Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Josipović: Svaka žrtva ratnog zločina zaslužuje poštovanje  (Pročitano 19267 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung S500
Znači, po toj logici svaki će Srbin uvijek i za svagda bit četnički koljač? Mislim, kad se ljudi na ovim prostorima ne mijenjaju, je li... Takva je tvoja "logika", otprilike

Inače, onoga tko me nazove ustašom ja prvo pošaljem u pičku materinu pa mu onda opalim trisku. Jer ne volim baš da me se vrijeđa.

Ali eto... pretpostavljam da si mlađahan, pa nek' ti bude ovaj put Smile
« Poslednja izmena: 09. Avg 2010, 17:28:25 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
vd40
zašto umjesto bezveznih komentara nisi napisao svoje mišljenje a ako ga nemaš onda nisi morao ništa napisati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
SonyEricsson k530i
Znači, po toj logici svaki će Srbin uvijek i za svagda bit četnički koljač? Mislim, kad se ljudi na ovim prostorima ne mijenjaju, je li... Takva je tvoja "logika", otprilike

Суштински се не мењају.Домановић је писао пре 100 година,па кад узмеш да читаш Страдију ко јуче да је писана.

Супер је што су као сви умерени и фини ових дана,ал' чекај само да се деси неко срање,па онај упери прстом и викне криви су Срби,Србе на врбе,четнициии(и обрнуто),итд па да видиш како 90% умерених прате ко овце 10% екстремиста.Тако је увек,и свуда.

Извини,али након '41 није могло бити никаквог поверења '91.Сад шта би било,кад би било можеш само да нагађаш.

Inače, onoga tko me nazove ustašom ja prvo pošaljem u pičku materinu pa mu onda opalim trisku. Jer ne volim baš da me se vrijeđa.

Не знам те,па нећу коментарисати.Професор повијести је већ друга цвећка.

vd40
zašto umjesto bezveznih komentara nisi napisao svoje mišljenje a ako ga nemaš onda nisi morao ništa napisati.

У чему је поента?Ти имаш своје виђење,ја своје,убедити се нећемо никад у супротно,и крај приче.А ти си толико пута износио усташке ставове да је свака дискусија са тобом потпуно узалудна.Е сад ти реци па кад ме стално провоцирате,и да кренемо испочетка.
« Poslednja izmena: 09. Avg 2010, 17:42:20 od vl4d4 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Samsung 
Čuj, nisam ja izmislio tu negaciju. Niti je ona od jučer. Ta "teorija" o nepostojanju Hrvata i Hrvatske postoji duže vrijeme. U tu "teoriju" vjeruju (ili je barem propagiraju) Srbi.

Uostalom, na ovom sam forumu pročitao barem pedeset citata raznoraznih poznatih i manje poznatih srpskih poltičara, vojnika, kulturnih i vjerskih persona, koji su u skladu sa tom "teorijom". A riječ je o ljudima koji su živjeli u 19. stoljeću.

Prema tome, ta "teorija" nije ništa novo, ništa novokomponirano priej 20 godina za potrebe aktualne politike. To je nešto šta postoji odavno, i šta traje.

Uostalom - ovdje, na ovom podforumu, imaš temu naslovljenu "Postoji li hrvatska nacija?" u kojoj se može pročitat čitava gomila citata na tragu te "teorije", a koji citati su barem 100 godina stari.

Pa sad... Ti sam izvedi svoje zaključke.

Рекох да тако нешто никад није био део званичне и признате историје. Наравно да се после свих ових срања такве ствари помињу. Мрзимо се, а најбоље ћеш понизити противника ако му докажеш или "докажеш" да он уствари нема неку посебност. Као што ћеш од вас чути причу о некаквом српском мешању са Турцима, а нити просечан Србин личи на Турчина, нити му је уопште сродан. Мислим на праве Турке наравно, јер имаш тамо и даље пун курац потомака овдашњих потурица, који и даље знају српски.

А уосталом, чуо сам и прочитао мишљења и да смо ми православни Хрвати. Па и ваш Анте Старчевић у многобројним можданим превирањима, нас је час називао стоком и Власима, час православним Хрватима, час пола-пола.

To je potpuno točno šta ti kažeš. Potpuno točno.

Ali, i sam znaš kako je jednostavno manipulirat masama, pogotovo u takvim pitanjima.

Pa ajde ti onda objasni nekoem da tajitaj Srbin iz Gline/Gospića/Benkovca u stvari ne negira Hrvate i Hrvatsku, nego to čini tajitaj Srbin iz Beograda/Čačka/Valjeva.

Pogotov kad i Srbin iz Benkovca i Srbin iz Valjeva noste istu šubaru, pjevaju istu pjesmu i podržavaju istog Slobodana Miloševića.

