Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: jevtini sms  (Pročitano 2522 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
e izvini Cigla tel,ti si strucnjak...ja sam samo konstatovao da je bolji taj ruski avion jer je koristan za ljude koji nemaju symbian OS,tako da mogu da se konektuju na MSN,a molio bih te da mi samo kazes neki manji i jednostavniji java program kojim moze da se ide na MSN, i YAHOO...PS.Cemu nerviranje,uzivaj malo...
UltraIM, eMSN, (MSN), Jimm, Mobicq, Bombus,..jmirc,..(ICQ),....
Ko se nervira?!? Smile, Misliš ja? Ne, samo upozoravam da ne dodje do opšte rasprave o "pojmu" o kome je bilo dosta reči na forumu! Smiley 1
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

.::I am a man who walks alone::.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2996
Zastava Valjevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson P1i
e izvini Cigla tel,ti si strucnjak...ja sam samo konstatovao da je bolji taj ruski avion jer je koristan za ljude koji nemaju symbian OS,tako da mogu da se konektuju na MSN,a molio bih te da mi samo kazes neki manji i jednostavniji java program kojim moze da se ide na MSN, i YAHOO...PS.Cemu nerviranje,uzivaj malo...
UltraIM, eMSN, (MSN), Jimm, Mobicq, Bombus,..jmirc,..(ICQ),....
Ko se nervira?!? Smile, Misliš ja? Ne, samo upozoravam da ne dodje do opšte rasprave o "pojmu" o kome je bilo dosta reči na forumu! Smiley 1

Stvarno, ciglo....  Smile
previse koristis ovo:  Smile i ovo: [b][/b]; [size=XXpt][/size]

I ja ponekad steknem utisak da "кипиш" od besa...   Smile

Relax... Smiley

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Boldujem reči da bi bile uočljive jer izgleda da mnogi olako prelaze preko tekstova pa opet pitaju isto, ne obraćaju pažnju na suštinu, a ne iskaljujem bes time.
No smajlija izbacujem, poslušaću te! Pored toga najbolji tretman je da ja lepo ubuduće pobrišem postove korisnika koji pokušavaju da provociraju umesto da uvaže upozorenje i komentarišu ga pride i nema Smile ni ovoga Smile .....već samo ovoga , i onda ću ja lepo samo da se  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I spent my whole childhood growing...what a waste!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
mob
Nokia N95 8GB
Ljudi, pa sta vi to radite??? Ja fec 2 meseca saljem sms potpuno free. Cigla mi je jos tada rekao da ne postavljam takve postove. Naravno,slusam starije. Hocete da vam kazem caku. Preko nekog jar programa je i radi na skoro svim telefonima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 278
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Nokia n70
oce mi neko odgovoriti o cemu se radi a da nije mig33, i da je java Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
"Kad ne možeš da ih pobediš pridruži im se" ili pobriši suvišne komentare?!?
Pa imaš onaj ClickSMS - Clickatell ili ti "Send SMS to anyone using fake number or name"! Džabe 10 poruka, pa opet deset,...i to još sa bilo kog broja, .....šta bre hoćete više?!? Još je o ovom programu i ispisano dosta u valjda istoimenoj temi.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 278
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia n70
a ne to ima neki program sto salje sms preko gprs i konekcija na gprs i slanje teksta izadje te dinar a poruka 3 o tome se radi
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Prvo si napisao ovo:
oce mi neko odgovoriti o cemu se radi a da nije mig33, i da je java Smile
"o čemu se radi a da nije"?!?
Zatim nerazumljiv komentar bez dokaza i imena programa ili pokušaj provlačenja i razvlačenja rasprave o gornjem programu:
a ne to ima neki program sto salje sms preko gprs i konekcija na gprs i slanje teksta izadje te dinar a poruka 3 o tome se radi

Stičem utisak da je ova tema postavljena samo u cilju da se dotični program mig32 nekako progura "iz zasede" na ovom forumu bez obzira što je o njemu bilo reči i zabranjeno je njegovo prisustvo na ovom forumu. Pored toga takodje stičem utisak da se ovom temom pokušava zaobići već postojeća tema "Top: Free sms za Yu" u kojoj je takodje ovaj "piramidalni" program zabranjen za postavljanje i iznošenje rasprave o njemu.
Samim tim vidim da ovde nema kvalitetne rasprave ili rešenja o tome kako poslati besplatne SMS poruke ili bar "jevtine" kao u naslovu.
Samim tim, zaključavam temu da ne bi dolazilo do daljih bespotrebnih komentara.
« Poslednja izmena: 04. Apr 2006, 11:32:19 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.