Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 11:55:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: (Jos jedan ne) Uspesan test Bulave  (Pročitano 82877 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
jel vas dvojica mislite na "Vojvodu"???hahahahahahahaha.......znao sam da je nece povuci!!!!ja je nebih povlacio uopste!!!zastrasujuce deluje i kada je samo u silosu,ne mora da leti uopste!!!! Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
jel vas dvojica mislite na "Vojvodu"???hahahahahahahaha.......znao sam da je nece povuci!!!!ja je nebih povlacio uopste!!!zastrasujuce deluje i kada je samo u silosu,ne mora da leti uopste!!!! Smile Smile Smile Smile Smile Smile
da.fantasticna je.po meni,to je jedna od najboljih raketa ikada napravljenih...(a bogme i najjacih...mislim-najjacih u sluzbi...)
nego,meni je jako,jako zao sto su tokom prethodnih godina pobacali SS-24...jes da su bile neprakticne za prevoz,jer su opterecivale pruge,al opet...bile su pravo kako upozorenje i mirotvorci,tako i tehnolosko cudo za ceo svet...
zaista steta sto su ih pobacali...
licno mislim da sam jednom video ovu sliku pre nekoliko godina(dok sam jos jedva ista znao o vojnim masinama...) i neki ortak mi je pokazao u nekom tekstu,i ja mu stalno kazem da je nemoguce da to raketa viri iz voza,nego je to u stvari neka kula iza voza(zeznuo me onaj crveni deo rakete...)
mada,zaista,ovakav prizor osim strahopostovanja,tera te da zines i cudis se koliko je neverovatan...  Smile
samo pakovanje tolike skalamerije i kamufliranje da izgleda kao obican putnicki voz je neverovatan podvig sam po sebi...a sve ovo je nastalo iz blefa americke vojske za vreme Hladnog rata da ce krenuti da pravi mobilne nuklearne lansere...(samo objasnjavam...  Smile )
« Poslednja izmena: 10. Apr 2009, 22:54:29 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.53
mob
Tel.Me Your.Number
Šta li se dešava sa vozom pri lansiranju ove grdosije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia N93

Imaš na četvrtom minutu ovog klipa kako se ispaljuje iz voza Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
fantastican video...  Smile
a rakete su tek neverovatne...ko zna kako je uzivo ih posmatrati.
posebno mi se svidja sto se za par sekundi voz otvori i spreman je da lansira raketu...
bravo!!!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Nista posebno, jer tek kada izadje iz cevi izgleda da se pale full motori, kada je vec na izvesnoj visini u vazduhu - vidi se lepo na ovom snimku lansiranja iz voza, tako da voz ostaje postedjen totalnog spaljivanja. Smile
« Poslednja izmena: 12. Apr 2009, 13:08:17 od Papalu »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Nista posebno, jer tek kada izadje iz cevi izgleda da se pale full motori, kada je vec na izvesnoj visini u vazduhu - vidi se lepo na ovom snimku lansiranja iz voza, tako da voz ostaje postedjen totalnog spaljivanja. Smile
voz ostaje,verovatno ima dodatne zastite i obloge zbog toplote...
a i dobro je resenje za glad...stavis vola ispod kad polece raketa,i op! za 5 sekundi imas pravi rostilj...  Smile
jedino sto bih promenio jeste to da bih ga kamuflirao da vise lici na teretni voz.
jer u slucaju rata,niko ne bi poginuo pri gadjanju takvog voza(jer bi sigurno gadjali zadnje vagone),a ovako bi putnicki vozovi bili ponekad u opasnosti...
no,dobro,to je sad gotovo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
Planirano 5 testoav Bulave tokom 2009. :

Citat
Russia to conduct five tests of Bulava missile in 2009

28/04/2009 12:05 MOSCOW, April 28 (RIA Novosti) - The Russian Navy will conduct at least five test launches of the new Bulava sea-based ballistic missile in 2009, the deputy defense minister for procurements said on Tuesday.

Despite five failures in 10 trials, Russia's Defense Ministry is planning to complete a series of Bulava tests and put the ICBM into service by the end of 2009.

"Considering that we must ensure reliable performance characteristics of the [Bulava] missile, we have decided to raise the number of additional test launches to five, if everything goes well," Vladimir Popovkin said.

Popovkin, who is visiting the Russian exposition at the IDEF-2009 arms show in Turkey, said that a faulty detail caused a test launch failure in December last year, and that the on-board systems would undergo additional ground testing in June-July prior to the next test launch.

Vice Admiral Oleg Burtsev, deputy chief of the Navy General Staff, said in March that the Navy planned three Bulava test launches from the Dmitry Donskoi submarine this year. "If the tests are successful, they will continue on board the new Yury Dolgoruky nuclear-powered submarine," he said.

The Bulava-M (SS-NX-30) ICBM carries up to 10 nuclear warheads and has a range of 8,000 kilometers (5,000 miles). The three-stage ballistic missile is designed for deployment on Borey class Project 955 nuclear-powered submarines.

Meanwhile, sea trials of Yury Dolgoruky, Russia's first Borey class strategic nuclear submarine, are due to start in the summer, when navigation begins in the White Sea.

Two other Borey class nuclear submarines - the Alexander Nevsky and the Vladimir Monomakh - are currently under construction at the Sevmash shipyard, and are expected to be completed in 2009 and 2011. Russia is planning to build a total of eight submarines of this class by 2015.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
Ne staju Rusi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ministar odbrane demantuje pisanje nekih medija da su amerikanci omteali testiranje Bulave elektromagnetnim oruzjem, i najavljuje nastavak testova:

Citat
U.S. not linked to failed Bulava launches - Russian minister

06/05/2009 20:52 MOSCOW, May 6 (RIA Novosti) - The United States had nothing to do with a number of unsuccessful launches of Russia's new Bulava sea-based ballistic missile, the Russian defense minister said in an interview with a respected daily.

Some Russian media earlier reported that the U.S. had employed its latest electromagnetic weapons from bases in Alaska, northern Europe and Greenland to disrupt Bulava missile tests.

"The Americans have nothing to do with it," Anatoly Serdyukov told Rossiiskaya Gazeta, adding that testing a missile for combat duty is a long and complicated process. "We didn't avoid failures and errors with all the other missiles that also underwent significant testing," he said.

Despite five failures in 10 trials, the last unsuccessful trial being in December 2008, Russia's Defense Ministry is planning to complete a series of Bulava tests and put the ICBM into service by the end of 2009.

The Bulava-M (SS-NX-30) ICBM carries up to 10 nuclear warheads and has a range of 8,000 kilometers (5,000 miles). The three-stage ballistic missile is designed for deployment on Borey class Project 955 nuclear-powered submarines.

Meanwhile, the Yury Dolgoruky, Russia's first Borey class strategic nuclear submarine, is due to start sea trials in the summer in the White Sea.

Two other Borey class nuclear submarines - the Alexander Nevsky and the Vladimir Monomakh - are currently under construction at the Sevmash shipyard, and are expected to be completed in 2009 and 2011. Russia is planning to build a total of eight submarines of this class by 2015.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 11:55:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.