Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Још један пример моралне изопачености запада  (Pročitano 3033 puta)
24. Jul 2009, 11:29:57
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Qtek 小米
Застрашујуће је шта све на Западу покушавају и до коликог лудила и безумља њихови грађани немају никаквих обзира , чак ни у васпитању своје деце и колико им је поремећена свест , а тек да не говоримо о недостатку морала !!!!!!!!!!!!!

Јована Папан
петак, 17. јул 2009.
Овог пролећа, један родитељски пар у Шведској изазвао је полемику у јавности својом одлуком да крије пол свог двогодишњег детета. Да ли је дете девојчица или дечак знаће само они и пар блиских рођака који су помагали у мењању пелена, док би за остале то требало да остане тајна, што би их спречило да га третирају у складу са полним стереотипима и на тај начин утичу на његов идентитет. Дететова одећа укључиваће и хаљине и панталонице, а фризура варирати од женствене до дечачке.

Родитељи су своју одлуку образложили феминистичком филозофијoм према којој је род пука друштвена конструкција. Они сматрају да је наметање пола детету окрутно, јер га на тај начин друштво убацује у калуп, уместо да му дозволи да само одреди свој идентитет.

Шведска родна саветница Кристина Хенкел сматра да би овај експеримент могао да има позитивне резултате. Дете би могло да се развија без наметања родне улоге од рођења, а то би наводно могло да га учини јачим. Други се не слажу баш са овом идејом, јер сматрају да ће дете само имати проблеме. „Подизање детета не би требало да буде прилика за идеолошко надмудривање“, сматра психолог Сузан Пинкер. Изложеност хормонима у другом тромесечју трудноће већ је одредила „пол“ дететовог мозга и начин на који ће се понашати и осећати. Као и увек када нешто покушавамо да сакривамо од деце, то нам се на крају обије о главу и заврши психосоматском болешћу или бунтом, упозорава Пинкерова.

Фамозна дилема „nature vs. nurture“ (наслеђе или одгој) већ деценијама представља окосницу дебате о половима. Заговорници теорије о наслеђу верују да је родни идентитет урођен и да само делимично може бити резултат утицаја стереотипа и очекивања средине, док заговорници теорије о одгоју сматрају да је родни идентитет ствар друштвених предрасуда и васпитања. Како ствари у науци тренутно стоје, иако се више тога не зна него што се зна, а нове студије или побијају старе или показују њихову непоузданост, чини се да је истина ипак негде на средини. Дакле, нити постоје гени за чешљање Барбика или јурцање по стану са Спајдерменом у рукама, нити су дечаци и девојчице природно склони да једнако уживају у овим активностима.

Дотично шведско дете биће прво које би требало да одрасте као „бесполно“. Међутим, то никако неће бити први пут да породица постаје друштвена лабораторија. Чувен је случај америчких дечака близанаца, од којих је један у седмом месецу живота несрећним случајем при обрезивању остао без полног органа. Очајни родитељи, по савету угледног доктора за психологију идентитета, Џона Манија, одлучили су да „Џона“ предворе у „Џоан“ хируршком „дорадом“ и подижу га као девојчицу, заувек тајећи његов првобитни пол. Џон/Џоан експеримент слављен је као тријумф тада актуелних родних теорија, јер је наводно пружао коначни доказ да је род чиста конструкција, те да се од тек рођеног детета, уз малу помоћ скалпела и маказа, може за час направити пол по жељи. Доктор Мани је постао научни суперстар, а његова уверења општеприхваћена и слављена од стране феминизма, као рецимо у књизи „Сексуална политика“ Кејт Милет. Рачуна се да је под утицајем његовог научног „тријумфа“, око 15.000 деце током следећих деценија широм света подвргнуто сличном третнману.

Међутим, изгледа да је одлучност др Манија да потврди своја убеђења о природи полова утицала да игнорише чињенице које су указивале на неуспех експеримента. Оно што је дуго остало скривено од јавности, била је грозна прича о несрећном животу девојчице у покушају, која је, и поред напора родитеља и лекара, испољавала огроман отпор својој наметнутот родној улози, и која је убрзо од средине била препозната као „наказа“. Одбијала је да се заинтересује за „женске“ активности и бирала само дечачке игре, избегавала је друштво девојчица, чак је и уринирала стојећи. У тинејџерском добу, после сталних побуна и покушаја самоубиства, родитељима и лекарима постало је немогуће да даље утичу на Џоан, која је чврсто одлучила да више неће да се „претвара“ да је женско, иако се тако не осећа. Признали су пораз, и Џоан је први пут сазнала истину о свом полу, наставио/ла живот као мушкарац, и на крају извршио/ла самоубиство у 38-ој години.

Разлика између ова два случаја је наравно велика, али је ентузијазам у погледу покоравања природе отприлике на истом нивоу. Наравно, шансе за успех су још и мање. Најзад, шта ће спречити дете да се сврста уз вршњаке свог пола и присвоји полни идентитет чим сабере два и два? Деца желе и воле нешто да „буду“, а усвајање полне припадности је један од првих корака и најспонтанијих начина да то и остваре. Како ствари стоје, оно што су ово дете његови мудри родитељи за сада принудили да „буде“, јесте неко од чијег је полног идентитета направљен циркус планетарних размера. Заиста, занимљив начин да се докаже како је пол једна крајње неважна ствар.

