Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Joška Broz o zločinima komunista: "Malo su ubili"  (Pročitano 33685 puta)
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia 
Citat
Ajde prevedi šta si ovim hteo da kažeš, ne kapiram te uopšte. ni za zvezdu ni za magistra

Од 00:24 па надаље.

Капа,тзв. титовка и ознака која се у нешто измењеној верзији налази на грбовима ''наша два највећа клуба''.
Citat
Да је то рекао неки садашњи министар или сл. па ајде,али овај лик је тотално небитан.
Заклати Србина увек је било у моди!

Замисли да је неко на градској телевизији Тел Авива каже : ''мало су вас побили у Аушвицу''!?

Замисли да неко (па и броз) на Студију Б каже: ''мало су побили у Аушвицу''

« Poslednja izmena: 10. Apr 2011, 00:06:52 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia 2610
http://www.youtube.com/watch?v=aBcJ9-SIoDQ&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=ZN7qe2keEnY&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=GYMssNNPSUU&feature=related

Pogledajte samo ove od nekoliko desetina klipova o misteriji zvanoj Josip Broz Tito

@Nksamsj
Crvena Zvezda je ima kluba. Zasto da nemaju zvezdu.????
A kako onda nazvati Crvenu Zvezdu ako nema zvezdu i nije crvena.
Uostalom sci evropski i svcetski velikani na drsovima imaju zvezde-zute-dokaz osavjanja velikih trofeja.
Druga je prica sa Partizanom koji moze promeniti deo grba i izbaciti zvezdu iz njega ALI....
« Poslednja izmena: 10. Apr 2011, 00:08:25 od stami4 »
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
a da niste pobrkali prioritete, onaj govori o streljanju političkih protivnika a ovaj o amblemima sportskih preduzeća. Ko u klin ko u ploču
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia 2610
a da niste pobrkali prioritete, onaj govori o streljanju političkih protivnika a ovaj o amblemima sportskih preduzeća. Ko u klin ko u ploču

Ne znam zasto se Niksa nakacio na klubove sada.
 Neka odgleda ona 3 video klipa pa onda neka komentarise TEMU i klan Brozovih  a ne klubove
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia 
Citat
Druga je prica sa Partizanom koji moze promeniti deo grba i izbaciti zvezdu iz njega ALI....
Немањићког двоглавог орла. Smile Smile

Када се погледа ко је основао Ц.З. јасно је зашто она носи тај назив ( исто се односи и на Партизан).
У крајњој линији за друге клубове ме баш и брига, као и ови домаћи служе за заглупљивање омладине. А петокрака има своју ''симболику'' о којој овде не би.
Citat
a da niste pobrkali prioritete, onaj govori o streljanju političkih protivnika
 Smile ти ко њофрина ''повијест'' да је ''Јасеновац био логор за ПОЛИТИЧКЕ противнике''.  Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
BlackBerry bold
Citat
Ajde prevedi šta si ovim hteo da kažeš, ne kapiram te uopšte. ni za zvezdu ni za magistra

Од 00:24 па надаље.

Капа,тзв. титовка и ознака која се у нешто измењеној верзији налази на грбовима ''наша два највећа клуба''.
Citat
Да је то рекао неки садашњи министар или сл. па ајде,али овај лик је тотално небитан.
Заклати Србина увек је било у моди!

Замисли да је неко на градској телевизији Тел Авива каже : ''мало су вас побили у Аушвицу''!?

Замисли да неко (па и броз) на Студију Б каже: ''мало су побили у Аушвицу''

bas me interesuje jel neki ngo ili aktivistkinja za ljudska prava reagovala na izjavu ovog degenerika?

to bi me bas zacudilo, jer sve bi uradili samo da slucajno ne kazu nesto sto moze da iskompromituje nob i druga tita, i tako ne daj boze, sebe svrstaju na stranu fasista (zato sto pileci mozgovi, sve koji su nekomunisti svrstavaju u fasiste).

sto se tice fudbalskih klubova, meni je tu interesantna jedna stvar. oba srpska kluba, i zvezda i partizan, imaju petokrake za razliku od hrvatskog dinama koji je takodje formiran 45, a koji je nema. bas kao i hajduk iz splita koji je stariji klub i koji je zadrzao svoj stari grb. eto kako se praktikovao komunizam u titovoj jugoslaviji.
valjda ce se jednom promeniti nesto u sportu, pa ce uci i privatni kapital u fudbal i doneti neke druge klubove u prvi plan, a "vecite" poslati tamo gde im je mesto.  Smile
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Qtek 小米
Joшка није потомак партизана, ни комуниста, он је само усташко копиле. Какав је он вођа комуниста када га руска КП не признаје ?
И како то да од свих комуниста само јошка и његове усташе подржавају еу интеграције ? Случајно ?

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
stami sad sam čula ovo što pričaju i ne znam šta da komentarišem. Zapravo jedino što su svi sigurni je da tito nije bio Josip Broz iz Kumrovca. Navodno je taj Josip umro u Zemunu od tuberkuloze i ima uredan grob na zemunskom ghroblju. Takođe navodno on je bio ljubavnik Dolores Ibarur koja ga posle izlaska iz zatvora u Španiji nije prepoznala u Titu i zaista nije imao jedan ili dva prsta što ga je izdalo pred stvarnom porodicom Josipa Broza. Sve ostale špekulacije su nepotvrđene.

Kad bi imala neku vlast prvo bi otvorila grobnicu na Dedinju i utvrdila da li je tamo iko sahranjen. Ako jeste onda dnk analiza da se vidi jel to stvarno Tito. Ja verujem da je tamo stavljen samo prazan sanduk.

Za ovu priču o Habzburzima sam čula odavno, to otkriće je navodno bio razlog zašto su ubili Branka Miljkovića u Zagrebu. Međutim naslušala sam se još mnogo varijanti od Čerčila do Geringa.
« Poslednja izmena: 10. Apr 2011, 01:10:41 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Nokia C5-00
Да многе од њих можемо сада вратити, не постоји ништа што би могли урадити, а да то буде адекватна казна...
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.