Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 04:43:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 86
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Josip Broz-Tito  (Pročitano 207726 puta)
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung 
Ovaj lik je popio ban na prvu poruku,to ne moze svako. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung S7
herros oni su ziveli u tom vremenu mame,tate tada je svima bilo lepo dok je copavac uzimao kredite pa nam rasturio drzavu i nije kriv nabio bi ga na neomascen hrapav kolac polako da moli za sve sto je uradio nama srbima

A ovo je tvoje godiste?

Godine: 18 Pol: Muškarac
Datum rođenja: 14. Aug 1990

Kao sto rekoh u prethodnom postu ko o njemu ,kako i zasto prica na ovaj nacin.

E sad, po 300000 put to za kredite da ti objasnim.Stara SFRJ je bila duzna oko 11 milijardi, a sadasnja samo Srbija preko 25 milijardi.To sto je uradio Srbima , radio je svima prosto ta ideologija koju je on zastupao(komunizam) je tako funkcionisala.Nije ti to demokratija, pa da svako moze da kaze sta i kako hoce.Evo sad imas demokratiju pa uzivaj u socijalno ugrozenoj drzavi koja je omrzena od ostatka sveta.Toliko smo bre dobri da nas niko ne voli jbt.Znaci dajte mladi pamet u glavu ne kao moja generacija da se tripujete kako smo mi Srbi veliki i nebeski narod i sa takvim stavom isli na ratista i dobijali po nosu..........
Ne gledajte proslost i krivicu kod drugih vec kod sebe u dvoristu.Tito je imao viziju Velike Jugoslavije i to je ostvario, jedini politicar koji je vagao dve svetske sile, dobijao sapom i kapom od svih, svojoj deci nije ostavio milijarde na racunima, bio je veliki lider i vodja i ponajvise predsednik jedne velike i stabilne Jugoslavije.I svako ce ti reci i Srbin i Hrvat i Musliman i Siptar i Slovenac da se tada bolje zivelo nego sad.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Najveci covek u istoriji covecanstva !
Ziveo drug Tito!
Uspomena na najveceg coveka u istoriji nikada nece izbledeti!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung 
Jel su i drugi nasledili te dugove?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung S7
Citat
Jel su i drugi nasledili te dugove?

Ne, samo smo mi nasledili.I otplacivali smo ih dok se nismo odvojili od Crne Gore, jer tada vise nismo bili naslednici stare Jugoslavije.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung 
Pa onda ta tvoja teza pada u vodu . . . Mi smo imali vec tada imali dug Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Danas 25 milijardi duguju i privatnici i drzava zajedno, ne?
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung S7
Pa ne pada.Niko nas nije tukao po usima da cuvamo Jugu.Dok su se Hrvati,Slovenci i Muslimani borili za nezavisnost mi smo se borili za federaciju.E ta federacija vise nije postojala, a realno gledano Jugobanka i jeste povlacila najvece kredite.Ako mislis na dugovanja, tipa Globus(Zagreb) Elan(Slovenija) to su sitnice koje jesu oni otplacivali.Pazi postojala je ekonomska grupa iz Holandije koja je dugove raspodelila po principu malih i srednjih kombinata,preduzeca i ukupan dug je pao na otplacivanje fakticki ljudi koji i jesu koristili novac od tih kredita.Krediti su otplacivani jos uvek na postenoj osnovi dok su te drzave bile u okviru SFRJ, kasnije je normalno da Jugoslavija koja je duznik nastavi sa otplatama ali mi smo tada zaduzili bivse republike za otplatu prema nama jer mi njihove dugove placamo.Pa pitaj se samo zasto nas niko sem BIH ne tuzi za ratnu stetu, samo zbog toga jer su svesni koliko su oni duzni prema nama.

Citat
Danas 25 milijardi duguju i privatnici i drzava zajedno, ne?

Pazi matori to je vec Makroekonomija, tu bas i nisam vest.Ova cifra koju sam ja rekao je iz 2006 godine, ko zna koliko smo se jos zaduzili.Da je samo 25 bilo bi dobro.Elem, dug se grupise na godinu otplacivanja + kamata.Znaci nijedan dug nije fiksni vec dinamicki i sa razvojem nase industrije,izvoza i kontramera taj dug se otplacuje.Na primer evo predzanji kredit koji smo dobili od MMF-a smo iskoristili za otplatu kamate iz 2004 godine.Pazi kamate od 1,6 milijardi.......pa ti sracunaj.
« Poslednja izmena: 10. Maj 2009, 01:29:11 od Herros »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung 
Ja ti kazem da nas je tito uvalio u dugovanja. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung S7
Ja ti kazem da nas je tito uvalio u dugovanja. . .

kako ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 86
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 04:43:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.319 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.