Nemoj me krivo shvatit, ne opravdavam ja ovdje ništa. Strašne su se stvari dogodile, strašne i nepravedne, i najdeblji su kraj u cijeloj priči izvukli upravu Srbi iz Hrvatske, koji su ostali bez doma u kojem su živjeli stotinama godina.

Da, narod je bio instrumentaliziran, zloupotrijebljen i (oprostićeš na izrazu) zajeban.

Ali, ono šta želim reć jest: za mržnju, za rat (baš kao i za mir i ljubav) je uvijek potrebno dvoje. Svaka akcija ima reakciju, i obrnuto.

Kužiš?

Милошевић је био вешт манипулатор, али ти не можеш човека потпалити на нешто, уколико тај човек нема никаквог разлога за то. Врело је било у Хрватској крајем '80-их почетком '90-их и не можеш рећи да је то било идеално време за тамошње Србе. Онда ти се појаве такви који ћете "заштитити" од повампирених усташа.

Опет идемо у ту спиралу. Колико год су Хрвати желели да побегну из Југославије, толико су Срби морали бити забринути за себе, у земљи где је национални набој искипео.

Колико год су Хрвати имали право за самосталност, исто толико су Срби њихова права требали задржати у тој новој држави, а неко им је то ускратио.

Уз мало воље, решило би се све то договором, али као да је већина гледала на Србе као на грађане другог реда у будућој држави, исто као што је већина овде тражила да Југославије опстане, па и против воље оних, који би из ње да иду, а Слоба и Фрањо су се одржавали гласовима управо таквих слепаца.

Ja tvrdim da Srbi u Hrvatskoj ne bi prihvatili nikakvu samostalnu državu Hrvatsku 1991 bez obzira koja vlast bila i koja osoba bila.Željeli su živjeti u zajedničkoj državi sa ostalim Srbim ma kako se ona zvala.
Molio bih da pojedinačno napišete koji su to Tuđmanovi grijesi tamo 1990 i 91 koji su Srbe natjerali na pobunu.
Mitinzi su održani na Petrovoj Gori i još nekim mjestim prije dolaska Tuđmana na vlast.Na mitinzima se klicalo "ovo je Srbija"(mart,1990),nosile četničke kape i sl.Zašto se kronočoški ne pođe po redu.Srbi su huškani protiv bilo kakvog ostanka u bilo kakvoj Hrvatskoj i prij edolaska Tuđmana na vlast.
Smetala im "šahovnica".Neje ju crtao Tuđman već je to stari hrvatski grb i normalno je da je na zastavi.Pa ta šahovnica je bila i n agrbu SR Hrvatske pa nije smetala.

Ја већ рекох, да би Срби схватили после мало времена, да Југославије више нема.

Није међутим исто, када након осамостаљења Хрватске останеш конститутиван народ државе, за коју су твоји преци крв проливали и кад ти ту привилегију одузме неко, за чије време су се подизали споменици Милету Будаку, војним јединицама давана имена по Францетићу и Бобану и ко је био добрим делом финансиран од стране усташких синова.

Није никако исто.

А кад смо код митинговања, клицања и повика, нису то једино Срби радили. Мој летовање '90 се завршило пре времена, јер је постајало све непријатније.
« Poslednja izmena: 09. Avg 2010, 17:45:18 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1014
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0

Sada cu ti reci nesto, a za tebe zasigurno novo.
Tice se cetnika, o ustasama ne bih da drvim.

Nama,ljudima u Srbiji( i pametnima i glupima,starima,mladima)tako je besmisleno
i strano da nas Srbe muslimani iz Bosne  i Hrvati nazivaju cetnicima.

Nije nam je  to niti uvredljivo,niti nam prija,jednostavno  je besmisleno.
U Srbiji se cetnici nisu proslavili i nikako nisu omiljen pojam
Naime u Srbiji su cetnici klali svoje komsije  Srbe a i ostale
ideoloske neprijatelje, ali Srbe. Zato se zaista zacudimo toj
nebulozi da se Srbi ,nako djuture ,nazivaju cetnicima.

Ali, meni je svejedno.I ne samo meni. Zovite kako zelite.

Ja ustashama nazivam one ustashe iz NDH,ne pada mi na pamet da Tudjmana,
recimo nazivam ustashom. Naravno ,padaju mi na pamet ustashe kada vidim
Thompsonov koncert i stadione pune mladih ljudi sa ustashkim oznakama,
ali i to ce proci.
IP sačuvana
social share
Srbi  pripovedaju da tice na Cirilovdan traze druga svaka sebi da
gradi gnijezdo i da nose jaja;pa koja koja ga ne nadje,ona se obijesi.

