Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 01:10:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 270 271 273 274 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jelena Karleusa  (Pročitano 2985526 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 423
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Video snimak iz emisje Nedeljno Popodne:

http://www.sendspace.com/file/efgjnc

+++

Snimak iz emisije Red Carpet:

http://www.sendspace.com/file/ctqsao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Cujem da su je sutnuli sa svih televizija .. ubuduce ce Igor moci da postavlja klipove jedino ako je sam bude pratio sa mobilnim telefonom.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11158
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla Flock 1.0.3
mob
Samsung Galaxy S10

IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 423
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mladjo, bravissimo! Smile

@ yourtoiletpaper

Verovati "Press"-u je isto sto i citati tvoje postove... Smile Toliko o temi "shutanja" JK sa bilo koje televizije... Smile Znam da si jedva docekao da se pojavi neka "prljavstina" o JK, al' je to, na tvoju zalost, kao i na zalost mnogih, netacna informacija - iliti, drugacije receno - TRAC novina kojima je sudski zabranjeno da pisu o JK bilo sta, tako da ce biti i uzrocno-posledicnih radnji po pitanju tog clanka u koji se toliko uzdas! Smile  Bice nam JK i previse na TV-u u Novoj 2008.

A, to sa pracenjem JK sa mobilnim telefonom se do sada ispostavilo kao los potez... Makar, u njenom slucaju... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
Am... Jel' platila i njemu autorska prava? Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC Tattoo
Am... Jel' platila i njemu autorska prava? Smile

Ma odsviraće mu nešto na fruli,a ako je gay onda će Darko da mu odsvira nešto na fruli,i mirna bosna. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
Citat
TRAC novina kojima je sudski zabranjeno da pisu o JK bilo sta,

Cenzura u Srbiji zvanicno ne postoji, tako da joj u toj "zabrani" ne mogu pomoci ni tata, ni sud...
Drugim recima... to moze da okaci macki o rep... Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC Tattoo
Gori su ovi njeni promoteri od nje,a osećam da imaju po 200 kila,isfeminiziran glasić i skupljaju salvete. Smile  A potajno se oblače kao Karleuša i kući ispred ogledala imitiraju nastup na sceni. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
KARLEUŠU ŠUTNULI "SITI" I "GRAND"

Novi album Jelene Karleuše neće niko, zbog nedoličnog ponašanja Saša Popović joj zabranio i pojavljivanje u emisijama „Granda"

Možda joj kućni savet objavi CD... Jelena Karleuša u izdavačkim problemima

Jelena Karleuša ima problem da pronađe izdavačku kuću koja će objaviti njen novi album. Kako Press saznaje, njen „projekat" odbio je da objavi „Siti rekords", ali i vlasnik „Granda" Saša Popović, koji je, zbog njenih nerealnih zahteva i nedoličnog ponašanja, čak zabranio i da se pojavljuje u „Grandovim" emisijama.
- Pošto su joj Milica Mitrović, Lola Krmpotić i Bane Stojanović poručili da je nepoželjna u „Siti rekordsu", zbog lošeg tiraža i narodnjačkog imidža, Jelena se brže-bolje obratila Popoviću, starom prijatelju njene majke Divne - navodi odlično obavešteni izvor Pressa i dodaje: - Ona je u telefonskom razgovoru pokušala da pred njim izigrava veliku zvezdu i postavila mu je posebne uslove oko objavljivanja i promocije svog novog albuma.

Ne pristaje na ucene čak ni pravih zvezda... Saša Popović „korpirao" Karleušu

Tražila je da u svakoj emisiji peva minimum po dve pesme i još gomilu privilegija. „Naoružan" podacima o lošem tiražu njenog poslednjeg albuma, Popović joj je na to odgovorio da slobodno može da potraži drugu izdavačku kuću. Budući da joj nisu pomogle ni patetične SMS poruke koje mu je slala, J. K. je konačno shvatila da za nju nema mesta ni u „Grandu", zaključuje izvor Pressa.

Pre tačno godinu dana, Karleuša je proglašena nepoželjnom i na RTS-u, kada joj je Aleksandar Tijanić zabranio da se pojavi u novogodišnjem šou-programu Marine Tucaković.
(R. J.)

Izvor: Press

Gori su ovi njeni promoteri od nje,a osećam da imaju po 200 kila,isfeminiziran glasić i skupljaju salvete. Smile  A potajno se oblače kao Karleuša i kući ispred ogledala imitiraju nastup na sceni. Smile

Da znas da si u pravu... on je Balkanska greska na stiklama...

Klik on Sajt...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

��� BAKY ���

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4168
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b2

Dobra je na ovim slikama samo još da photoshop nije odradio svoje.......  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 270 271 273 274 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 01:10:53
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.362 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.