Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jevrić jedini na planeti nije primio gol u mečevima za SP  (Pročitano 451 puta)
31. Avg 2005, 23:38:59
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
Sve rekorde dajem za pobedu od 2:1!
- Znam da sam jedini reprezentativni golman na planeti koji u šest utakmica još nije primio gol u kvalifikacijama, ali protiv Litvanije u subotu ne bih imao ništa protiv da mi protivnik zatrese mrežu, a mi da pobedimo 2:1 - ovako Dragoslav Jevrić, nesavladivi čuvar mreže plavih, sa priprema na Paliću doživljava predstojeći, možda i odlučujući meč SCG za plasman na Svetsko prvenstvo u Nemačkoj.

Jedinica plavih i Ankaraspora je svestan važnosti duela na stadionu Crvene zvezde protiv rivala kojeg poznaje još iz Smedereva.

- Da, tog 17. aprila 2002. trijumfovali smo sa 4:1, igraju zatvoreno, pravi su trkači, borci, pa nam cilj mora biti da što pre nametnemo svoj stil. Sve će zavisiti od nas, ako što pre probijemo njihov bedem i postignemo gol na vreme, do kraja ćemo lakše funkcionisati. Još nešto, Litvanci su specijalisti za igru po kiši i blatu, pa bih voleo da nas u subotu uveče posluži vreme, da dan bude sunčan, a teren suv - dodaje Jevrić.

Mladen Krstajić bi uspešnoj klupskoj karijeri u Nemačkoj (Verder, Šalke) mogao da doda i reprezentativno priznanje učešćem na Mondijalu?

- Smatram da je preostalo da u septembru i oktobru stavimo pečat na projekat „odlazak u Nemačku“. Ako kapije ispred golmana Jevrića zatvorimo i za Litvance i za Špance, u šta verujem jer smo se odlično uigrali, eto nama slavlja već na stadionu „Visente Kalderon“. Pred našim državnim timom su dve meč lopte. U poslednjih godinu dana igra i rezultati pokazali su da je sve neuporedivo bolje nego ranije, mislim na atmosferu u državnom timu, Fudbalskom savezu, javnosti. Mnogo puta naglasio sam da je od velike važnosti stav selektora da se tim ne menja za svaku priliku već da kostur, 80-90 odsto ekipe, ostane isti. Dokazali smo svima da srce i želju imamo, a i savršeno nam je jasno gde smo grešili kad nije išlo. Moj savet za prvu nedelju septembra, bez obzira na horoskopski znak, jeste hladna glava. U tom slučaju slavlje može da počne već 7. septembra kasno uveče u Madridu - tvrdi as Šalkea.

Nikola Žigić bi, kako su naši fudbalski stručnjaci ocenili, morao da predvodi navalu plavih.

- Svaki igrač ima kvalitet, odgovaralo bi mi da igram i da je sa mnom u tandemu bilo ko iz napada. Ja ću biti spreman i za takozvane otpatke i da asistiram, što u poslednje vreme činim, svejedno je, samo da lopta završi iza leđa golmana Litvanaca. Spreman sam i da grejem klupu, da igram minut, pola sata, 90 minuta, braniću boje države kako treba - oran je Žigić.

(02. May 2007, 21:40:50)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 575
Samo da ne pocnemo sa agresivnim napadackim tandemom Milosevic - Kezman Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
Po meni naj bolje ziga i kezman, ili ziga i ljuboja...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.