Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Još jedan skup LDP, DS, SDU, NVO, ideološki ili simbolični?  (Pročitano 42182 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Au ala si pametan , ja mislio da si majmun  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
Au ala si pametan , ja mislio da si majmun  Smile Smile Smile
Pa ne ličim na tebe. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Naravno da ne liciš pošto sam ja covek !  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
Ćao i izvini ako sam preterao, moram da džonjam, ćao. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Qtek 小米
Perudji, данас свако ко је против европског империјализма је српски националиста, српски националисти су постали мање више толерантни према неким другачијим и страним идеологијама, зато што је наш основни циљ слом европског и западног империјализма т.ј. јудео-либералног система.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Ćao i izvini ako sam preterao, moram da džonjam, ćao. Smile
Živ ti meni bio , patrioto !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Ja sam patriota !
rinaka,postoji tesna granica izmedju patriote i nacionaliste...Patriota vozli svoj narod,ali ne ponizava,mrzi,nipodostava ostale narode
a nacionalista isto voli svoj narod,ali na ekstreministicki nacin...Evo primera: Svaki Hrvat je ustasa,svaki Albanac smrdi,a Albanke su ciganke,svaki Amerikanac je sotona,svaki Evropljanin je peder/sotona/ubica/retardiran itd.
Ali tu nema nista cudno,jer svaki naconalista je pravljen na isti kalup,za hrvatske nacionaliste smo svi cetnici,za albanske ubice itd.
Najgore je kad nacionalistu izdas,tad si najebo...Zamisli da Rusi priznaju Kosovo,pa odmah bi ih prozvali da su kozaci/pijani/smrdljivi itd...
Sto kaze Perudji,bitno je da si covek,pa posle patriota  Smile
IP sačuvana
social share
Nemanja.Rodoljubi
Citat
Ваш став о најваљеној геј паради у Београду заказаној за 10.10.2010. године?

RASMC
Citat
Lock!

Rasim je peder!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Ja sam patriota !
rinaka,postoji tesna granica izmedju patriote i nacionaliste...Patriota vozli svoj narod,ali ne ponizava,mrzi,nipodostava ostale narode
a nacionalista isto voli svoj narod,ali na ekstreministicki nacin...Evo primera: Svaki Hrvat je ustasa,svaki Albanac smrdi,a Albanke su ciganke,svaki Amerikanac je sotona,svaki Evropljanin je peder/sotona/ubica/retardiran itd.
Ali tu nema nista cudno,jer svaki naconalista je pravljen na isti kalup,za hrvatske nacionaliste smo svi cetnici,za albanske ubice itd.
Najgore je kad nacionalistu izdas,tad si najebo...Zamisli da Rusi priznaju Kosovo,pa odmah bi ih prozvali da su kozaci/pijani/smrdljivi itd...
Sto kaze Perudji,bitno je da si covek,pa posle patriota  Smile

Wikipedia iz pocetka ili pak neko drugo naucno objasnjenje. Dosta vise uvreda na racun nacionalista pausalnim pescanik&NVO ocenama.
Ovo o cemu ti pricas nisu nikakvi nacionalisti, nego nacisti, ma koliko bili slicni pojmovi, nauka pravi razliku medju njima. Ovo nisu obelezja nacionalizma.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
jedan predlog za sve ucesnike danasnje parade:secate li se onog studenta koji se spalio iz protesta...taj covek je imao neke svoje ideale i principe i to je uradio zbog njih...e sad...posto je vama jako tesko sto je jedan nesrecni mladic ubijen i vi to ne mozete da prezalite jer je to zapretilo vasim idealima i principima lepo se svi zapalite na toj paradi...verujte...niko vas nece zaboraviti a i tako ce te pokazati svoj stav...imacete i spomen tablu...tik pored brisa tatona Smile

koliko je ova srbija jadna i bedna drzava...prvo je ubijen jedan decko a sad ga stoka nastavlja ubijati svojim laznim zaljenjem i ala spanske serije patetikom i proseravanjem Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Manipulacija javnim mnenjem, kažeš. Znači, po tebi je divljaštvo normalno, treba linčovati strance i domaće neistomišljenike, političari ne treba da se obaziru na to i treba da sede kući i gledaju španske serije na Pinku dok se po gradu odvija klasični linč ljudi, bez obzira da li su stranci ili domaći građani..
Alal ti logika, prijatelju.

Који си демагог. Ево ти цитат који у потпуности осликава мој став, и нећу даље да ти одговарам када видим каквом се ужасном логиком ти, пријатељу, водиш.

Citat
Сви пристојни људи су шокирани и дубоко ожалошћени инцидентом који је довео до смрти Француза Бриса Татона, навијача Тулуза. Овом приликом бих у име ове групе желео да изразим своје саучешће породици и пријатељима Бриса Татона.

Није се, међутим, честито ни охладило тело несрећног Француза, а већ су око њега почели да круже политички лешинари. Од свих отворених и прикривених облика политизације овог злочина свакако је најнижи наводна "шетња против насиља" коју организују удружења и организације са јасном идеолошком и политичком агендом и чије раније деловање недвосмислено указује да ће овај скуп искористити за обрачун са неистомишљеницима. Брис Татон као појединац и његова судбина њих уопште не интересује, њима је битно да прогурају своје ставове макар преко лешева.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.