJ TE VOZA OKO DOZA: Zato vas pozivam da u svim gradovima i selima osnujete odbore političkog pokreta Slobodna Srbija. Ne čekajte da mi dođemo do vas da bi ste to učinili, nego to radite vi sami i odmah. Odbori od pet do petnaest članova sa jednim čovekom po vašem izboru koji će biti na čelu odbora. Potom stupite sa nama u vezu. Živela Slobodna Srbija!

MOJ TE HLADI NA LIVADI: Moj povratak u Srbiju 1997. godine bio je propraćen promocijom mog glavnog i životnog dela SERBI narod i rasa - Nova vulgata. Pojavom ovog dela i na tlu Srbije krunisana je naša pobeda. Samnom zajedno pobedu sa ponosom mogu da slave stotine mojih novih saradnika srbista širom zemlje Srbije i širom zemljinog šara. Obnovićemo i svetkovinu triamteridu. Pobeda je postignuta jednim nadčovečanskim naporom i nepokolebivom verom u bolju budućnost mog srbskog naroda za koji smo se borili i za koji ćemo se boriti do još jedne i konačne pobede. U čemu se naša pobeda ogleda, koji su i kakvi njeni dometi.

MOJ TE MAZI NA GAZI: Kao prvo mogu reći da smo vratili srbskom narodu tri hiljade godina sakrivene i otuđene nacionalne istorije. Jedinstven slučaj u istoriji čovečanstva. Sa istorijom ide i veliko kulturno bogatstvo čiji će se uticaj tek osetiti.

MOJ TE LIŽE NISKO NIŽE:  Vratili smo srbskom narodu tapiju istorijskog prava na zemlje u kojima živi. Vraćalje svojim istorijskim korenima znači istovremeno i vraćalje svojim istorijskim pravima.

MOJ TE GAĐA SA DRVENIH LAĐA: Dokazali smo da Srbi nisu neki tamni varvarski narod, kako su ih bili predstavili, nego jedan stari kulturni narod koji je postavio temelje evropske kulture i civilizacije.

MOJ TE VOZI NA JEDNOJ NOZI: Dokazali smo da je Srbija majka svih slovenskih naroda i da su svi oni samo nezahvalna deca Srbije. Kada ne bi bili deca Srbije svi bi bili samo varvari, stepski nomadi i ostaci ostataka nekih tamnih naroda, kao što ih na Zapadu predstavljaju.

MOJ TI TUPI NA METALNOJ KLUPI: Dokazali smo da srbski jezik pramajka i zajednički imenitelj svih evropskih jezika bio je zvanični jezik u Asiriji, Mediji, Persiji i carstvu Seleukića. Tragovi uticaja srbskog jezika i srbske kulture nalaze se rasuti od Britanije do Kine.

MOJ TE VESLA NA AERODROMU TESLA: Dokazali smo da je čuvena vedska književnost nastala na srbskom jeziku i da čini istureni deo stare srbske književnosti.

MOJ TE ŠTIPA PODNO KIPA: Dokazali smo da su istorijski Arijevci koji su bili gospodari tri tada poznata kontinenta bili Srbi sa svim srbskim nacionalnim obeležjima.

MOJ TI PJEVA KAO ŠEVA: Dokazali smo da su stari kulturni narodi primili pismenost od Srba među kojima su Grci, Jevreji, Arapi i Latini.

MOJ TI RADI NA VERANDI: Dokazali smo da su Srbi bili tvorci prvih svetskih univerzalnih imperija i prvih država u savremenom shvatanju.

MOJ TI DIŠE U PROLOMU KIŠE: Dokazali smo da su naši još daleki pretci prvi shvatili i proglasili pravo naroda i pravo čoveka.

MOJ TI DAJE STANKU NA MALOM PROPLANKU: Razbili smo međunarodnu zaveru, pošto smo je mi prvi otkrili i definisali, posle svih ovih otkrića izgleda smešna i nema više svrhe opstanka, bar što se tiče kulture i nauke.

Moj me gleda kao Veda: J.I. Deretić, addict
PHOTO:Stock
MOJ TI PRUŽA RUKU U BABINOM KUKU:  Oslobodili smo srbski narod nametnutog kompleksa niže vrednosti i učinili da se danas svaki Srbin sa ponosom može izjasniti da pripada velikoj i slavnoj srbskoj naciji.
MOJ TI SIPA SUPU NA NAUČNOM SKUPU: Na naučnom skupu u Nišu 24. aprila 2004. godine dokazali smo, putem kritične analize, da je delo Konstanina Porfirogeneta obični hrvatski falsifikat iz 17. veka. Da to nije originalni spis nego apokrifno delo stavljeno pod njegovo ime. Kao takvo nema nikakve važnosti kao istorijski izvor. Time je srušen taj jedini stub na koji se oslanjaju nordisti i na osnovu koga su rađeni svi školski i univerzitetski udžbenici u Srbiji. Ovim je zadat smrtni udarac antisrbskoj zaveri.

