Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 21:34:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 256 257 259 260 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jelena Karleusa  (Pročitano 2991231 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
HTC Tattoo
A vec ne znam ko je najpopularnija ... ja sam mislio da narod voli vise Cecu... Smile

Pa, Svetlana je najpopularnija, al' samo u kategoriji - zena kriminalca! Smile K'o sto najveca zvezda Srbije rece:

We have double standards here in Serbia... The biggest Christians are the biggest war criminals...

Druže,nemoj da porediš Karleušu sa Cecom,Karleuša nikad nije napravila koncert u BG-u ,eno joj Marakana pa nek naopravi koncert,pa da vidi kolika je zvezda,a ja garantujem da ne bi napunila ni svlačionicu na Marakani,a i broj prodatih albuma je debelo na strani Cece,a o hitovima da ne pričam.Karleuša jadna,stalno ima potrebu da se poredi sa Cecom,a od Karleuše i Dara I Seka imaju bolju prodaju albuma i bolju lovu uzimaju od nje.Ona može negde da se poredi sa Čanom  Smile Karleuša verovatno jedino bolje puši qurac nego ove ostale,ali bi ja pre dao lovu Ceci za to nego Karleuši.
Pa ona nikad nije napravila koncert u životu,jer zna da bi imala 100 ljudi na koncertu,a ovako puni lokalne sale u nekim evropskim gradićima i 50 posto publike su romska gastrabajterska deca. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Oprem dobro!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 391
Zastava BGD-Zvezdara
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
SonyEricsson K700i
sa (neke) revije Darka Kostica

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

DSC_0112_resize.JPG
(194.58 KB, 800x1203)
DSC_0742_resize.JPG
(174.69 KB, 1203x800)
DSC_0761_resize.JPG
(200.7 KB, 800x1203)
IP sačuvana
social share
Bolje zivjeti sto godina kao milijunas, nego sedam dana u bijedi !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11159
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla Flock 0.9.1.3
mob
Samsung Galaxy S10
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Kad ja kazem NJIII vi kazite DJIII !!!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 143
Zastava Propane
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola L6
A vec ne znam ko je najpopularnija ... ja sam mislio da narod voli vise Cecu... Smile

Pa, Svetlana je najpopularnija, al' samo u kategoriji - zena kriminalca! Smile K'o sto najveca zvezda Srbije rece:

We have double standards here in Serbia... The biggest Christians are the biggest war criminals...

Druže,nemoj da porediš Karleušu sa Cecom,Karleuša nikad nije napravila koncert u BG-u ,eno joj Marakana pa nek naopravi koncert,pa da vidi kolika je zvezda,a ja garantujem da ne bi napunila ni svlačionicu na Marakani,a i broj prodatih albuma je debelo na strani Cece,a o hitovima da ne pričam.Karleuša jadna,stalno ima potrebu da se poredi sa Cecom,a od Karleuše i Dara I Seka imaju bolju prodaju albuma i bolju lovu uzimaju od nje.Ona može negde da se poredi sa Čanom Smile Karleuša verovatno jedino bolje puši qurac nego ove ostale,ali bi ja pre dao lovu Ceci za to nego Karleuši.
Pa ona nikad nije napravila koncert u životu,jer zna da bi imala 100 ljudi na koncertu,a ovako puni lokalne sale u nekim evropskim gradićima i 50 posto publike su romska gastrabajterska deca. Smile

Alo bre , kako to govorish evo joj Marakana... josh od Chole nemamo travu pa necemo sad valjda i transeksualce da pushtamo na teren!!!  Smile

Imamo 11 baba koje svake nedelje trche po tom terenu i stvarno mislim da tu nema mesta za g-dina Karleushu. Smile
IP sačuvana
social share
Svadjanje na internetu je kao specialna olimpiada , i ako pobedish opet si retardiran!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
HTC Tattoo
Pa jel misliš da bi neko došao,trava bi ostala neugažena a ovi iz Zvezde bi joj uzeli lovu,e, to je ljubav prema klubu. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Kad ja kazem NJIII vi kazite DJIII !!!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 143
Zastava Propane
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola L6
@ Diletant

Da, da , ali mislim da nisi shvatio duhovnu stranu priche  Smile
IP sačuvana
social share
Svadjanje na internetu je kao specialna olimpiada , i ako pobedish opet si retardiran!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 423
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Druže,nemoj da porediš Karleušu sa Cecom...

A, ne, ne, ne... Stop! Greska u koracima... Smile

Neko drugi je poredio JK - najvecu zvezdu u Srbiji (Znam, obecao sam, al' ne mogu da prestanem... Smile ), sa kojekakvim Svetlanama, pa sam ja objasnio zasto upravo ta najpopularnija pevacica ne moze da bude u istom kosu sa Svetlanama i ostalim bakracima... Smile

Prati materiju pre nego je komentarises! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Samsung , dobio od MTS-a
najpopularnija????
pevacica??????

Smile Smile Smile Smile

Jel moze mali dogovor: sta imash od slika/klipova svog idola, ti postavi al batali te naj-naj-naj ocene..Em vredjaju svakoga sa i gramom ukusa, em im ovde nije mesto jer je ovo, ako si zaboravio: Sex erotika i lepotice forum..Forum za toteme i idolopoklonstvo je drugi coshak levo  Smile
« Poslednja izmena: 27. Nov 2007, 05:56:12 od Shaka Zuluf »
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 423
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
...vredjaju svakoga sa i gramom ukusa...

Ako si zaboravio, o ukusima se ne raspravlja, al' poneki pec na tu temu, s' vremena na vreme dobro dodje... Smile  Moj ukus - moja stvar! Moj ukus - tvoja ocena, e to vec ne ide... Smile  Al' ako su vec Svetlane tvoj izbor - pa nek' ti je! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Jel treba da sam sebe citiram:
Sex erotika i lepotice forum Sex erotika i lepotice forum Sex erotika i lepotice forum..u kojoj od ove 3 rechi nalazish potrebu da nas zasipash sa odama o njenom moralnom/pevachkom/intelektualnom "kvalitetu" ???
U kom si ti to mom postu nashao da su Svetlane moj izbor? Samo zato shto ti kazem da si dosadniji od kashlja u vreme stomachnih tegoba, znachi da sam fan neke od njih?
Zalish li iskreno shto su ukinuli funkciju partijskih sekretara? Eh, da su bar pola tvog entuzijazma imali, josh bi Berlin podeljen bio  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 256 257 259 260 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 21:34:38
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.423 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.