Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jos jedno ubistvo ~ Ubio zenu sekirom  (Pročitano 1379 puta)
09. Avg 2006, 22:14:46
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple 15
Zločin u Futogu Sekirom ubio suprugu

FUTOG - Dušan Novković (83) ubio je sekirom svoju suprugu Mariju (73) juče oko 13.30 sati u porodičnoj kući u Futogu, u Partizanskoj ulici broj 1. Pre ovog zločina Novković, inače vojni invalid iz Drugog svetskog rata, desetak puta je prijavljivan policiji zbog zlostavljanja.

Kako nezvanično saznajemo, tragediji u Partizanskoj 1, prethodila je svađa između supružnika. Dok je žena pokušavala da stiša suprugov bes i poslovala po kuhinji, Novković je iskoristio trenutak kada mu se okrenula leđima i ubio je udarcem sekire u glavu. Nakon toga, seo je u dvorište gde ga je samo desetak minuta kasnije zatekao njihov sin Dušan, koji je slučaj prijavio policiji.

- Samo tren pošto je ušao u kuću, Dušan je izleteo i zatražio da telefonira. Onako uznemiren ispričao nam je da je ušao u kuću i oca zatekao potpuno mirnog kako sedi u dvorištu. Otac ga je dočekao rečima: „Eto, ubio sam ti mater“. Nije poverovao sve dok nije ušao u kuhinju i video strašan prizor. Izleteo je iz kuće i pozvao policiju - priča jedan od komšija iz Partizanske ulice, zahtevajući da mu ne objavimo ime i prezime.

Samo pola sata pre ovog događaja, priča Miona Stanković, komšinica Novkovićevih, ona je posetila Mariju u kući u Partizanskoj 1.

- Prolazila sam pored njihove kuće, a Mara me sa stepenica pozvala da dođem. Ušla sam u kuću i videla Dušana, besnog, natečenih i zakrvavljenih očiju. Vikao je i besneo: „Gde mi je sekira? Sakrila si mi sekiru!“ Mara je pokušavala da se opravda i objasni da nije ona dirala sekiru. Kada je nastavio da pretura po kući i da viče, samo mi je pokazala rukom i rekla: „Idi“. Izašla sam, a njoj rekla da izađe iz te kuće ako on nastavi da luduje. Pola sata kasnije vraćala sam se iz prodavnice i čula da je Mara ubijena - priča Miona Stanković.

Kako pričaju komšije, Novković, inače vojni invalid iz Drugog svetskog rata, pre ovog zločina je desetak puta prijavljivan policiji zbog zlostavljanja supruge. Kada joj je muž u jednoj tuči razbio glavu, Marija ga je napustila i deset godina su živeli razdvojeni. Pre nešto više od godinu dana, Marija se pritisnuta materijalnim teškoćama i na nagovor dece vratila u kuću, ali su se svađe nastavile.

Dušan Novković odmah uhapšen, a naknadno će biti saslušan i u istražnom odeljenju novosadskog Okružnog suda.

H. Dunđerov

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple 15
SEKIROM UBIO ŽENU

Dušan Novković (83) iz Futoga sekirom ubio suprugu Mariju (73). Pijani starac, iako bez jedne noge, na štakama jurio po dvorištu nesrećnu ženu i brutalno je usmrtio!

