Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 21:38:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 678 679 681 682 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jelena Karleusa  (Pročitano 2985082 puta)
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Citat
Odgovora nema i dok bagra laje, dobri zastrašeni ljudi ćute

Znaci Jelena je isto bagra ne ?  Smile  Jao Jeco bolje cuti  Smile
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
STORY
Jelena Karleuša u gostima i kod
Jugoslava Ćosića

Pevačica Jelena Karleuša gostovaće u nedelju u emisjii Jugoslava Ćosića Između redova, a nakon toga gledoci B92 biće u prilici da je vide i kod Olje Bećković u Utisku nedelje

Pop zvezda koja je trenutno autorka najčitanije kolumne u Srbiji, dospela je u žižu interesovanja političkih novinara nakon teksta o gej paradi i pojavljivanja na kongresu LDP-a, kome je prisustvovala na poziv Čedomira Jovanovića. Jelena će u nedelju uveče izneti svoje o mišljenje o aktuelnim temama u emisiji Utisak nedelje autorke i voditeljke Olje Bećković, a nekoliko sati pre toga pojaviće se u još jednoj emisiji televizije B92. Popularna pevačica će zajedno sa Gorčinom Stojanovićem gostovati u emisiji Između redova Jugoslava Ćosića, koja je na programu u nedelju od 14 časova.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
SCANDAL
Burne reakcije na JK: Bora
 Čorba se raduje što je stoka, Mira Škorić – jadno i bedno!

Nakon što je u izjavi za „Alo!“ pop pevačica Jelena Karleuša podelila Srbiju na dve strane, gde su ona i Čedomir Jovanović na jednoj, a stoka, odnosno, Dragan Marković Palma i Svetlana – Ceca Ražnatović na drugoj, mala od skandala je uspela da izazove različite komentare od svojih nesvrstanih kolega.
Poznati roker Bora Đorđević rekao je da mu ne smeta što ga je Karleuša u svojoj podeli Srbije na pametne ljude i stoku indirektno svrstala u drugi tabor:
- Vrlo rado ću se svrstati u stoku, pošto, koliko mi se čini, pripadam većini. A Karleušin politički angažman ne želim da komentarišem, jer svako na to ima prava, pa i ona   – rekao je Bora za „Alo!“.
Za razliku od rokera, folk pevačica Mira Škorić ima drugačije viđenje cele situacije.
- Uvek sam se vodila onim ko ti kaže, a ne šta ti kaže, ali sad je otišlo predaleko i mislim samo da je izolacija, kako medijska, tako i društvena, rešenje da se ne osetite poniženo kada čitate izjave dotične osobe. To govorim kao čitalac, a da ne pričam kako se osećam kao Cecin i Palmin prijatelj. Jedina srećna okolnost, ako je neko doživeo još jedno veliko prosvetljenje, veliku ljubav, novo političko ubeđenje… Nadam se da će je to bar držati duže nego što je do sada bilo. Jadno i bedno. Pevaj, bre, Karleuša, makar pokušaj to isto – kaže Mira.
Imitator Goran Stojićević Karamela u potpunosti se složio sa mišljenjem Jelene Karleuše:
- Mnogo volim Karleušu i njene izjave. Šta god da ona kaže, kao da sam ja reko. Vrlo je smela. Dopada mi se njen stav, jer takav je i moj. Karleuša je kul, a sve ostalo, no koment – rekao je Karamela.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.62
mob
Apple iPhone 6s
Ajde nek stavi neko fotke gospodje Karleuse-Tosic ako gleda utisak nedelje i radi mu kartica Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61493
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

B92-2010-10-24_22-00-00h 1.jpg
(122.96 KB, 768x576)
B92-2010-10-24_22-00-02h 1.jpg
(123.66 KB, 768x576)
B92-2010-10-24_22-00-11h 1.jpg
(123.79 KB, 768x576)
B92-2010-10-24_22-00-17h 1.jpg
(124.07 KB, 768x576)
B92-2010-10-24_22-01-59h 1.jpg
(125.35 KB, 768x576)
B92-2010-10-24_22-02-01h 1.jpg
(124.05 KB, 768x576)
B92-2010-10-24_22-02-14h 1.jpg
(122.39 KB, 768x576)
B92-2010-10-24_22-02-26h 1.jpg
(143.41 KB, 768x576)
B92-2010-10-24_22-09-52h 1.jpg
(130.27 KB, 768x576)
B92-2010-10-24_22-09-53h 1.jpg
(129.16 KB, 768x576)
B92-2010-10-24_22-09-54h 1.jpg
(130.08 KB, 768x576)
B92-2010-10-24_22-09-59h 1.jpg
(128.93 KB, 768x576)
« Poslednja izmena: 24. Okt 2010, 22:11:34 od ipm181 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
HTC Tattoo
Jebem ti ovu zemlju kad se mišljenje ove nepismene karikature smatra bitnim i kad se ovakve spodobe pozivaju u neke političke emisije,već je vidim u poslaničkoj klupi,još će i taj skot da nam se navali na budžet. Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 24. Okt 2010, 22:30:50 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 37
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
Tek u drustvu dramaturga,knjizevnika,filozofa,urednika NIN-a i novinara uvidis koliko je ova Karleusa stvarno glupa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
HTC Tattoo
Tek u drustvu dramaturga,knjizevnika,filozofa,urednika NIN-a i novinara uvidis koliko je ova Karleusa stvarno glupa.
Ma i u društvu 5 šimpanza ona bi ispala glupa,laprdala bi nešto,a oni bi joj se smejali. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1491
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.14

Smile Pa puno ti je trebalo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 174
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia E61
Jebem ti ovu zemlju kad se mišljenje ove nepismene karikature smatra bitnim i kad se ovakve spodobe pozivaju u neke političke emisije,već je vidim u poslaničkoj klupi,još će i taj skot da nam se navali na budžet. Smile Smile Smile Smile Smile

nece valjda Smile
u tom slucaju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 678 679 681 682 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 21:38:56
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.454 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.