MOJ TE MOLI U VEČERNJOJ ŠKOLI: Napori Srbske istorijske škole urodili su plodom i prouzrokovali promene na širem međunarodnom planu. Od 24. do 29. maja 2004. godine održan je međunarodni simpozijum u Novom Sadu na temu "Znaci civilizacije".  Na ovom simpozijumu je prvi put zvanično priznato: a) da je Podunavlje kolevka evropske kulture i civilizacije, b) da je srbska (podunavska) pismenost najstarija na svetu i v) Da su dunavska kultura i civilizacija Arijevske. Na tim postavkama se temelji Srbska istorijska škola, pa je ovo još jedna njena sjajna pobeda. S`obzirom da se pod podunavljem podrazumeva kao uži pojam Sveto sedmorečje, a to su slivovi reka Dunava, Drave, Save, Drine, Morave, Tamiša i Tise. U širem smislu obuhvaćeno je celo Helmsko polusotrvo. Srbska kultura koja je razvijena na ovom područiju i kasnije prošorena do Britanije i do Indije bila je ne samo najstarije, nego i najsavršenija i najuticajnija na svetu.

MOJ TE MLATI U PALATI: Srbska istorijska škola je imala znatan uticaj na organizaciju Međunarodnog kongresa u Petrogradu, posvećenog slovenskoj antici, i dala značajan naučni doprinos ovom kongresu.

Posle svega, moja poruka Srbima je sledeća - Budite srećni i ponosni što ste Srbi!

+++

SERBIJANA: KO SMO MI I ZAŠTO SE BORIMO?

Slobodna Srbija je rodoljubiva politička organizacija. Mi se borimo da Srbija bude zajednica svih ljudi koji u njoj žive i zalažu se za njenu snagu i blagostanje, bez obzira na rasnu, nacionalnu i versku pripadnost. Naš ideal je snažna država Srbija u kojoj će svi živeti u miru i blagostanju. Hoćemo vladavinu prava – pravnu državu. Deset koraka do Slobode:

Screenshot: e-novine
MOJ TE DRAŽI NA PLAŽI: Osloboditi se marionetske NATO vlasti u Srbiji. Pokrenuti sudske procese za veleizdaju zemlje i pljačku državne kase.
MOJ TE MESI NA PLASTIČNOJ KESI: Hirurškim putem odstraniti korupciju i lopovluk u zdravstvu i vratiti besplatno lecenje. Deca,trudnice,starci i teško bolesni i siromašni ljudi ne smeju da pate i umiru prepušteni sami sebi. Socijalne programe i fondove višestruko povećati nemilosrdnom sečom nepotrebne administracije i otpuštanjem partijskih službenika.

MOJ TI PREDE OKO GREDE: Osloboditi okupirane medije i sudstvo. U potpunosti izmeniti i reorganizovati državnu upravu,ekstremno smanjiti birokratiju i troškove ukidanjem izmišljenih agencija,kancelarija i službi.

MOJ TE LOMI DOK SI U KOMI: Odbiti kolonijalizaciju Srbije od strane Evropske Unije i zaustaviti NATO okupaciju. Sklopiti otvoren i čvrst ekonomsko-vojni savez sa Rusijom.

MOJ TE PECKA DOK TE SECKA: Uspostaviti novu, snažnu i modernu vojsku koja će uspešno moći da zaštiti nezavisnost srpske države i naroda. Policiju osloboditi od mafije i poboljšati joj uslove rada u celoj Srbiji.

MOJ TE GLADI NA PARADI: Preispitati privatizacije,oduzeti imovinu koja nije stečena radom i staviti je na korišćenje narodu,pod državnim nadzorom.Ukinuti štetočinski SSP sporazum o bescarinskom uvozu proizvoda iz Evropske Unije i ostale dogovore silom nametnute Srbiji.

MOJ TE KUHA SA DVA UHA: Ne prihvatati vraćanje MMF zajmova i kredita koje su političari stavili u svoj džep. Osnovati pravu srpsku Razvojnu banku koja će kreditirati srpsku privredu,a ne tajkune i političare,i koja će potisnuti ucenjivačke strane banke.

MOJ TI KLIJA DA TI PRIJA: Namenskim kreditima,smanjenjem i ukidanjem pljačkaških porezaakitivirati sva postojeća preduzeća,a posebno industrijske i ponjoprivredne kapacitete za bescarinski izvoz u Rusiju.

MOJ TE SOLI NA GONDOLI: Poništiti pogubnu "Bolonjsku deklaraciju" i uvesti obrazovni sistem u skladu sa našim potrebama. Proterati lažnu istoriju iz svih obrazovnih institucija i uvesti bogate stipendije za mlade.

MOJ SE KLANJA ISPOD PANJA: Kosovo je neotuđivi deo Srbije pod NATO okupacijom. Svim silama i sredstvima podržavati legitimno pravo Srba na sjedinjenje sa maticom. Ujediniti sve Srbe bez obzira na kulturne,verske ili nacionalne razlike. Srbin je svako ko se tako oseća. Ako se slažeš-ne oklevaj-pridruži se!

* Ovaj radioaktivni materijal preuzet sa sajta Srbijane. Haiku-međunaslove priredio za štampu Slobodan Antonić. 

Izvor: E-novine
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Не труј нам форум идиотлуцима е новина.

Локето
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 16:13:35
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.