Dušan hladnokrvno sačekao dolazak policije

FUTOG - Dušan Novković (83) ubio je sekirom svoju suprugu Mariju (73) u njihovoj kući u Futogu! Pomahnitali Dušan, koji inače nema jednu nogu, uspeo je da posle jurnjave u dvorištu udari nesrećnu ženu sečivom po potiljku i na mestu je usmrti! Posle zločina Dušan, koji je bio pijan, hladnokrvno je sačekao dolazak policije. Kako Press saznaje, porodična tragedija dogodila se posle višegodišnje svađe i netrpeljivosti između supružnika.
Krvava drama u kući porodice Novković počela je juče ujutru. Dušan je pio celo pre podne i svađao se sa ženom.
- Rekao joj je da će je ubiti sekirom! Nesrećna žena uspela je da sakrije sekiru. Ponadala se da će Dušan odustati od svoje namere. Međutim, i pored toga što je star i što je invalid jer nema jednu nogu, on je sa štakama jurio nesrećnu ženu po dvorištu! Tražio je sekiru i na kraju je našao sakrivenu ispod neke kutije u dvorištu. Sustigao je ženu i udario je u potiljak. Marija je pala na zemlju i na mestu ostala mrtva - kaže izvor blizak istrazi.
Dušan je nastavio da pije, iako je u dvorištu u lokvi krvi ležala njegova supruga. U međuvremenu je stigao i njihov sin Dušan (43), koji je pozvao Hitnu pomoć i policiju.
- Dušanov sin rekao je policajcima da je njegov otac ubio Mariju. Ubica je bio miran, verovatno pod dejstvom velike količine alkohola. Ništa nije rekao, sačekao je da ga policija odvede - kaže naš sagovornik.
Komšije ove porodice nisu iznenađene ovom tragedijom.
- Novkovići su se godinama svađali. Dušan je stalno maltretirao ženu koja je nekoliko puta odlazila pa se vraćala kući. Dušan je mnogo pio. On ima preku narav i nezgodan je i kada je trezan. Mnogi su ga se klonili i izbegavali ga. Nije imao mnogo prijatelja u Futogu - kaže komšija.
Jedan Dušanov poznanik kaže da on godinama pije i da ne zna zašto ga je supruga trpela.
- Dušan je mlad ostao bez noge, kao učesnik Drugog svetskog rata. Bio je u invalidskoj penziji. Verovatno se zato i propio. Žena mu je takođe bila i penziji, a sin nije zasnovao svoju porodicu. Iako je invalid, Dušan je snažan čovek koga su se mnogi plašili. Zato me i ne čudi što je onako star, pijan i bez noge uspeo da brutalno ubije suprugu. Ima je ogromnu snagu, nažalost, "ubilo" ga je piće, kao i stalne porodične svađe - kaže njegov poznanik koji je insistirao na anonimnosti.
(A. P.)

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple 15
Pritvoren ubica supruge

NOVI SAD - Dušan Novković (83), koji je u sredu, u po bela dana, udarcima sekirom po glavi usmrtio svoju deset godina mlađu suprugu Mariju, najverovatnije će danas biti saslušan pred istražnim sudijom Okružnog suda u Novom Sadu. Kako nam je rekla sudija Nada Kolarski, policija je Novakoviću odredila meru zadržavanja u trajanju od 48 časova, nakon čega će biti saslušan od strane istražnog sudije.

Ovaj zločin, koji je tema razgovora u Futogu, dogodio se u sredu oko 12.30 časova u kući u Partizanskoj ulici br. 1, u kojoj su živeli supružnici Novković. Prema priči, komšija Dušan je bio prek čovek, teške naravi, koji se često svađao s komšijama, a suprugu je dugo godina maltretirao. Njegova česta fizička zlostavljanja su dovela do toga da ga je supruga Marija pre desetak godina napustila i otišla da živi kod sina. Međutim, pre godinu i po, na Dušanove molbe, Marija se vratila da živi s njim, ali je on ubrzo nastavio po starom.

Novković je najverovatnije ubio suprugu tako što joj je prišao sa leđa, dok je ona nad sudoperom prala suđe i udario je sekirom u potiljak. Posle toga je, kako tvrde komšije, izašao i seo u dvorište, a beživotno Marijino telo u lokvi krvi pronašao je njihov sin Dušan, kome je iz dvorišta otac dobacio: "Evo, ubio sam ti majku".
N. Ć

Izvor: Glas Javnosti
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.