Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jos jedan svestenik uhapsen zbog dilovanja droge  (Pročitano 6936 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Nije ni u EU.
S druge strane, pola ruskih rekova protiv prehlade su razlicite koncentracije kodeina... Takodje, benzidamin koji je kod nas poznat u vidu tantum verde, se prodaje u bocicama kao sredstvo protiv kaslja i masovno konzumira jer je jeftin kao zvake.
O afetaminima tek ne treba ni pricati..

Sta ko konzumira i u koje svrhe ja u to ne ulazim. Ljudi duvaju i lepak, znaci posto je lepak dozvoljen u Srbiji..dozvoljena je i droga ?

U EU jeste dozvoljna marihuana. Nema sta da razgovaramo o tome kad je cinjenica.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
mob
Nokia 6630, valjda
@Anea

daj taj spisak droga u legalnom obliku  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Ne se bavim ja time, pitaj inicia Smiley

Nije ni u EU.
S druge strane, pola ruskih rekova protiv prehlade su razlicite koncentracije kodeina... Takodje, benzidamin koji je kod nas poznat u vidu tantum verde, se prodaje u bocicama kao sredstvo protiv kaslja i masovno konzumira jer je jeftin kao zvake.

Sta ko konzumira i u koje svrhe ja u to ne ulazim. Ljudi duvaju i lepak, znaci posto je lepak dozvoljen u Srbiji..dozvoljena je i droga ?

U EU jeste dozvoljna marihuana. Nema sta da razgovaramo o tome kad je cinjenica.

Ne bas.

https://en.wikipedia.org/wiki/Legality_of_cannabis_by_country#/media/File:World-cannabis-laws.png
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
mob
Nokia 6630, valjda
A bre gde njega...  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
Nije ni u EU.

Poznato je da se u rusiji droga ne konzumira iz religioznih razloga.

To je zemlja sa skoro nula narkomana.

IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Citat
Ne bas.

Portugal

Sve su droge dekriminalizirane u Portugalu, pa tako i marihuana. Tehnički je prekršaj, ali se tolerira u manjim količinama.

Spanija

Posjedovanje je dozvoljeno do 100 grama i samo na privatnom prostoru. Sadnja je dozvoljena, ali samo za osobnu upotrebu i ne smije biti vidljiva s javne površine. Prodaja je kazneno djelo, ali se smije konzumirati u posebnim klubovima.

Nemacka

Posjedovanje je dozvoljeno (ako je rekreacijsko, smatra se da vlasnik sam sebi čini štetu). Sadnja i prodaja dozvoljene samo ako je za medicinske svrhe ili uz dozvolu Federalnog instituta za lijekove.

Holandija

Posjedovanje dekriminalizirano do 5 grama, dozvoljena konzumacija u coffeeshopovima. Dekriminalizirana sadnja do 5 stabljika. Prodaja dozvoljena samo u coffeeshopovima.

Češka

Dekriminalizirano posjedovanje do 15 grama, prodaja legalna samo za medicinske svrhe. Sadnja dekriminalizirana u manjim količinama.

Liberal.hr
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Postoji razlika izmedju dekriminalizacije i legalne prodaje.

Prvo znaci da te nece nahvatati ako imas malu kolicinu i ne bavis se prodajom, a legalno je da je mozes slobodno da posedujes koju god kolicinu i slobodno se bavis prodajom.
« Poslednja izmena: 20. Mar 2018, 16:26:58 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
A zar je bitno ko je dekriminalizovao drozu
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Ja sam napisao da je trava dozvoljena a ti odgovorila ne bas.
Pa sam ja napisao da je trava dozvoljena u EU i da je to cinjenica a ti mi postavila link gore.

Imas i tekstom da je dozvoljena. Da l je legitmna, legalna, dekriminalizovana, ovakva ili onakva. Dozvoljena je.

U EU mozes slobodno da se drogiras.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Ne mozes u eu nego u nekim drzavama eu
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.