2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jevrić: Nikad više za Srbiju!!  (Pročitano 7478 puta)
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.50
mob
Samsung D500
Niko nije iznad reprezentacije i zastave!
Citat
100% si u pravu
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

silov'o si zvezdu Mateja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3954
Zastava Banja Koviljaca
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 6300
Stojkovic je dobar golman ali neznam zbog cega je Jevric zasluzio da sedi na klupi??? Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

CS Maniac

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5699
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k300i
Ako je se on zbog toga nadrkao onda nam uopste i netreba. Mars u Crnu Goru
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung i5700 + D880
Lepo rece neko pre, ako Kan nije kenjao, sto se ovaj nasao pametan da kenja?

Kan nije kenjao,ali mi je bio mnogo smesan kad su ga kadrirali par put protiv Argentine u 1/4 finalu,nabio neke slusalice i kulira,a slozio neku smorenu facu Smile Kod penala opet njega snimali,a on nista,cak ni kad su prosli...Kralj Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Touch Cruise
Terzić: Jevrić nam nije potreban!

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Zvezdan Terzić izjavio je da dosadašnji prvi čuvar mreže nacionalnog tima Dragoslav Jevrić nije više potreban reprezentaciji, pošto je pre dva dana napao selektora Havijera Klementea zbog izostavljanja iz prvog tima za meč sa Češkom.

"Jevrićeva izjava najbolje pokazuje kakvo je bilo stanje u savezu. Izgleda da je bilo važno samo da se neko ne uvredi, pa smo zato protiv Argentine prošli onako kako smo prošli. Zar je normalno da se predsednik ili selektor izvinjavaju igraču jer je stavljen na klupu?", rekao je Terzić za "Glas javnosti".

On je istakao da više niko nema pravo da se na taj načlin odnosi prema reprezentaciji.

"Nisu nam potrebni igrači koji se neće radovati kada sede na klupi reprezentacije. Neka se niko od onih koji razmišljaju kao Jevrić više ne pojavljuje u državnom timu!", poručio je prvi čovek FSS.

On je ponovio da mesto u nacionalnom timu nikome nije zagrantovano.

"Zar Jevrić dobija od trenera ili presednika svog kluba objašnjenje zašto je neku utakmicu počeo na klupi? E, ako ne dobija tamo, neće ni ovde!", kategoričan je bio Terzć.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 3Gs
Vladimir Stojković o odluci kolege

Ne zanima me priča oko Jevrića!

Vladimir Stojković, golman Nanta, debi u dresu Srbije začinio je pobedom nad Češkom i odbranama posle kojih se nameće kao dugoročno rešenje na golu crvenih. Zadovoljstvo zbog učinjenog u Uherskom Hradištu nije mu pomutila ni reakcija Dragoslava Jevrića, koji se oprostio od dresa Srbije nezadovoljan što se našao na klupi u meču sa Češkom.

- Iskreno, ne zanima me to što se dešava oko Jevrića, jednostavno, ne razmišljam o tome. Poštujem svačiju odluku, naročito starijih kolega. Došao sam na prozivku Havijera Klementea samo sa jednom željom - da ostvarimo dobar rezultat protiv Češke, jer je svima nama to bio početak nečeg novog. Jedino što mi je bilo bitno jeste da zadovoljim stručni štab ako dobijem šansu i da narod posle meča ima razloga za radost.

U najavi meča sa Česima rekli ste da ste sazreli za mesto broja 1 i da ste budućnost Srbije.

- Iza sebe sam imao izuzetno uspešnu sezonu na golu Crvene zvezde i u dresu mlade reprezentacije. Imam pravo na ambiciju, to ne može niko da mi oduzme. Zašto bih se ustručavao da kažem nešto što zaista mislim? Neću da se osvrćem na nešto što je iza mene. Bitno mi je da su svi prezadovoljni debijem Srbije, da sam ispunio sopstvena očekivanja i očekivanja stručnog štaba. Već danas me u dresu Nanta očekuje meč protiv Troa, koji doživljavam kao novu priliku za dokazivanje. Očekujem sa nestrpljenjem početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i imam veliku želju da dam doprinos uspesima reprezentacije Srbije - završio je Stojković.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
SonyEricsson T630
Pa naravno da je to neko morao da uradi, zato su i doveli stranca, da rascisti sa tim ostacima proslosti. Mozda je on dobar golman, ali mi pravimo novu reprezentaciju koja ce pobedjivati na prvenstvima a ne da prima 6 komada. Samo napred Klemente, Srbija je uz tebe Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson w700
Pa ljudi bolji je Stojkovic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1279
Zastava NS
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Potpuno se uzdam u Klementea, i verujem da je njegov izbor potpuno ispravan. I sam mislim da je Stojke bolji golman. Covek je mlad, pun ambicije i motivacije, a po meni bas takvi igraci su potrebni timu. Jedina zamerka mi je sto selektor nije pozvao Vidica i Gavrancica, pa bar da greju klupu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat
Jedina zamerka mi je sto selektor nije pozvao Vidica

Vidic je povredjen..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.