Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Još jedan potez ka pomirenju Hrvata i Srba!  (Pročitano 19706 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

through stars we will navigate

Zodijak
Pol Žena
Poruke 20552
Zastava On an island in the sun...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3

ne al ti je dovoljno na kojem god mjestu da ih upoznas da se ovakvo zakljuci za vecinu
odes na jedan forum vecina je takva
odes na drugi isto tako
upoznas ih uzivo isto tako razmisljaju
frka ste to je cinjenica
vecina...

je, u pravu si  Smile

I na kraju kada kazu da nam zele dobro, obavezno gurno pricu kako su Ceda, Kandicka, Biserko i slicna pederska govna jedini spas za Srbiju, a svi ostali Srbi su isti Smile
Kaze na Novoj TV jedan gost.. ''meni su Tadic i Kostunica isti sa Nikolicem, zar ne vidite da se i oni zalazu za ostanak Kosova u Srbiji''  Smile
Boze me skloni, kakav Hrvati imaju kompleks to je strasno!
uf uf, boze sacuvaj.. Smile najlakse je kritizirati druge, a ne vidjeti svoje "felere" Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
a odaklen se ti javljas nela ako nije tajna?
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
A govore da se mi bavimo njihovim poslovima.

Ne kontam ko je ovde lud  Smile
Smile
Trenutno je 9.24 ... na SNF od ukupno 40 tema, 13 je direktno ili indirektno vezano uz HR !
Na Političkom/ geopolitičkom forumu ... malo manje, 5-6 teme su vezane uz HR
 Smile
Ko se kime bavi ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson G 502
znaci osobno si razgovarao sa barem 3, 5 milijuna Hrvata?

ne al ti je dovoljno na kojem god mjestu da ih upoznas da se ovakvo zakljuci za vecinu
odes na drugi isto tako
frka ste to je cinjenica
vecina...

Hebi ga,ako bi ja donosio generalni zaključak o Srbima,prema onima protiv kojih sam ratovao po Lici ,taj zaključak ne bi bio niti malo pozitivan..Međutim znam i upoznao sam dosta Srba koji žive u Rijeci,i koji se nisu odazvali pozivu drvosječa i guranja balvana na cestu..I prema njima donosim svoj zaključak...
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 20552
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
s Christmas Islanda boki Smile

nije tajna, javljam se iz Zagreba

ne, cmelka, ne tako razmisljati, ni slucajno  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
znaci osobno si razgovarao sa barem 3, 5 milijuna Hrvata?

odes na drugi isto tako
frka ste to je cinjenica
vecina...

Hebi ga,ako bi ja donosio generalni zaključak o Srbima,prema onima protiv kojih sam ratovao po Lici ,taj zaključak ne bi bio niti malo pozitivan..Međutim znam i upoznao sam dosta Srba koji žive u Rijeci,i koji se nisu odazvali pozivu drvosječa i guranja balvana na cestu..I prema njima donosim svoj zaključak...
A govore da se mi bavimo njihovim poslovima.

Ne kontam ko je ovde lud Smile
Smile
Trenutno je 9.24 ... na SNF od ukupno 40 tema, 13 je direktno ili indirektno vezano uz HR !
Na Političkom/ geopolitičkom forumu ... malo manje, 5-6 teme su vezane uz HR
 Smile
Ko se kime bavi ? Smile
Koliko god da ima tema o Hrvatima, sve se one ticu Srba i Srbije, dok su vasi mediji, a ne forumi, mediji 100% prepuni tema o Srbiji, koje se nikako ne ticu Hrvata i nista ih ne dodiruju, e to je komplks!
Drugo, na ovom forumu ima i dosta ucesnika iz ''lijepe vase'', pa je logicno da i oni ucestvuju u takvim temama, dok na nekom hrvatskom forumu je dovoljno da argumentovano kazes da je Kosovo Srbija i da letis zauvek!
« Poslednja izmena: 17. Maj 2007, 09:29:47 od bokiPFC »
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine!
Dozvoljena dužina teksta je 4 reda (rezolucija 1024x768) pri veličini slova od 7pt (size=1)!
Najveća veličina slova ukoliko se tekst nalazi u jednom redu je 9pt (size=2), a ako se nalazi u dva i više 7pt (odnosno size=1)!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 20552
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
znam da se stalno hvatate za tu 91 ko pjani plota al za sta je 41 bilo krivo?
sta za 1914 kad su Hrvati u austrougarskoj vojsci veca sranja pravili po Srbiji od austrijanaca i svaba
sta je bilo krizo za one tamo sredinom 1850-tih kad je starcevic poceo pisati svoje umotvorine
ne znam jeste li tad pravili sranja nisam upoznat al bas ne bi iznenadilo
da nije bilo nikakvih sranja prije 91 i da smo zivili do tad u pravoj harmoniji i ljubavi to za 91 bi bilo super argument za vas i mi bi ga prihvatili al nije sranje zbog 91 prvi put pocelo Smile
« Poslednja izmena: 17. Maj 2007, 09:34:50 od bokimajk »
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
dobro taj zagren je jos kao koliko toliko kosmopolitanskiji nagnjen al obici druge krajeve i popricaj na temu o braci istocno od Drine sta se misli Smile
ako ce se opet 91 spomenuti za uzrok tako se i prije 91 razmisljalo
to jest slicno Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson G 502
Citat
Drugo, na ovom forumu ima i dosta ucesnika iz ''lijepe vase'', pa je logicno da i oni ucestvuju u takvim temama, dok na nekom hrvatskom forumu je dovoljno da argumentovano kazes da je Kosovo Srbija i da letis zauvek!

Odi malo na Index hr,pa ćeš vidjeti šta sve Srbi pišu.... Smile
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.