Ciriil,filosof
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung S500
Рекох да тако нешто никад није био део званичне и признате историје. Наравно да се после свих ових срања такве ствари помињу. Мрзимо се, а најбоље ћеш понизити противника ако му докажеш или "докажеш" да он уствари нема неку посебност. Као што ћеш од вас чути причу о некаквом српском мешању са Турцима, а нити просечан Србин личи на Турчина, нити му је уопште сродан. Мислим на праве Турке наравно, јер имаш тамо и даље пун курац потомака овдашњих потурица, који и даље знају српски.

А уосталом, чуо сам и прочитао мишљења и да смо ми православни Хрвати. Па и ваш Анте Старчевић у многобројним можданим превирањима, нас је час називао стоком и Власима, час православним Хрватима, час пола-пола.

Kao šta rekoh - akcija i reakcija. Ništa više ni manje od toga.

Evo ti kolega šta posta odmah iznad tebe. Čim napišeš riječ "Hrvatska" on automatski ispred nje nadodaje "Nezavisna Država".

I šta sad da se tu radi? Šta? Kad ti netko tko bi trebao bit građanin tvoje zemlje automatski i apriorno lijepi etiketu ustaše, koljača i ubojice - i to prije nego šta si ti uspio reć "Dobar dan". Šta da ja sad tu radim?

Милошевић је био вешт манипулатор, али ти не можеш човека потпалити на нешто, уколико тај човек нема никаквог разлога за то. Врело је било у Хрватској крајем '80-их почетком '90-их и не можеш рећи да је то било идеално време за тамошње Србе. Онда ти се појаве такви који ћете "заштитити" од повампирених усташа.

Опет идемо у ту спиралу. Колико год су Хрвати желели да побегну из Југославије, толико су Срби морали бити забринути за себе, у земљи где је национални набој искипео.

Колико год су Хрвати имали право за самосталност, исто толико су Срби њихова права требали задржати у тој новој држави, а неко им је то ускратио.

A koja su to točno prava bila uskraćena Srbima ustavom Republike Hrvatske?  Smile

Уз мало воље, решило би се све то договором, али као да је већина гледала на Србе као на грађане другог реда у будућој држави, исто као што је већина овде тражила да Југославије опстане, па и против воље оних, који би из ње да иду, а Слоба и Фрањо су се одржавали гласовима управо таквих слепаца.

Građane drugog reda? A gdje je to točno, u kojem zakonskom tekstu, uredbi, propisu, gdje kako i kada stajalo da će Srbi bit građani drugog reda u Republici Hrvatskoj?

Ја већ рекох, да би Срби схватили после мало времена, да Југославије више нема.

Није међутим исто, када након осамостаљења Хрватске останеш конститутиван народ државе, за коју су твоји преци крв проливали и кад ти ту привилегију одузме неко, за чије време су се подизали споменици Милету Будаку, војним јединицама давана имена по Францетићу и Бобану и ко је био добрим делом финансиран од стране усташких синова.

Није никако исто.

А кад смо код митинговања, нису то једино Срби радили. Мој летовање '90 се завршило пре времена, јер је постајало све непријатније.

Ajde ti meni, Duje moj, lijepo definiraj šta to znači "konstitutivan narod" te kakva prava bi Srbi kao "konstitutivan narod" imali a sada ih nemaju u Republici Hrvatskoj?

Eto, ako ti nije sekund, bi li ti meni to objasnio. Unaprijed zahvaljujem.

Sada cu ti reci nesto, a za tebe zasigurno novo.
Tice se cetnika, o ustasama ne bih da drvim.

Nama,ljudima u Srbiji( i pametnima i glupima,starima,mladima)tako je besmisleno
i strano da nas Srbe muslimani iz Bosne  i Hrvati nazivaju cetnicima.

Nije nam je  to niti uvredljivo,niti nam prija,jednostavno  je besmisleno.
U Srbiji se cetnici nisu proslavili i nikako nisu omiljen pojam
Naime u Srbiji su cetnici klali svoje komsije  Srbe a i ostale
ideoloske neprijatelje, ali Srbe. Zato se zaista zacudimo toj
nebulozi da se Srbi ,nako djuture ,nazivaju cetnicima.

Ali, meni je svejedno.I ne samo meni. Zovite kako zelite.

Ja ustashama nazivam one ustashe iz NDH,ne pada mi na pamet da Tudjmana,
recimo nazivam ustashom. Naravno ,padaju mi na pamet ustashe kada vidim
Thompsonov koncert i stadione pune mladih ljudi sa ustashkim oznakama,
ali i to ce proci.

Zlato moje, čudim se i ja onima koji sve Hrvate, "uđuture" (kako ti kažeš) nazivaju stašama samo zato šta su Hrvati.

