Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Joksimović sa kolegama potpisala izjavu o zaštiti LGBT  (Pročitano 3391 puta)
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Citat
Forum koji je organizovan povodom obeležavanja Međunarodnog dana borbe protiv homofobije i transfobije, okupio je više od 230 predstavnika iz 22 države zemalja članica EU i regiona.

Homoseksualci čine 3 % populacije, sa transeksualcima, pedofilima, zoofilima i ostalima filijama čine ne više od 5 % iste.
  Heterofobi svakog dana izmisle i obznane neku fobiju kojom etiketiraju i matletiraju ostale. A ovu jj svi mi plaćamo, ne samo tih 5 %.

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 42.0.2311.90
А зашто ти хомосексуалце сврставаш у исти кош са педофилима? Шта...нема педофила који су хетеросексуалне орјентације? Smile

Због чега се осећаш угрожено? Ко те дир'о? Smile
« Poslednja izmena: 13. Maj 2015, 21:12:50 od Мргец »
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 37.0
  A ko je tebe dirao Smile
  U čemu je razlika kad je neko seksualno devijantna osoba. Zar nisu i nekrofili, pedofili i ostali siroti ljudi kojima su ugrožena ljudska, manjinska i rodna prava ?
  Uostalom, u Holandiji su parlamentarna stranka. Zašto ne bi po toj logici mogli da budu i ovde ?
« Poslednja izmena: 13. Maj 2015, 21:45:06 od zoranjurkovic5@gmail.com »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 42.0.2311.90
Citat
Uostalom, u Holandiji su parlamentarna stranka

Мислиш на Мартијн? Не лупај Smile

Citat
U čemu je razlika kad je neko seksualno devijantna osoba. Zar nisu i nekrofili, pedofili i ostali siroti ljudi kojima su ugrožena ljudska, manjinska i rodna prava ?

Знаш...кад се два пунолетна мушкарца или две жене штагод јебу уз добровољни пристанак обе или више страна то није кривично дело. Педофилија, с друге стране, је тешко кривично дело. Искрено...тешко ми је да поверујем да си толико затуцан Smile Сад...може се то нама гадити, не свиђати, можемо и мрзети али је чињеница да хомосексуализам није кривично дело. Наравно, можемо да износимо и тачне ствари да је геј лоби јак, да има огроман утицај итд...али...и дувански лоби је јак Smile А већа је штета од дувана него од двојице фегета што се трпају у буљу Smile

А могу и твојим аргументима: Ти стављаш знак једнакости између хомосексуалаца и педофила. Опште је познато да  велика већина педофила има хетеросексуалне склоности. Дакле, и хетеросексуалци су девијантни Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Joksimović sa kolegama potpisala izjavu o zaštiti LGBT

Ovo je tema.

Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 13. Maj 2015, 21:07:33
Citat
Forum koji je organizovan povodom obeležavanja Međunarodnog dana borbe protiv homofobije i transfobije, okupio je više od 230 predstavnika iz 22 države zemalja članica EU i regiona.

Homoseksualci čine 3 % populacije, sa transeksualcima, pedofilima, zoofilima i ostalima filijama čine ne više od 5 % iste.
  Heterofobi svakog dana izmisle i obznane neku fobiju kojom etiketiraju i matletiraju ostale. A ovu jj svi mi plaćamo, ne samo tih 5 %.

Ovo je moje mišljenje o tome, o nekoj novoj izmišljenoj fobiji koja nema veze sa našim društvom. sasvim opravdano mogu da se zapitam zašto zastupnike za svoja prava nemaju pedofilio, zoofili, sadisti, mazohisti, nekrofili i svi ostali ?

Citat
Uostalom, u Holandiji su parlamentarna stranka

Мислиш на Мартијн? Не лупај Smile

Citat

Знаш...кад се два пунолетна мушкарца или две жене штагод јебу уз добровољни пристанак обе или више страна то није кривично дело. Педофилија, с друге стране, је тешко кривично дело. Искрено...тешко ми је да поверујем да си толико затуцан Smile Сад...може се то нама гадити, не свиђати, можемо и мрзети али је чињеница да хомосексуализам није кривично дело. Наравно, можемо да износимо и тачне ствари да је геј лоби јак, да има огроман утицај итд...али...и дувански лоби је јак Smile А већа је штета од дувана него од двојице фегета што се трпају у буљу Smile

