E pa da ja priupitam zasto je dozvoljeno da CS ima toliko tema a igrica koja je daleko popularnija (cak sudeci samo po kumulativnom broju postova na ovom forumu) je morala grcevito da se izbori da dobije dve.
Zakljucajte ovu temu molim vas, ali razmislite i o zakljucavanju onih o CS
World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out. Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time. Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss. Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you. Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Niste me razumeli. Ja samo zelim da vidim jedinstvene standarde, a ne da kada se otvori realna tema o necemu bude zatvorena iz cistog razloga postoji vec tema o toj igrici. Ako je potrebno da postoje teme onda neka postoje ali ako nije neka se daju malo validniji razlozi nego samo Tema o igrici vec postoji. A opet ako modovi smatraju da takav razlog je dovoljan onda neka ga primenjuju jedinstveno i za sve igrice a ne da selektivno dozvoljavaju jednima da se sire dok druge gase zbog licnih predrasuda.
World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out. Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time. Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss. Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you. Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
postoje dve teme o CS: CS 1.6 koja je ok i ona za Hamachi. Ima i ona za klan ali im to nisam zatvorio zato sto je tema koja vec postoji jako stara. E sad, za Hamachi temu treba da vidim i sa drugim modovima, ja bih je licno zatvorio posto su poceli da blebecu uopsteno a i imaju onu Hamachi temu koju sam napravio odavno. Znam da hocete jos neku WoW temu, ali kad smo videli sta je pocelo da se desava na takvim temama dobro razmislimo pre nego sto dozvolimo. Da citiram:
Ja isto mislim da bih se trebala zatvoriti ona tema o CS u preko hamachija jer nema uopshte svrhu dogovaranja igranja preko hamachija nego se pricha o svachemu
nemojte me shvatiti pogresno,ja samo zelim da bude mira i da se diskusije vode kako su i isle pre na wow temama,stvarno je ruzno kada neki "wow pro" dodje na temu za wow pocetnike i prica nekom kako je noobercina pa mislim stvarno...uostaom to i jeste noob tema.ako pro ima nesto da kaze na noob temi onda neka pomogne i posavetuje a ne da se svadja ko malo dete,dalje videcemo mi modovi izmedju nas sta da radimo sa onom cs hamachi temom tako da je za sada nesigurna ali ona za klan je ok toliko za sada
sve vasa voli vas samuraj
« Poslednja izmena: 31. Okt 2007, 16:52:57 od -Samurai- »
Naravno da se slazem sa time da je problem oko svadja. Ali molim vas i bratite paznju na to ko pokrece te svadje. A to da se samo svadjamo je bukvalno glupost.
Ukoliko zelite mogu da napravim kompilaciju svadja i ko ih je zapoceo kakvim recima. Molim vas imajte u vidu da korisnici kojima je stalo do tih tema se trude da ih unapredjuju.
E sad ja cu dati ovde svoje iskreno misljenje i nadam se da mi neko nece zameriti na tome. Nije tajna da su mod i glavni (jedan od) provokatora na wow temama ortaci i to je ok ali u par navrata mu je samo zbog toga bilo oprastano. Neko ce i mene nazvati provokatorom ali nadam se da ce ljudi mao bolje citati moje postove pre nego sto ,e tako okarakterisu. Za odgovaranje na provokaciju to necu da komentarisem. ako je nekome dozvoljeno da provocira e onda cu drage volje da mu uzvratim istom merom.
Takodje ja ne trazim ovde da mi se modovi pravdaju zasto neke teme su zakljucane ili ne. Ja samo trazim da se drzite pravila koje ste sami prepisali. Znaci razgovor o pirateriji zabranjen. Zasto je to tolerisano na wow temama meni nije jasno. Ako je vec pravilo jedna tema po jednoj igrici onda drage volje cu videti spojene sve wow teme u jednu, ali se drzite pravila a ne selektivno.
@ samurai
mene bi bilo sramota da izjavljujem tako nesto. slazem se da je bilo par postova na koje sam odgovorio sa lol ili rofl ali da nekoga nazivam noobercina to je ispo i nivoa nekoga koga necu spominjati. A jos je ruznije kada newb dobije odgovor na zadato pitanje i ne prihvati ga nego i dalje tera po svome e tako neko ne zasluzuje ni da postuje. Molim te obrati paznju o tome sta pises.
Takodje je ruzno da ti neko na obican post odgovori sa "dodji pa da ti razvale guzicu" i da prodje bez ikakve opomene nego mu se jednostavno izbrise post.
I jos jedna stvar, ko je to nas okaakterisao kao PRO igrace? Ja prvi ne mislim tako
Za sada toliko
« Poslednja izmena: 31. Okt 2007, 17:14:50 od Ironic »
Savet - cim krenu neka sr*nja na WoW temama, prijavi ih i sredicu odmah. Ne stignem da citam puno tema pa ni ne vidim kad neko kaci pirateriju ili zapocne svadju.
Cekaj sad, da li je pravilo o kacenju piraterije ili o generalnoj raspravi o istoj. Pojasni mi molim te. A inace hvala za savet drage volje cu ga exploatisati.