Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jos malo zgrazavanja ... Uciteljica mi tukla dete!  (Pročitano 12804 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
јбт...кад се сетим какве сам шљаге добијао од наставника математике и техничког у основној Smile
ми смо чврге, и то какве... Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Nokia 
јбт...кад се сетим какве сам шљаге добијао од наставника математике и техничког у основној Smile
Треба(ло) (је) дупло!
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
1. курир  Smile
2. ударила 1 шамар а отац после каже ишамарала-дакле разлика је ошамарити и ишамарати
3.отац сигурно има психичких прооблема чим је звао курир
4.инклузија је највеће срање икад измишљено, и чак се најугледнији професори дефектологије боре против тога, лично сам потписала њихову петицију. Када се такви људи буне, онда шта рећи...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Nokia zvrr
1. курир  Smile
2. ударила 1 шамар а отац после каже ишамарала-дакле разлика је ошамарити и ишамарати
3.отац сигурно има психичких прооблема чим је звао курир
4.инклузија је највеће срање икад измишљено, и чак се најугледнији професори дефектологије боре против тога, лично сам потписала њихову петицију. Када се такви људи буне, онда шта рећи...

Jeste da ne podnosim postove tipa ''+1'', ali sad moram.

Čim pročitaš Kurir... nema rašta dalje čitati.

ми смо чврге, и то какве... Smile

E i ja od nastavnice geografije u 7. razredu.  Smile Još me je opaučila s leđa jer sam remetio tišinu na času.  Smile
« Poslednja izmena: 25. Sep 2012, 14:32:59 od slavko_pg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
jao boze dokle vise ovakve gluposti da citamo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Inkluzija je sranje.

Samo prenosim utiske strucnjaka, koji to ne smeju da kazu javno Smile
Ja sam to rekao cim se inkluzija pojavila. Cak bio i na predavanju o istome gde su nas ubedjivali da je moguca. Mozda i jeste, ali zaposliti tim strucnjaka da se brine o samo jednom detetu(jer jedino je tako mozda i moguce da ono nekako ide u korak a da ne "koci" ostale) je em van svake pameti em vecina skola to ne moze da uradi pa je tako za nase uslove ta inkluzija totalno nefunkcionalna...

Inace, rekoh vec mnogo puta ovde: Deca su danas zasticena kao Beli Medvedi. Ne bi me cudilo da ova popije otkaz zbog ovako neceg...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Ja ne mogu da verujem sta citam ovde : ) Ljudi kao da se prosto hvale time sto su ih tukli, kao slucaj onih mucenika u Crnoj Reci, ne znaju kako da rese problem, pa se onda dice time sto ih onaj olos tamo fizicki maltretira, pa jos ubedjuju sebe kako je to "delotvorno". Jad i beda, cemer. Zasto se roditelji trude da njihova deca zive na isti nacin kao i oni? Zar je to moguce?

Zasto niko ne krivi biljku, kada se lose razvija, vec se trudimo da joj obezbedimo neophodne uslove za razvoj? Zasto svako krivi dete, kada se detetov razvoj razlikuje od zeljenog?

Niko se ne hvata u kostac sa izvorom problema, vec posledicom, na kojoj se ubira profit! Niko ne zeli tu odgovornost, a vece odgovornosti nema, nego da se stvari menjaju. Svaka generacija treba da ima svoju revoluciju (kada kazem revoluciju, ne mislim na nasilje, oruzije i ostalo, druga je stvar sto zivimo u takvom svetu, gde se promene sprecavaju, a ne podsticu), jer to je evolucija.

Problem nastaje u sukobu starog i novog. Jednostavnije receno, deca danas ne mogu da se izbore sa starim sistemom obrazovanja, koji je pravljen za potrebe perioda od pre 200 godina. Danas su deca bombardovana morem informacija (to je deo buduce generacije, doba buducnosti, predjite preko toga gospodo "pedagozi" i ostali "strucnjaci") sto preko reklama, TV-a, interneta, mobilnih telefona, video igrica, sto je pre 100 godina bilo nezamislivo. I onda se, pored svega ovoga trazi od dece da budu mirna i da slusaju gluposti nekoliko sati! Nece moci gospodo "pedagozi" i ostali. Pa se posle pitaju zasto je ADHD porpimio oblike epidemije!? Pa vi ga stvarate vasim neznanjem!!

Deca danas nauce da citaju i pisu, nauce osnove stranog jezika bez pomoci roditelja, pre polaska u skolu, a deca se forsiraju da uce po starom modelu, obrazovanje je na nivou 1800. godine.

Naravno, onda ovi "stari mudraci" pocnu "e kako je to u moje vreme bilo, tukli su me ko stoku, zato sam sad ovakav kakav sam (naravno, misle da su "uzorni gradjani" : ) )".....da ne ulazim u to kakvi su zaista : ) To sto su vas tukli i lincovali ne znaci nista pozitivno, naprotiv. Medjutim, to je bilo tada, deo tog vremena, proslost.

Majke u Svedskoj i Norveskoj se stimulisu da odgajaju decu kod kuce, forsira se rad od kuce. Njihove skole polako izbacuju iz upotrebe ocenjivanje dece i forsiraju saradnju i kreativan rad. To je buducnost i to ce doci svuda, pre ili kasnije.

