Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 06:47:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jos jedan problem sa drugaricom  (Pročitano 3634 puta)
08. Nov 2010, 23:05:28
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 273
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
SonyEricsson W660i
Znam da smo smorili vise sa ovim drugarskim problemima, ali prosto sam morao da cujem misljenje ostalih ljudi koji me ne poznaju i objektivno gledaju na celu situaciju.

E ovako, 4. sam razred gimnazije i sa tom devojkom sam se upoznao u trecem razredu na ekskurziji. I uglavnom tu smo se veoma sprijateljili, ali ona se lozila na mog dobrog drugara medjutim tu nije nista bilo. Nakon ekskurzije smo se vidjali skoro svaki dan pricali, izlazili, zezali se... Iz dana u dan ona se meni sve vise dopadala i negde u septembru sam joj rekao sta osecam prema njoj, ali ona je rekla da me gleda kao druga i uglavnom standarna prica. E sada sam ja mislio da cemo nakon toga manje da se vidjamo i da se polako udaljavamo jedno od drugog, ali kako vreme prolazi mi se sve cesce vidjamo i stvarno se super slazemo. Ja sam jos par puta govorio kako sam zaljubljen u nju itd, ali ona je rekla da ona misli samo na jednog decka sa kojim je ranije raskinula posle 2 godine veze.
Meni licno nije problem da prihvatim da izmedju nas nece nista biti, ali ono sto me nervira je da ja ne gubim nadu. I svaki put kad mi posalje poruku ja ocekujem da ce se nesto desiti i da se situacija preokrenuti. Sta vi mislite da li moguce da ovde nesto bude? I jel se stalno vidjamo i druzimo, zato sto ona mene stvarno gleda kao jako dobrog druga ili ipak nesto oseca?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
vrlo je moguce da ce alkohol pomoci da se spojite na kratko na nekoj zurci ili vec nekom bizarnom dogadjaju ...  Smile  to ce najverovatnije biti - kratkog daha  Smile

moja preporuka je da je izbegavas sto vise mozes, dok se ne ohladis u potpunosti, ona sa tobom ne zeli ono sto ti zelis sa njom - nije zaljubljena u tebe.
« Poslednja izmena: 08. Nov 2010, 23:09:59 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 7.0.517.44
Drži te kao rezervu.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Ako idete u različitim pravcima nikako ne možete zajedno. Ona u tebe nije zaljubljena, laska joj tvoja zaljubljenost i ne želi da bude gruba pa da te uvredi. Ali time što ćeš biti pudla i najbolja drugarica samo mučiš sebe. Bolje da se udaljiš bez sukoba i ohladiš od nje zauvek.
« Poslednja izmena: 08. Nov 2010, 23:21:13 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I'm Victoria's secret!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2417
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
SonyEricsson K750i
Drži te kao rezervu.

Slazem se sa ovim. Gledaj da se distanciras od nje.
IP sačuvana
social share
Sum myself up in three words? Well, I suppose it would have to be: kller, alien, vagina.
I'm so goth I shit bats!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 273
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
SonyEricsson W660i
vrlo je moguce da ce alkohol pomoci da se spojite na kratko na nekoj zurci ili vec nekom bizarnom dogadjaju ...  Smile  to ce najverovatnije biti - kratkog daha  Smile

moja preporuka je da je izbegavas sto vise mozes, dok se ne ohladis u potpunosti, ona sa tobom ne zeli ono sto ti zelis sa njom - nije zaljubljena u tebe.

Nemogu da je izbegavam tjs. ne zelim. Prosto mi odgovara u svakom pogledu, mogao bih s njom 7 dana da pricam bez prestanka. A i zelim da ostanemo dobri prijatelji, ako vec ne mogu da je smuvam...

Drži te kao rezervu.

Ovo je vrlo moguce...

Ako idete u različitim pravcima nikako ne možete zajedno. Ona u tebe nije zaljubljena, laska joj tvoja zaljubljenost i ne želi da bude gruba pa da te uvredi. Ali time što ćeš biti pudla i najbolja drugarica samo mučiš sebe. Bolje da se udaljiš bez sukoba i ohladiš od nje zauvek.

Kao sto sam rekao, zelim da ostanem dobar drug sa njom. Imao sam ja ribu i dok sa se lozio na nju i pricao o mojoj ribi sa njom itd. Hocu da kazem da mi nije problem da budem sa nekim, iako sam zaljubljen u nju. Da li uopste mozemo biti najbolji prijatelj sa nekim ko nas fizicki privlaci!?
« Poslednja izmena: 08. Nov 2010, 23:30:07 od decko_u_usponu »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 33
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia C5-03
Covece znam kako ti je jer sam imao veoma slican problem... Najbolje je da se udaljis jer ces samo da patis... Da te pitam... Kako ces da reagujes kad je vidis s drugim?
P.S. Tebi nije problem da budes s nekom ribom a da pritom budes zaljubljen u tu devojku vec ce biti toj ribi s kojom budes...
« Poslednja izmena: 08. Nov 2010, 23:36:19 od Shadow Stalker »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I'm Victoria's secret!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2417
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
SonyEricsson K750i
Zar nismo svi u nekom periodu iskusili nesto slicno? Dobro, nisu svi, ima uber baja, ali njih je mizerno malo.
Odgovori coveku iznad mene na postavljeno pitanje i odgovorices sebi.

Ne, ne mozete biti najbolji prijatelji jer ces ti uvek zeleti nesto vise.
IP sačuvana
social share
Sum myself up in three words? Well, I suppose it would have to be: kller, alien, vagina.
I'm so goth I shit bats!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 273
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
SonyEricsson W660i
Citat
Kako ces da reagujes kad je vidis s drugim?

Upravo se ovo desilo u subotu na njenom rodjendanu. Poljubila se sa tim mojim drugom, to je onaj sa eskurzije iz prvog posta. Moram priznati da u prvom trenutku mi nije bilo bas svejedno, dok mi je kasnije bilo u neku ruku drago. Sto je on ne bi imao, ako ja vec nemogu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
mob
Nokia 
Citat
Ja sam jos par puta govorio kako sam zaljubljen u nju itd, ali ona je rekla da ona misli samo na jednog decka

Posteno od devojke, sta tebi nije jasno? Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 06:47:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.