ne pitajte zašto ja postavljam ovu temu pošto ni sam ne znam...
Evo ovako... Nekron 17. januara slavi 19. rodjendan! Naravno, svi sa bureka su pozvani tako da pokušamo da napravimo još jedno malo okupljanje! Naravno poklon nije obavezan ... pravimo sedeljku kao i na dosadašnjim okupljanjima... ko 'oce nek se prijavi ovde... to je to... znači 17. januar - 19. rodjendan ... nikako obrnuto
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Znam Ivane da si ti tu i da su jos neki hteli doci Nisam bio za Ng sa devojcicom u Italiji, a sada mi ja za rodj uplatila anrazman u Egipat, a to nemogu da odbijem sada