Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 18:53:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 480 481 483 484 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jelena Karleusa  (Pročitano 2979333 puta)
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Ja stvarno postujem zenski rod, kako Karleusu tako i clanice ovog foruma... Ali glupo je vrijedjati nekoga ko je nesumnjivo velika zvijezda u regionu i ko je u svoj izgled, garderobu i pojavu u cjelosti ulozio vise nego sto ce pola ovog foruma zajedno samnom zaraditi za citav zivot. Dakle, OK je biti ljubomoran, ali dajmo malo postovanja, ona se ipak trudi da bude na nivo Americkih superzvijezda u jednoj primitivnoj sredini kakav je ovaj Balkan, sto dokazuju i pojedini komentari na ovoj temi. Jel mislite da tako Ameri pljuju po Pameli Anderson ili Angelini Jolie?? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Don't fuck with me!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24298
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Nokia E71
Citat
sa napaljenim muskarcem
Ajde lepo priznaj da si to ti... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 
Citat
ko je nesumnjivo velika zvijezda u regionu

NesumLjivo -nismo mi ni mislili da posumLjamo uopste  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
SVET
Karleušin fan istetovirao njene inicijale!

Najvatreniji fan Jelene Karleuše u Austriji nedavno je istetovirao njene inicijale na nadlanici. Naime, reč je Danielu Klajnšnicu  inače rođenom Bečliji, koji je fasciniranom likom i delom naše popularne pevačice. Svoju opsesiju JK ovaj mladić iskazuje i vizuelnim oponašanjem, pa se tako već godinama blajha, a čak je uvećao i gornju usnu ne bi li se što više identifikovao sa Karleušom. Na svom „fejsbuk“ profilu Daniel je naglasio da mu je ovo prva tetovaža. Prva i jedina! Nema sumnje da pop diva i te kako ima razloga da bude ponosna na svoje fanove, pogotovo one koji možda ne razumeju jezik na kojem peva, ali zato suštinski kontaju ono što ona radi.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC Tattoo
Ja stvarno postujem zenski rod, kako Karleusu tako i clanice ovog foruma... Ali glupo je vrijedjati nekoga ko je nesumnjivo velika zvijezda u regionu i ko je u svoj izgled, garderobu i pojavu u cjelosti ulozio vise nego sto ce pola ovog foruma zajedno samnom zaraditi za citav zivot. Dakle, OK je biti ljubomoran, ali dajmo malo postovanja, ona se ipak trudi da bude na nivo Americkih superzvijezda u jednoj primitivnoj sredini kakav je ovaj Balkan, sto dokazuju i pojedini komentari na ovoj temi. Jel mislite da tako Ameri pljuju po Pameli Anderson ili Angelini Jolie?? Smile
Pamela Anderson,e,Pamela je za ovu gospođa svetskih manira,gde Pamela ulazi na glavna vrata,Karleušu ne puštaju na vrata za poslugu.A Pamela je jedna obična belosvetska kurvetina koja je popularna zahvaljujući sisama i ponićem. Smile 
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
... ste provalili kako najvise dzeki ima fanova koji su __________ (dopuniti).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Don't fuck with me!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24298
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia E71
Citat
Svoju opsesiju JK ovaj mladić iskazuje i vizuelnim oponašanjem, pa se tako već godinama blajha, a čak je uvećao i gornju usnu ne bi li se što više identifikovao sa Karleušom.
Sto je najvaznije, nije gay  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Budi ono što jesi!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 368
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Ma ona je zena genijalna! Kako vas samo poprckuje! Dok pola nacije zivi u bedi i bez grama mozga, ona se jos odavno snasla za sebe i situirala je i svoju decu i unucice, a sada uziva radeci u zivotu ono sto voli.
Poprckuje ona sve redom i to kraljevski!

« Poslednja izmena: 07. Nov 2009, 00:36:54 od najjaci lik »
IP sačuvana
social share
mala je dala!

Edit by Lightsoft: ne postavljajte slike s explicitnim sadrzajem u profilu. Pojavljuju se na index-noj strani foruma.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Don't fuck with me!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24298
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia E71
Citat
Ma ona je zena genijalna! Kako vas samo poprckuje! Dok pola nacije zivi u bedi i bez grama mozga, ona se jos odavno snasla za sebe i situirala je i svoju decu i unucice, a sada uziva radeci u zivotu ono sto voli.
Poprckuje ona sve redom i to kraljevski!
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Da li cujes sebe sta govoris??? P.S.Koliko se ona poprckivala i nije nesto zaradila Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 480 481 483 484 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 18:53:10
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.