НСПМ
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Savren eksperiment da je u pitanju hermafrodit... Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6,
mob
Alcatel One Touch Idol X
Au, jbt, svaki dan nicu ovi primeri, kao pecurke posle kise, a mnogi hrle u tu evropu.... Nenametanje pola detetu  Smile Pa onda nece biti ni musko ni zensko.... Sramota  Smile
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Evo jos jedne genijalno-liberalne misli...hajmo djecu odgajati tako da im mi ne namecemo stav da su ljudska bica, neka kasnije sama odluce koji oblik zivota zele da budu... ako budu u mogucnosti da logicki misle poslije jednog takvog drila...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6,
mob
Alcatel One Touch Idol X
 Smile

Bas tako , neka sami odluce da li ce da budu ljudi ili amebe, ili mozda insekti?
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 1800
 Smile

Kažem ja lepo: Roditelji su krivi za sve! Ali ovo:

Citat
Родитељи су своју одлуку образложили феминистичком филозофијoм према којој је род пука друштвена конструкција.

Smile Smile Smile

Ne znam da li da se smejem ili da plačem.
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Citat
према којој је род пука друштвена конструкција.
drustvo nikome od nas nije napravilo penis ili vaginu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
dokoni svedjani...treba njima jedan kvalitetan rat Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
Zar pol zavisi od odece i frizure?

Oh.. mora da sam nesto propustila na casovima biologije... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
Pa kad se ovi transcrossdressers ili kako se vec zovu obuku u osobu suprotnog pola, promeni im se i pol, zar ne?  Smile
Sta li rade te njihove socijalne sluzbe, policija i sl.?
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
Ne promeni im se pol. Smiley
Oni su i dalje muskarci i zene koji se oblace u odecu drugog pola.
Ono o cemu ti pricas je transgender... promena pola... operacije koje se vrse kako bi se fizicki pol uskladio sa...hm.. emocijalnim...
Doduse... oni i dalje ostaju genetski muskarac\zena, ali imaju polne odlike pola u kome nisu rodjeni...

A polne odlike su samo polne odluke... vazno je ono sto pise u genima... Smiley

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
Hvala na objasnjenju, sada kada imam saznanja o tim stvarima, manje cu ih se plasiti. Smile
btw, pitanje iz proslog posta je bilo retoricko. Smile

Promena pola je zapravo promena nekih primarnih i skoro svih sekundarnih polnih karakteristika, mada su i tu moguce kombinacije.
Zena npr. moze "promeniti pol" i zadrzati zenske reproduktivne organe. Tako "muskarci" radjaju decu.
btw, ima osoba koje se radjaju sa izmesanim muskim i zenskim genima (hermafroditi) i mogu imati oba polna organa. Smile Cesto je kod nekih zivotinja (svinja).  Smile
Neke osobe rodjenjem mogu imati polni organ jednog pola, a sekundarne polne karakteristike drugog, na koje opet mogu uticati hormonima.
Kombinacije su bezgranicne.  Smile
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Samsung XYZ1004

Smile  Smile  Smile

It's funny because it's true  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Smile Smile malo prirodne selekcije...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
 ne vidim neki razlog za radovanje ,poshto taj isti judeo-liberalni plan dolazi i na istok ,pa tako bogami i u srbiju. podseticu vas da je nasha predivna vlast usvojila zakon po kojima je pol "stvar opredeljenja"  Smile , LGBT osobe "ugrozena manjina"  Smile ,a drzavni funkcioneri se spremaju da svojim prisustvom i zashtitom policije uvelichaju pedersku paradu koja se sprema za 20.septembar ove godine u nashoj finoj prestonici  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5
mob
HTC Tattoo
Zapad izopačen,a šta rade na istoku,šta se radi na Tajlandu i sličnim zemljama,kakve nakaze tamo žive Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Samsung XYZ1004
A kad smo pa mi prihvatili nesto sto dolazi sa Tajlanda ili tome slcnim lokacijama i drustvenim vrednostima.....mi se samo primamo na zapadne "vrednosti" i trendove koje dolaze odatle.
Sto i ne bi bilo tolko lose, da mi uvek i iskljucivo poprimamo samo one najiditoskije i najpogubnije vrednosti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5
mob
HTC Tattoo
A kad smo pa mi prihvatili nesto sto dolazi sa Tajlanda ili tome slcnim lokacijama i drustvenim vrednostima.....mi se samo primamo na zapadne "vrednosti" i trendove koje dolaze odatle.
Sto i ne bi bilo tolko lose, da mi uvek i iskljucivo poprimamo samo one najiditoskije i najpogubnije vrednosti
Ja hoću da kažem da između istoka i zapada nema nikave razlike,niti je zapad bolji a istok izopačen,ni obrnuto.Sve je to isto,budala imaš svuda. Smile