А могу и твојим аргументима: Ти стављаш знак једнакости између хомосексуалаца и педофила. Опште је познато да  велика већина педофила има хетеросексуалне склоности. Дакле, и хетеросексуалци су девијантни Smile

У Холандији регистрована политичка партија која брани "права и слободе" педофила

http://vostok.rs/index.php?option=btg_novosti&catnovosti=0&idnovost=38677#.VVUhvvDYlqB

Pedofilija jeste bila krivično delo u Holandiji baš kao što je to bio homoseksualizam bio snakcionisan na zapadu. Pojavom i donošenjem ljudkih, manjinskih, rodnih, transrodnih i ne znam više kakvih prava homoseksualizam je danas afirativan i kod nas nije sankcionisan baš kao što nikad nije bio.

Muškarac iz Hrvatske oženio kravu

http://www.pravda.rs/2014/10/24/muskarac-iz-hrvatske-ozenio-kravu/

U Danskoj i Nemačkoj cveta biznis seks - bordela sa životinjama!?

http://www.index.hr/indexforum/postovi/127601/u-danskoj-i-nemackoj-cveta-biznis-seks-bordela-sa-zivotinjama-/1

Još malo evropskih vrednosti koje mi se naturaju a koje će doći na red ako se ovako nastavi.
  Ne stavljam ja znak jednakosti izmđeu homoseksualaca i ostalih seksualno devijantnih grupa već sistem koji ih natura i to sve zbog toga što je neko kobajagi ugrožen. Mene savršeno ne zanima šta tih 3-5% populacije radi između svoja četiri zida kao što su do sada radili, ono što me zanima dokle će neko da izmišlja i pravi problem tamo gde ga nema i ima li ovom kraja.
  A sad o lupanju.
  Mogu i ne moram da se složim sa bilo čijim mišljenjem ali kvalifikacije kao lupanje i slično ne moram da trpim od ljudi koje (ne)poznajem. Poštujem te kao sagovornika i čoveka od kog se može nešto naučiti, nema nikakve potrebe za bilo kakvim kvalifikacijama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17117
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.152
Danas neki ljudi *ebu sve i svasta bukvalno.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 42.0.2311.90
Citat
У Холандији регистрована политичка партија која брани "права и слободе" педофила

Да ли регистрована политичка партија значи исто што и парламентарна партија? Значи, региструјеш партију и одмах си парламентаран...какви избори, какве пичкематерине Smile

Толико о лупању Smile

Да не причам о старости вести, извору вести итд Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
  Prvo što sam pročitao o ovoj partiji pedofila bilo je na engleskom koji ne razumem. Zanimljivo je da nisam mogao nešto više naći na srpskom ali to ništa ne menja. Država Holandija je prećutno legalizovala pedofiliju jer im nije zabranila stranku, naprotiv, dozvolila je registraciju.

Danas neki ljudi *ebu sve i svasta bukvalno.  Smile

Bilo je od kada je sveta i veka a biće (na žalost) i u buduće. Ono čega nije bilo su raznoradne parade i svojevrsni teror koji se ne da istrpeti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 42.0.2311.90
А какав је то терор кад једном годишње пар будала прошета носећи заставе дугиних боја? Зар је то толико неиздржљиво тих два три сата? Да ли ти они прете, држе пиштољ на челу, да ли су ти киднаповали децу, отели кућу и имање, унаказили жену?

Не драми Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
А какав је то терор кад једном годишње пар будала прошета носећи заставе дугиних боја? Зар је то толико неиздржљиво тих два три сата? Да ли ти они прете, држе пиштољ на челу, да ли су ти киднаповали децу, отели кућу и имање, унаказили жену?

Не драми Smile

Oni ne ali organi reda i gonjenja da. Bio sam tad u Beogradu i zbog tih gore navedenih osoba mi je usjraćeno slobodno kretanje.
  Da li će otimati decu i davati njima na usvajanje ako kojim slučajem legalizujun istopolne brakove ostaje da se vidi. Da li ću zbog svog politički nekorektnog stava biti novčano kažnjen svotom koju neću hteti da platim pa će mi zbog toga fendovati imanje ostaje takođe da se vidi.
  A gospoda gotovo svakodnevno izmišljaju neki novi pol i fobiju i prave probleme tamo gde ih nema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.