Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 21:40:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 86
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Josip Broz-Tito  (Pročitano 209400 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Rekao sam vec.Ne podrzavam svaku titovu odluku.Jel to stvarno toliko tesko razumeti!!!!??
Па како си онда успео да кривицу за Голи оток свалиш са Тита на глуп народ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko uci znace,ko krade imace.

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (karmic)
mob
Nokia N70
Nisam rekao SVI koji su zavrsili na GO su takvi.Al bilo je dosta onih koji su u sred bela dana bili odvaljeni od neke radze,pa su malo laprdali,i na GO.Sto im je to trebalo,ni oni ne znaju!
IP sačuvana
social share
Ljudska glupost nema granice!

Na svedskoj motornoj testeri:
"Ne pokusavajte da zaustavite testeru rukama ili genitalijama."

-Na decijem kostimu "Supermen":
"Nosenje ovog kostima vam ne daje moc da letite.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Ако је неко глуп не значи да га треба одвести на острво, мучити па стрељати!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (karmic)
mob
Nokia N70
Citat
Ако је неко глуп не значи да га треба одвести на острво, мучити па стрељати!
Cinjenica.Slazem se.Al ako je takav rezim,i ako ljudi vide da su prethodni koji su se tako ponasali najebali,zasto onda biti isti klovn kao i prethodni.Koliko ljudi treba pobiti,da bi jedan prosecan srbin rekao "u jbt,pa ja bolje da cutim" ??

I nisu samo srbi isli na otok,vec raja iz cele SFRJ!!!To da se razumemo!
« Poslednja izmena: 23. Nov 2009, 20:35:07 od sasa92 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Koliko ljudi treba pobiti,da bi jedan prosecan srbin rekao "u jbt,pa ja bolje da cutim" ??
Турци су 500 гидуна убијали па им било џаба, ослободио се Србин. Слабо си ти пазио на часовима историје изгледа или ти на једно уво ушло а на друго изашло. Историја је учитељица живота ал си ти изгледа слабо шта научио.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (karmic)
mob
Nokia N70
Pa gledaj...Koliko je istorija za vreme tita bila realna.Toliko je i sada.Moja profesorna je toliko pljuvala tita,da to nije bilo normalno.Non-stop smo se svadjali,zbog toga me i zgotivila,sad smo sto bi rekli na prst u bulju! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Koliko je istorija za vreme tita bila realna.Toliko je i sada.
Иста је то историја, сада се учи што се тада писало.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (karmic)
mob
Nokia N70
Koliko je istorija za vreme tita bila realna.Toliko je i sada.
Иста је то историја, сада се учи што се тада писало.
A neeee.....Sada se uci o drazi i njegovim poduhvatima,veruj mi.

Moram da idem sada,necu biti on-line par dana..(bicu sutra pre podne)a posle toga ko zna..Pozzdravljam vas sve.Nemoj te preterivati sa prepucavanjem bez mene..zz
Javim se !
« Poslednja izmena: 23. Nov 2009, 21:03:24 od sasa92 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Linux
Browser
Mozilla (karmic)
glupost,zna se ko je stradao na GO,samo pravi domacini,patriote,uceni ljudi, koji su mogli ozbiljno da ugrroze ondasnju vlast....nisu oni isli po kafanama i hvatali antikomuniste koji se opiju,daleko od toga  Smile Smile Smile

