Nigde ne pise da je ona, po mom misljenju precenjena, slabe noge..sisa nigde, a medijski napumpana kao da je ne znam ni ja sta, nije losa riba, ali sad da je nekakva ozbiljna picka.. smatram da nije.
Ovde mnogi padaju pod uticaj gay trendova u medijima gde se forsira tip žena bez sisa, dečačko-manekensog tipa, bez dupeta, kukova i sexy stomačića, sa nogama kao štulama, bez šarma i harizme. Konjasta glava (al' jbg nema veze ona je poznata) i precenjena profesija sa dve do tri vojno krimi-dzimi uloge gde se skidanje podrazumeva. Udajom za poznatog sportistu dobija medijski prostor i pažnju koju ne zaslužuje .
Al' ok, ukusi su različiti. Ja volim obline i ostalo što ženu čini ženom. No hate, just facts.
« Poslednja izmena: 10. Nov 2023, 21:23:17 od petarili »
Ovde mnogi padaju pod uticaj gay trendova u medijima gde se forsira tip žena bez sisa, dečačko-manekensog tipa, bez dupeta, kukova i sexy stomačića, sa nogama kao štulama, bez šarma i harizme. Konjasta glava (al' jbg nema veze ona je poznata) i precenjena profesija sa dve do tri vojno krimi-dzimi uloge gde se skidanje podrazumeva. Udajom za poznatog sportistu dobija medijski prostor i pažnju koju ne zaslužuje .
Al' ok, ukusi su različiti. Ja volim obline i ostalo što ženu čini ženom. No hate, just facts.
No hate, just a fact: ako se lozis na Jelisavetu, you might be a gay...
O medijskom prostoru ne bih, jer to sto nam je jebozovna, nema veze sa prostorom koji ima/nema. To sto je nekom privlacna mrsava zena, ne znaci nista osim da ga privlaci mrsava zena. Osim toga, pod kojim uticaj padamo mi koje privlace i mrsave i one sa oblinama?