Пијани возач испред Скупштине 22. мај 2010. | 10:00 | Извор: Б92 Београд -- На сајту Јутјуб појавио се снимак пијаног возача ситроена Ц5 коме полиција дозвољава да направи прекршај и да се паркира испред Дома Народне скупштине.
Медији јављају да је реч о угледном крагујевачком бизнисмену Зорану Јовичићу.
Јовичић је најпре возио контра смером у једној од најпрометнијих београдских улица, где покушава да га заустави полицајац.
Потом је неприлагођеном брзином прешао преко платоа испред скупштине и попео се аутомобилом до самог улаза и умало кренуо низ степенице. Након тога се паркирао испред саме скупштине.
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Naravno da nece. Mene ce da kazne zato sto sam prvi put od uvodjenja novog zakona zaboravio da upalim svetla, ili zato sto imam na jednoj gumi saru koja je 1 mm plica. Ovakve ubice na tockovima nece da kazne. Jos ce da im pomognu da nadju pakring, da se ne muce.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!