Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 16:45:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 490 491 493 494 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jelena Karleusa  (Pročitano 2981071 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 
a sta je smesno, molim te objasni mi??? to vecer sam dobio pregrst komplimenata a boga mi i isto toliko brojeva mobilnih telefona... samo toliko..

Lepo si se doterao  Smile
Šta se lepo doterao,ajde ne lupetaj,da mi je samo znati za koju se priliku ovako "sredio",predpostavljam da nije išao da upozna roditelje od devojke. Smile

Ovo je trandža look,a to je gore od pederiške.Još pedere da iskuliraš,ali zamisli stojiš janpi u nekom klubu i ovakav jedan u haljini počne da ti se nabacuje,kako bi naručio sledeću turu pivo u krigli,mislim zbog krigle,da mu je olupam o glavu. Smile

Al da liči na Karleušu,liči,kolju se po lepoti,tu nema spora. Smile

Sunce ti,sa kime ja polemišem,odoh da dezinfikujem modem,tastaturu i miša i da update-ujem antivirus Smile
ahahahahahahhhaaaaaaa.....umirem Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 
a sta je smesno, molim te objasni mi??? to vecer sam dobio pregrst komplimenata a boga mi i isto toliko brojeva mobilnih telefona... samo toliko..

Lepo si se doterao Smile
hvala ti draga moja, ti si bas jedna divna persona i pre svega iskrena, a ne pokvarena i zavidna kao oni koji govore da nisam lepo izgledao.. kiss za tebe
i samo da dodam da mi mnogo znaci, cak i vise, kada kompliment dobijem od zene!

Nema na cemu - bitno je da si ti nama srecan  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Budi ono što jesi!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 368
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
IP sačuvana
social share
mala je dala!

Edit by Lightsoft: ne postavljajte slike s explicitnim sadrzajem u profilu. Pojavljuju se na index-noj strani foruma.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61492
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

15340_186580210947_717450947_3738547_394981_n.jpg
(88.32 KB, 574x581)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2308
Zastava Srbija, NBG
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.32
mob
Nokia 6500c
koncerte pravi redovno sirom planete, a solisticki u bg je u maju, bice i spec gosti, samo cu reci da ce madonna opet u bg...
ja nikog nevredjam , mene vredjaju kako ko stigne...
Rekord Mileta Kitica ce u maju biti ocito ubedljivo oboren, a cudi me sto nije trazila da peva na Marakani to je njen kapacitet, zar ne?  Smile Smile Smile
Muska JK, ja stvarno ne verujem sta pises, budi malo hetero ko sto kaze Skaj Vikler! Smile A ova tvoja izvala:

glupo pitanje, oni su cuvena slovensko - srpska plemicka porodica sa dubokim korenima u kraljevskoj lozi.

odlazi u moj potpis!  Smile Smile Smile Smile

Ili si Deen ili nas ovde sve malo zajebavas!
« Poslednja izmena: 13. Nov 2009, 22:47:19 od srle37 »
IP sačuvana
social share
O porodici Jelene Karleuse:
glupo pitanje, oni su cuvena slovensko - srpska plemicka porodica sa dubokim korenima u kraljevskoj lozi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61492
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

n1507933782_30117582_2728.jpg
(61.21 KB, 450x600)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC Tattoo
"Selma na tragu Karleuše
Petak - 13.11.2009
Selma Bajrami, jedna od najpopularnijih bosanskih pevačica, pre Jelene Karleuše nabavila je Madonine nove omiljene čizme.

Naime, Selma je tokom jednog televizijskog gostovanja u Zrenjaninu ponosno prošetala isti model čizmica poput onih koje njena mnogo poznatija koleginica ima u svom novom spotu za pesmu „Celebration“. Prva stvar koja je pala u oči estradnim dušebrižnicima je da je Selma te čizme nabavila pre svoje srpske koleginice Karleuše, koja se u poslednje vreme trudi da u što kraćem roku nabavi isti model koji Madona obuje, nebitno koje je marke. Da li će Karleušini saradnici uspeti pre Selme da nabave neki sledeći model i time se revanširaju Bajramijevoj, ostaje da vidimo već pri narednom Jeleninom pojavljivanju
."

Šta će sad jadna Karleuša,zajebala je Selma,dobila konkurenciju,sad će obe da sede na netu i čekaju sledeću vest o Madoni,i kad vide šta je kupila,onda kreće trka pacova. Smile
Prodavnica na sredini ulice,sa leve strane trči Selma,u kućnom mantilu i sa peškirom zavijenim oko glave,a Karleuša sa desne strane dotrčava nenašminkana i bez Darka Kostića.I dolazi do okršaja.Pobednik je Karleuša,jer je uspela da hipnotiše Selmu rošavim licem i zmijskim pogledom. Smile

Ova Madona da zna da je ovakve kopiraju,pa da se malo zajebava sa njima,da se pojavi u javnosti,a na levoj nozi papuča japanka,a na desnoj vojna čizma. Smile Smile 

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 423
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Budi ono što jesi!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 368
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Predivne je odgovore davala u intervju sa 485. strane!
IP sačuvana
social share
mala je dala!

Edit by Lightsoft: ne postavljajte slike s explicitnim sadrzajem u profilu. Pojavljuju se na index-noj strani foruma.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11154
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung Galaxy S10
kakav akrep od žene, ona mora da ima qrac, izgleda k'o trandža  Smile
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 490 491 493 494 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 16:45:53
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.