Svakako, decu je danas najlakse razmaziti, pokvariti, jer se roditelji trude da decu "obezbede" materijalno, finansijski, a zivimo u takvom drustvu, gde je novac glavni motiv, vrsta religije, roditelji nikad nisu kuci, slaba je veza unutar porodice, pa i medju ljudima uopste i deca kada dobiju sve, kada dobiju pare, izgube se, postaju lenja, nemotivisana, ucena su da zaradjuju pare, posluju (kroz kulturu, medije, obrazovanje....), a ne da rade, resavaju probleme, istrazuju, a ne da budu korisna sebi i ljudima oko sebe, ne da budu korisni deo zajednice, jer....kada imas pare, imas sve (kako god to tumacili). Razmazenost nastaje usled nedostatka roditeljske paznje, a ne usled prevelike roditeljske paznje!! Paznje rodtelja deci, nikad nije previse.

Svaka sledeca generacija treba da zivi bolje od one prethodne, to je smisao. Koliko je to danas slucaj, nisam bas siguran.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
Citat
Majke u Svedskoj i Norveskoj se stimulisu da odgajaju decu kod kuce, forsira se rad od kuce. Njihove skole polako izbacuju iz upotrebe ocenjivanje dece i forsiraju saradnju i kreativan rad. To je buducnost i to ce doci svuda, pre ili kasnije.

пишеш,пишеш и туп: оваква масна лаж Smile

мислим да има само по једна таква школа у норвешкој и шведској где нема оцењивања,седења по учионицама и свега осталог што спада у класично образовање...клинци блеје по неким великим просторијама,шкрабају по зидовима и ту се као подстиче њихова креативност...само...то је факинг експеримент...није правило Smile
него...нађи неки линк где се родитељи охрабрују да школују децу код куће Smile какво ли ће то дете бити ако нема дружење са осталом децом? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Ne ide mi samo u glavu zasto ovoliki zid teksta koji objasnjava da je nas sistem obrazovanja truo...kao to je potrebno biti genije da bi se skontalo.
Ovde se jebano raspravlja o vaspitnoj meri...vidis upravo zvonjenje na sva vrata da je jedan samar fizicko zlostavljanje, zlocin bez presedana i sta ti ja znam danas imamo decu koja su idioti i jedini cilj u zivotu im je da nateraju uciteljicu/profesora do granice ludila jer mu se moze.
Jos od vrtica se namece termin fizicko zlostavljanje, i sve smernice su ka toj filozofiji.
Citat
Naravno, onda ovi "stari mudraci" pocnu "e kako je to u moje vreme bilo, tukli su me ko stoku, zato sam sad ovakav kakav sam (naravno, misle da su "uzorni gradjani" : ) )".....da ne ulazim u to kakvi su zaista : ) To sto su vas tukli i lincovali ne znaci nista pozitivno, naprotiv. Medjutim, to je bilo tada, deo tog vremena, proslost.

Kakvo jadno pisanje...razlika izmedju vaspitne mere i linca samo danasnje zene u crnom ne mogu da skapiraju.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Citat

пишеш,пишеш и туп: оваква масна лаж Smile

мислим да има само по једна таква школа у норвешкој и шведској где нема оцењивања,седења по учионицама и свега осталог што спада у класично образовање...клинци блеје по неким великим просторијама,шкрабају по зидовима и ту се као подстиче њихова креативност...само...то је факинг експеримент...није правило Smile
него...нађи неки линк где се родитељи охрабрују да школују децу код куће Smile какво ли ће то дете бити ако нема дружење са осталом децом? Smile

Ti verovatno previse radis, pa trokiras. Ako radis za titulu moderatora, onda si ok : ) U susprotnom, batali taj posao na kom si po citav dan na drustvenim mrezama, vidis da brljavis : )

Idemo dalje:

Ne mogu ti dati dokaz, jer sam to licno cuo od Norvezana, koji pricaju to za svoju zemlju, Norvesku i Holandiju. U Holandiji, muskarci koji nisu ozenjeni, placaju dodatni porez.

Ja nigde nisam rekao da se deca skoluju od kuce, to su tvoje masne lazi, prijatelju moj! : )

Rekao sam da se majke ohrabruju da decu gaje kod kuce, tako sto se dizu cene predkoslkog, jer je praksa pokazala da deca bolje rastu u manjim komunama, okruzenim jednim ili sa oba roditelja. Zasto oni to pricaju? Zato sto deca kja rastu veci deo dana van porodice, imaju vece sanse da se odaju kriminalu i time vise kostaju drzavu.

Sto se tice skola, deca do sedmog razreda ne dobijaju ocene! A skole o kojima sam pisao, su u pocetnoj fazi i program napreduje.

Dakle, citaj sto pise, a ne ono sto zelis da procitas : )

Citat
Ne ide mi samo u glavu zasto ovoliki zid teksta koji objasnjava da je nas sistem obrazovanja truo...kao to je potrebno biti genije da bi se skontalo.
Ja ne govorim o nasem obrazovanju. 99% mojih poruka se odnosi na citavu planetu i citav sistem.

Citat
Ovde se jebano raspravlja o vaspitnoj meri...vidis upravo zvonjenje na sva vrata da je jedan samar fizicko zlostavljanje, zlocin bez presedana i sta ti ja znam danas imamo decu koja su idioti i jedini cilj u zivotu im je da nateraju uciteljicu/profesora do granice ludila jer mu se moze.
Jos od vrtica se namece termin fizicko zlostavljanje, i sve smernice su ka toj filozofiji.
Deca se fizicki kaznjavaju jer roditelji nemaju vremena da posvete paznju deci, a ni resenja. To je problem sistema, a ne porodice. Fizicko kaznjavanje dece se akumulira!!

Citat
Kakvo jadno pisanje...razlika izmedju vaspitne mere i linca samo danasnje zene u crnom ne mogu da skapiraju.
Da, ali u 95% slucajeva "vapistna mera" predje u nesto drasticnije.
« Poslednja izmena: 25. Sep 2012, 20:18:37 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.