Čudim se ja čudom, pa eto... od tog silnog čuđenja nemam ništa.
« Poslednja izmena: 09. Avg 2010, 17:54:02 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.50
mob
Samsung 111111
Ja tvrdim da Srbi u Hrvatskoj ne bi prihvatili nikakvu samostalnu državu Hrvatsku 1991 bez obzira koja vlast bila i koja osoba bila.Željeli su živjeti u zajedničkoj državi sa ostalim Srbim ma kako se ona zvala.
Molio bih da pojedinačno napišete koji su to Tuđmanovi grijesi tamo 1990 i 91 koji su Srbe natjerali na pobunu.
Mitinzi su održani na Petrovoj Gori i još nekim mjestim prije dolaska Tuđmana na vlast.Na mitinzima se klicalo "ovo je Srbija"(mart,1990),nosile četničke kape i sl.Zašto se kronočoški ne pođe po redu.Srbi su huškani protiv bilo kakvog ostanka u bilo kakvoj Hrvatskoj i prij edolaska Tuđmana na vlast.
Smetala im "šahovnica".Neje ju crtao Tuđman već je to stari hrvatski grb i normalno je da je na zastavi.Pa ta šahovnica je bila i n agrbu SR Hrvatske pa nije smetala.

Dosta njih su se plasili da ostanu sa vama..Iz prostog razloga ..Jasenovac se pamti  Smile
Drugo..tudjman je cisto olicenje zla...koji se ako Bog da okrece na raznju u paklu..Nije docekao svoju kaznu.
Srbi su na drugu stranu za razliku od vas Milosevica oterali u tri pizde materine poslale u Hag..Pravili demonstracije..Vi ste vaseg konja slavili.
Sa druge strane ja i razumem vas..Cak i mislim da vi vise mrzite nas nego vi vas..i to je razumljivo vama su padale bombe..Imam ortaka kome je otac Srbin a Majka Hrvatica..Kad kad ode tamo u lepu vasu i sam kaze da mrznja vasa prema nama je jedno 50 puta veca nego nasa prema vama.
I kako ziveti tamo ..objasnite mi ?
Kako vratiti ljudima dom tamo odakle su ?
Sta boli kurac obicnog coveka , ko se mrzi ili voli ako on nema dom ?
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Jasikasi
ja te pozivan da napišeš konkretno koji su Tuđmanovi grijesi 1990-91,
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Хајте срби јесте ли нормални. Smile
Па усташа (није БорасБорас)нам просипа причу о некаквој узајамној кривици или српском неприхватању
хрватске власти и ми се примамо на ту шпреху јебо нас Борис.
Па јесте ли ви србијанци имали 1/3 : 1/3 : 1/3 или они јебем нас паметне;
Јесмо ли ми истјерали хрвате из Србије међу којима је велики број добровољаца био у ЗНГ-е;

Хајте срби,јебем нас у мозак,да ли је Србија етнички очишћена или Хрватска.

Нисмо нормални,јебо нас усташа када своје урођено крвништво правда нама.

Срби.............најмање су побили милион срба а то нам је данас неких четири милиона брат брату срба.

Је*ем нас луде,слијепе и недефинисане,усташе би нас поклале све до једног само да су могли.

Нисмо нормални,јебо нас ко нас измисли и васпита.

Jasikasi
Не сери...............................избацили сте народ из Устава (конститутивност) иако вам је исти тај народ доњео префикс анти-фашистичка Хрватска,фашисти једни.
« Poslednja izmena: 09. Avg 2010, 19:52:27 od yetyou »
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
Хајте срби јесте ли нормални. Smile
Па усташа (није БорасБорас)нам просипа причу о некаквој узајамној кривици или српском неприхватању
хрватске власти и ми се примамо на ту шпреху јебо нас Борис.
Па јесте ли ви србијанци имали 1/3 : 1/3 : 1/3 или они јебем нас паметне;
Јесмо ли ми истјерали хрвате из Србије међу којима је велики број добровољаца био у ЗНГ-е;

Хајте срби,јебем нас у мозак,да ли је Србија етнички очишћена или Хрватска.

Нисмо нормални,јебо нас усташа када своје урођено крвништво правда нама.

Срби.............најмање су побили милион срба а то нам је данас неких четири милиона брат брату срба.

Је*ем нас луде,слијепе и недефинисане,усташе би нас поклале све до једног само да су могли.

Нисмо нормални,јебо нас ко нас измисли и васпита.

Jasikasi
Не сери...............................избацили сте народ из Устава (конститутивност) иако вам је исти тај народ доњео префикс анти-фашистичка Хрватска,фашисти једни.

nevredi prijatelju  Smile

mi smo ti nenadjebivi sadomazohisti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.