Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 20:21:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 484 485 487 488 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jelena Karleusa  (Pročitano 2980870 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
LG Frizider
Citat
Bila bih neskromna kad bih rekla da želim više i da je ovo samo početak. Ali ja jesam neskromna. Tek sam sada gladna samodokazivanja, tek sada osećam da nemam prepreke i dostojne protivnike. Samopouzdanje pulsira u meni, kaplje kao krv sa mača pobede.........

Братеееее, ај забоди тај мач у вугла леба ти..........и ја докон узео да читам њен интервју, ретрад Smile

Фала богу па су овакве реченице на почетку текста.........
« Poslednja izmena: 10. Nov 2009, 13:32:01 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 688
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Jelena Karleusa Epidemija Sa Stilom!

Kad neko ima stila, ima ga čak i u alarmantnim situacijama. Jeste virus, jeste epidemija, ali treba ostati svoj. Za Jelenu Karleušu i ovoga puta kapa dole! Rispekt! I za brigu o deci, ali i za boju zaštitnih maski. Jer, dok je cela planeta, o Srbiji da i ne govorimo, u panici od svinjskog gripa, slavnoj pevačici pošlo je za rukom ne samo da od virusa zaštiti svoje ćerkice Atinu i Niku, već i da maske odabere u originalnoj boji - pink! Ful skockane, atraktivnu plavušu i njene fensi bebe uslikali smo na putu za aerodrom, odakle su prošlog vikenda odletele put Bremena, kod tata-Duleta. Da li su i za njega nabavile masku, nije nam poznato, tek ako jesu, verujemo da ju je Duško Tošić dobio u plavoj boji – za dečake! Jer, čisto sumnjamo da Jeca išla prepušta slučaju. I na kraju, ako ćemo fudbalskim žargonom, Jelena Karleuša - svinjski grip 1:0! Neka tako i ostane!

« Poslednja izmena: 10. Nov 2009, 17:55:10 od Muska.Karleusa »
IP sačuvana
social share
Sta kaze Gej Strejteru?
- Muskarac koji mrzi zene posle mene postaces ti!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 
Citat
I na kraju, ako ćemo fudbalskim žargonom, Jelena Karleuša - svinjski grip 1:0! Neka tako i ostane!

Da li si ti normalan - ako ti gazdarica vidi da je pominjes u istoj recenici sa svinjetinom - dobices otkaz  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 688
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
jeste u istoj recenici sa svinjetinom, ali je takodje u toj recenici takodje i naglaseno da je JK pobedila svinje, kao i uvek(citaj prim aut. Zuhra ramizaj) pobedila svinjetinu!!!
kiss sestro, ne brini za mene i moju blisku prijateljicu i idejnog vodju JK - The Diva!
IP sačuvana
social share
Sta kaze Gej Strejteru?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 

Koje su marke cizme ? Svidzaju mi se  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 688
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
moje oko sokolovo, kao pravog modnog poznavalaca kaze da su ovo Emu cizmice, koje su sada hit u svetu, od viktorije do linzi, britni itd... svaka prava trendseterka ih ima ove zime, i meni se svidjaju, ali su za tebe maco preskupe, idi kod kineza..
IP sačuvana
social share
Sta kaze Gej Strejteru?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Sta to imas protiv Kineza muska kareluso jel Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC Tattoo
moje oko sokolovo, kao pravog modnog poznavalaca kaze da su ovo Emu cizmice, koje su sada hit u svetu, od viktorije do linzi, britni itd... svaka prava trendseterka ih ima ove zime, i meni se svidjaju, ali su za tebe maco preskupe, idi kod kineza..
Al si je sad prozvao,da si meni ovo rekao,prozivao bih svaki tvoj post,seronjo iskompleksirani,pa jel ti misliš da su ljudi po forumu svi beda pa da kupuju kod kineza,slepcu slepi,a ja tebi garantujem da ima ljudi na forumu koji zarađuju bolje od te slepice koju reklamiraš.

I daj više kad su bili ti njeni famozni koncerti,i kad će ti koncerti da vidimo gde to ona zarađuje pare,ovako samo isisava lovu iz jednog po jednog nesretnika,onog lokalnog gangstera sahranila,Karić joj dao nogu u gupe ,sad dovatila ovog ,pa muze,a nama talasa priče o nekoj divi,a koncerata nigde,to stvarno samo budala može da proguta. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 10. Nov 2009, 19:07:30 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
da, bas ce na otvorenom vazduhu da dobije grip ... jedino sto je uspela je da ce sutra deca verovatno da joj budu pod raznim traumama ...

doduse ja stvarno previse mozga ocekujem od nekih ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

To nisu nikakve Emu cizmice - to su takozvane ''aglijevke ''- Ugg boots !
I one uopste nisu sada hit - one su bile prosle godine hit  -sada vec ih ima svaka devojka i vise ne mozes da provalis koje su kineske ,a koje su brendirane . A videla sam te kineske - mogu ti reci uopste nisu lose napravljene .

Ja sam ih nosila prosle zime ,a ove mi vise nisu zanimljive    Smile

Ali se mora priznati da si bas ''vrstan'' poznavalac modnih trendova   Smile  Smile
« Poslednja izmena: 10. Nov 2009, 19:18:01 od lolana »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 484 485 487 488 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 20:21:49
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.