Pozdrav planiram da uradim slican sajt kao wisepunter.com pa moje pitanje je da li da ga radim u joomli ili u wordpressu, doduse u wordpressu znam bar nesto dok sa joomlom jos nisam radio..Takodje zanima me Neki kladionicarski sajtovi imaju skriptu preko koje uzimaju kvote sa neke od online kladionica e sad me zanima kako ja da uzimam kvote sa npr. bet365?? Znaci neko klikne dodaj tip i izbaci mu kvote neke kladionice , tu skriptu imaju: tipovi1x2, mybetinfo.com, bet2win.com, wisepunter.com , bettingexpert.com..... svi ozbiljni sajtovi.. Znaci ja sam napravio bazu gdje se sama vodi tabela kada unesem rezultat, ima unos tipova i pregled tipova samo mi hvali da se uzimaju mecevi i kvote sa neke online kladionice! pozdrav
Ako ces isti kao taj onda PHP-FUSION kao sto su oni uradili, nema potrebe da izmisljas toplu vodu sa JM ili WP. A za tipove pogledaj sajtove, vidi kakav API imaju i preuzmi od njih podatke.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.