Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Još jedan skup LDP, DS, SDU, NVO, ideološki ili simbolični?  (Pročitano 42175 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Ocigledno ne znas znacenje reci "legalno".

Poslednji put, svaka poruka koja se bude odnosila na gay populaciju ce se brisati, jer ovo nije tema o njima.
da,da,da,kako da ne...
nego,reci ti meni,oce doci i vas vrhovni i duhovni vodja,Ceda?

vidim da ste uspeli i dvoje mojih porodicnih prijatelja,Srbijanku i Tasovca da uvucete.

Procitaj gore post o preminulom francuzu.
Ili vise ovde Umro pretučeni Francuz Bris Taton

Ako su ovaj napad smislile vodje Nasih/Vasih/Obraza i slicno, nadam se da ce dobiti bar 30-40 godina
zatvora.
video sam post o preminulom Francuzu.sto se tice borbe protiv tog nasilja i netrepeljivosti,vezanih za sportske dogadjaje tice,slazem se da ga treba suzbiti.i to sam jos odavno rekao.prelistaj forum,pa ces videti.
zato mi ne izvrci reci.
« Poslednja izmena: 29. Sep 2009, 14:04:19 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple iPhone 3Gs
Ocigledno ne znas znacenje reci "legalno".

Poslednji put, svaka poruka koja se bude odnosila na gay populaciju ce se brisati, jer ovo nije tema o njima.
da,da,da,kako da ne...
nego,reci ti meni,oce doci i vas vrhovni i duhovni vodja,Ceda?

vidim da ste uspeli i dvoje mojih porodicnih prijatelja,Srbijanku i Tasovca da uvucete.

Pojma nemam, nemam duhovnog vodju. Da li ce doci predsednik LDPa, ne znam. Imam informaciju da ce skupu prisustvovati Ivan Andric, za druge ne znam.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Pojma nemam, nemam duhovnog vodju. Da li ce doci predsednik LDPa, ne znam. Imam informaciju da ce skupu prisustvovati Ivan Andric, za druge ne znam.
ma,samo pitam.nemam ja nikakve veze sa njim,a i kada bi neko zeleo nesto da uradi,ne bi mogao od silnih telohranitelja,nego samo pitam,posto je on cesto slag na svakoj torti za brobu protiv "nasilja" i slicnog.
vidjao sam ja njega i po gradu,jos onda kad je bio niko i nista(mislim,i sada je niko i nista,ali,politicki je ojacao od tada),nego pitam samo,posto nijedna manifestacija te vrste nije potpuna bez njega.
« Poslednja izmena: 29. Sep 2009, 14:08:17 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
Ako su ovaj napad smislile vodje Nasih/Vasih/Obraza i slicno, nadam se da ce dobiti bar 30-40 godina
zatvora.
Ko god da je smislio , nadam se da niko nema pravo da nekažnjeno prodje  ma ko god to bio , zakon mora da bude za sve isti a ne da pojedinci tipa raznih politicara pa i milicije mogu da rade šta im se cefne a da ne odgovaraju zbog raznoraznih imuniteta !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
LG Frizider
Kako mi nestade post, cak nema informacija ni ko ni kako je izbrisan? Smile Kako god.......

.....a ovaj skup ne podrzavam jer nema jedne normalne organizacije/stranke koja ucestvuje u organizaciju skupa. Jeftino politicko sranje i sansica sacice derbea da proseta ulicama, glupo i providno do bola Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Ma nije ovo protest protiv nasilja, ovo je ideoloski obracun NVO, LDP, DS & co sa desnicom, nacionalistima i nacionalistickim organizacijama, kao i sa desnicarskim opozicionim strankama (sto je i najbitnije u celoj stvari).
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Kako mi nestade post, cak nema informacija ni ko ni kako je izbrisan? Smile Kako god.......

.....a ovaj skup ne podrzavam jer nema jedne normalne organizacije/stranke koja ucestvuje u organizaciju skupa. Jeftino politicko sranje i sansica sacice derbea da proseta ulicama, glupo i providno do bola Smile
mene pogadja sto uvlace dobre,ugladne i obrazovane ljude,poput pomenute Srbijanke Turaljic i Ivana Tasovca,koji idu na takve manifestacije da bi podrzali suzbijanje nasilja na utakmicama i ulicama,i suzbijanje vandalizma,divljastva i nemara,pa ih onda posle pederi automatski "prisvoje" i pocnu da ih nabrajaju kao ugledne ljude koji podrzavaju njih i njihovu bolest,iako su oni dosli tamo ne zbog pedera,nego da se zaustavi nasilje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung Galaxy IIs

mene pogadja sto uvlace dobre,ugladne i obrazovane ljude,poput pomenute Srbijanke Turaljic i Ivana Tasovca,koji idu na takve manifestacije da bi podrzali suzbijanje nasilja na utakmicama i ulicama,i suzbijanje vandalizma,divljastva i nemara,pa ih onda posle pederi automatski "prisvoje" i pocnu da ih nabrajaju kao ugledne ljude koji podrzavaju njih i njihovu bolest,iako su oni dosli tamo ne zbog pedera,nego da se zaustavi nasilje.

Sta mislis, da li su mozda pomenuti  intelktualci svesni gde idu i zasto idu ?
Ili mozda cekaju nekoga da ih uputi u to sta treba da rade u zivotu ?
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14

Pozovi onda slobodno SRS,SNS,DSS-NS,Obraz,1389,Nacionalni Stroj da odrze skup protiv svih naroda Sveta,protih svih satanskih naroda,jer smo mi,jel te,Nebeski narod...Oh,da svi satanski narodi osim Rusije...
IP sačuvana
social share
Nemanja.Rodoljubi
Citat
Ваш став о најваљеној геј паради у Београду заказаној за 10.10.2010. године?

RASMC
Citat
Lock!

Rasim je peder!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Sta mislis, da li su mozda pomenuti  intelktualci svesni gde idu i zasto idu ?
Ili mozda cekaju nekoga da ih uputi u to sta treba da rade u zivotu ?
idu da bi iskazali sta misle o nasilju i divljastvu generalno.
nijedno od njih dvoje ne podrzava pedere,budi  siguran.
Pozovi onda slobodno SRS,SNS,DSS-NS,Obraz,1389,Nacionalni Stroj da odrze skup protiv svih naroda Sveta,protih svih satanskih naroda,jer smo mi,jel te,Nebeski narod...Oh,da svi satanski narodi osim Rusije...
ti mislis da se samo u Srbiji i Rusiji biju pederi?
 :Pe,fore su vam sve bolje i bolje.
« Poslednja izmena: 29. Sep 2009, 14:16:41 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.