Pa u Kini se operišu da bi postali višlji,znači,iseku im obe butne kosti i onda ubace parče i povećaju im visinu,i to rade devojke da bi se zaposlile,pa gde ćeš veću poremećenost i izopačenost,a mogu da zamuislim kakve sve kombinacije izvode sa silikonom i gde ga sve guraju. Smile

I sad jednu Švedsku okarakterisati kao nemoralnu,to je u najmanju ruku smešno. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12

Pa u Kini se operišu da bi postali višlji,znači,iseku im obe butne kosti i onda ubace parče i povećaju im visinu,i to rade devojke da bi se zaposlile,

s tom razlikom da oni ipak to rade sebi ,a ne deci ,skoro bebama  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Qtek 小米

Pa u Kini se operišu da bi postali višlji,znači,iseku im obe butne kosti i onda ubace parče i povećaju im visinu,i to rade devojke da bi se zaposlile,

s tom razlikom da oni ipak to rade sebi ,a ne deci ,skoro bebama  Smile
И што нас не занима, јер ми смо под окупацијом запада .
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5
mob
HTC Tattoo

s tom razlikom da oni ipak to rade sebi ,a ne deci ,skoro bebama  Smile
E,jesi ih opravdao,sad mi prosto deluje normalno da se devojka prijavi kod lekara,on joj otvori obe noge,testerom joj preseče obe butne kosti,ubaci šipku dužine po želji i ona postane višlja,a što ima ožiljke po nogama od pola metra i što deluje kao roda,tj.telo joj postane nesraznernom,nikom ništa,to nije izopačeno. Smile

Nenormalno je da one moraju da se operišu da bi se zaposlile,izopačeni istok,a ti meni kaži da to nije izopačeno. Smile

A o operacijama promene pola,da ne govorim,tu je Tajland svetska prestonica,bez konkurencije. Smile

Znači,bez generalisanja,tih poremećaja i raznih budalaštna ima svuda po svetu,i tu zapad uopšte ne prednjači.Istok je tu davno uzeo primat,mnogo su perverzni i izopačeni. Smile

IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
]E,jesi ih opravdao,sad mi prosto deluje normalno da se devojka prijavi kod lekara,on joj otvori obe noge,testerom joj preseče obe butne kosti,ubaci šipku dužine po želji i ona postane višlja,a što ima ožiljke po nogama od pola metra i što deluje kao roda,tj.telo joj postane nesraznernom,nikom ništa,to nije izopačeno. ](*,

Nenormalno je da one moraju da se operišu da bi se zaposlile,izopačeni istok,a ti meni kaži da to nije izopačeno. Smile

to da moraju da se operishu da bi se zaposlile nije istina (video sam hiljade zaposlenih niskih kineskinja  Smile ) . da je izopaceno - jeste ,ali ne moze da se poredi sa zlostavljanjem dece  Smile . ako to ne mozesh da shvatish , bojim se da ti je potrebna pomoc  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5
mob
HTC Tattoo
]E,jesi ih opravdao,sad mi prosto deluje normalno da se devojka prijavi kod lekara,on joj otvori obe noge,testerom joj preseče obe butne kosti,ubaci šipku dužine po želji i ona postane višlja,a što ima ožiljke po nogama od pola metra i što deluje kao roda,tj.telo joj postane nesraznernom,nikom ništa,to nije izopačeno. ](*,

to da moraju da se operishu da bi se zaposlile nije istina (video sam hiljade zaposlenih niskih kineskinja  Smile ) . da je izopaceno - jeste ,ali ne moze da se poredi sa zlostavljanjem dece  Smile . ako to ne mozesh da shvatish , bojim se da ti je potrebna pomoc  Smile

A na istoku ne zlostavljaju decu,idi bre,pa lakše ćeš da kupiš dete u nekoj Azijskoj zemlji nego u nekoj zapadnoj zemlji.I ko je tu izopačeniji,taj što kupuje dete radi zlostalvjanja,ili taj što proda svoje dete nekom da bi ga ovaj zlostalvjao,mrtva trka,sve to treba vešati. Smile

A kad smo već kod pomoći,napravi anketu na forumu kome više treba pomoć,tebi ili meni,da vidimo ko će da dobije više glasova he,he,he  Pa ti si odavno za lečenje,da te čovek resetuje,da te vrati u detinjstvo i onda da ti glavu napuni normalnim stvarima,znači,zreo si za generalni remont,reinstalaciju celog sistema. Smile

IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Apple 15
ne vidim neki razlog za radovanje ,poshto taj isti judeo-liberalni plan dolazi i na istok ,pa tako bogami i u srbiju. podseticu vas da je nasha predivna vlast usvojila zakon po kojima je pol "stvar opredeljenja"  Smile , LGBT osobe "ugrozena manjina"  Smile ,a drzavni funkcioneri se spremaju da svojim prisustvom i zashtitom policije uvelichaju pedersku paradu koja se sprema za 20.septembar ove godine u nashoj finoj prestonici  Smile

bas smo nesto raspravljali pre neki dan... gde se dede onaj deo "masonske"?

nemoj mi reci, popustio si u odnosu prema njima? Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.