evo i jedna prica o desantu na drvar 1944,cini mi se da je  tu tito i upoznao svoju poslednju suprugu  Smile
ne znam koliko je tacna ova prica,mozda je i laz? ko zna....al je zanimljiva  Smile
-najveći kukavičlukTito treba da je pokazao prilikom nemačkog desanta na Drvar 1944. makar po priči Aleksandra Rankovića: „Počinje pucnjava. Mi nemamo ni jednu jedinicu u blizini. Mesec dana ranije dobili smo obaveštenje iz Zagreba da se sprema desant. Pozovemo Koču s divizijom. Nemci to otkriju i odustanu od desanta. Koča ode s divizijom na front. Gledam, puno nebo aviona i padobranaca, a mi imamo samo prateći bataljon i oficirsku školu, ukupno 80 ljudi. Kažem mu: - ’Stari, ja moram da idem da povedem ljude u borbu’. On: - ’Kako da ideš? Ni govora! Vidiš da gađaju ulaz u pećinu!’ Priđem Milutinoviću: ’Stari ne dopušta da idem, a ja moram da izađem i da pokrenem Prateći bataljon’. - ’Idi. Ja ću da te odbranim kod Starog’. Izađem iz pećine i kroz vatru se probijem do Pratećeg bataljona. Pošaljem kurira Slavku Rodiću i u oficirsku školu, s naredbom da stupe u borbu. Odlazim i ja u oficirsku školu. - ’Nemamo oružja’, kažu mi, ’ali ćemo učiniti sve. Otećemo im oružje’. Svi su bili spremni da izginu za Tita. Pošaljem izviđačko odeljenje da utvrdim pravce nemačkog napada. Nemci krenuše na školu. Naši oficiri se bore revolverima o noževima, prsa u prsa, i zaustavljaju ih. Nemci postupaju kako sam i predvideo - opkoljavaju pećinu. Dolazi Žujović i kaže Arsi Jovanoviću: - ’Idi gore i nateraj Tita da krene. Odmah da izađe iz pećine’. Arsa kaže: - ’On mene neće da posluša’. Ja naredim Žujoviću da ode u pećinu i natera Tita da izađe. Pošto je on oduvek sumnjao u Žujovića kao rivala i frakcionaša, napišem cedulju i dam Žujoviću da je odnese Titu: - ’Sad je momenat da izađeš odmah. Sve je obezbeđeno’. Bez tog pismenog dokaza Tito verovatno ne bi poslušao Žujovića. Ali Žujović je - stari Žujović: s mašingeverom je utrčao u pećinu: - ’Izlazi stara kukavico! Oćeš da se predaš Nemcima i da kao komandant spaseš glavu, a upropastiš i izdaš našu borbu!’ Tito je bio obukao maršalsku uniformu i, uz vrisku svoje sekretarice Davorjanke, čekao Nemce da se preda. Žujović ga je pretnjama primorao da izađe iz pećine. On je izašao, a borci Pratećeg bataljona i skojevci na kursu ginuli su štiteći ga dok se povlačio s bulumentom sekretarica.-

e sad recite da nije legenda,ja mu se divim...ljudi ginu za njega.a njega zabole ona stvar....ma nema stari je bio zesci igrac  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 23. Nov 2009, 21:38:05 od kmilos992 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6230
Ma bre Goli Otok, je bio obracun medju njima. Ko im jebe mater.
Nego on je imao debelu podrsku zapada, cim je smeo da se suprostavi Staljinu.
Zna se kako su svi prolazili sa Staljinom.Po recima Svetozara Vukmanovica Tempa, ameri su u to vreme ispljunuli 340 milijradi tadasnjih dolara.
To je sve ulozeno u vojsku. Pa onda vracanje zemlje seljacima.
Mozes zamisliti kad sada u 21-om veku imas 60% nepismenih, sta je onda bilo?
Ljudi (to nije karikatura), nisu znali ni poljski wc da koriste. Svak je imao svoj zbun u Beogradu. ( A gde mi je g*no? - Radovan Treci) Stideli se da idu u poljski wc, da ih vidi neko da idu da kenjaju.
Takvi su isli na kurseve Marksizma. Pa one kuce Beogradjana delili na sto stanova, mnogi sa zajednickim wc-om (ko je srao pored rupe? - Radovan Treci).
Ali rulja ga je podrzavala. Zamisli dobijes svapsku kucu, a da nisi kap znoja prolio, stan u Beogradu. Mislili lesinari da ce stalno tako: Tito pukne prstima i evo leba.
Koliko su ljudi kojima je uzimano njihovo patili, nikom nista. To je evolutivno i dovelo do danasnjie kopiladi koja hoce samo sise.Citave generacije lesinara.

Ja mislim da nema sta da se pljuje na njega. On je najvecu podrsku uzivao u Srbiji, kad je pobio sve domacine.
On je iskonski mrzeo srbe, pa nam je tako i ostavio amanet nacije u dubokom konfliktu.
Niko, ama bas niko ne trazi da se vidi sta je Krcun radio a sta Rankovic, glavne Titove udarne igle.
A Krcun se sam hvalio, kako vadi zatvorenike iz CZ-a i uvodi red u Beogradu.
« Poslednja izmena: 24. Nov 2009, 00:38:18 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 86
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 21:40:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.