Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 20:32:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 616 617 619 620 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jelena Karleusa  (Pročitano 2984611 puta)
Svakodnevni prolaznik

Budi ono što jesi!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 368
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Kraljica!!!! Bice prejako 15og!!!!!

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

29785_10150189159975221_664540220_12282359_125783_n.jpg
(76.84 KB, 720x490)
IP sačuvana
social share
mala je dala!

Edit by Lightsoft: ne postavljajte slike s explicitnim sadrzajem u profilu. Pojavljuju se na index-noj strani foruma.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Budi ono što jesi!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 368
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
 Smile Smile Smile Smile

28418_424526696281_21135606281_5912835_4344643_n.jpg
(125.06 KB, 720x705)
IP sačuvana
social share
mala je dala!

Edit by Lightsoft: ne postavljajte slike s explicitnim sadrzajem u profilu. Pojavljuju se na index-noj strani foruma.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Budi ono što jesi!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 368
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Divna Karleusa:
''Jeca je prvo želela je da bude manekenka, potom dens igračica, pa da svira flautu. Ipak, kada sam je odvela na jedan koncert Posela, odjednom je izjavila kako želi da postane pevačica. Znala sam da neće moći da bude drugačije. Zoran Tutunović je u njoj prepoznao talenat i ponudio joj pesmu Dragana Brajovića “Ogledalce” koja je veoma brzo postala hit.''

divna-jelena.jpg
(39.05 KB, 420x537)
IP sačuvana
social share
mala je dala!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61493
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
...

2015-igor-pavicevic.jpg
(25.6 KB, 400x343)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Pevačica odlučila da bude široke ruke
JK deli karte deci kolega!
Četvrtak - 13.05.2010
Pop zvezda Jelena Karleuša je pred svoj koncert u „Beogradskoj areni“, koji je zakazan za 15. maj, naglasila da će svi njeni fanovi, a i oni koji je ne vole ostati bez daha, a to zadovoljstvo će priuštiti i deci kolega tako što će im pokloniti karte.

-Pročitala sam danas da sam jednoj od koleginica ponudila karte za njenu decu, to naravno nema veze sa istinom, ali su mi dali dobru ideju, tako da ću svoj deci mojih kolega pokloniti karte za ovaj spektakl. Ali je bitno da naglasim da nijednu nisam podelila, kao što mnogi rade pred svoje koncerte. Publika će te večeri imati priliku da na sceni vidi i čuje Sašu Matića i Mirzu Hamzića sa kojima imam duete - prokomentarisala je Karleuša i dodala da je već sve ugovoreno za njen koncert na Ušću naredne godine u isto vreme.
- Svi će biti pozitivno šokirani i videti nešto što nikada niko nije imao prilike da predstavi našoj publici. Koncert će trajati dva sata, jer nije izvodljivo da duže izdržim na sceni, a u inat sam spremna da svaku pesmu otpevam uživo, i to uz jako teške koreografije. Ništa na našoj sceni neće biti isto nakon 15. maja, a dogodine je rezervisano Ušće - rekla je Jelena i dodala da će „Arena“ imati pojačano obezbeđenje i spolja i unutra jer su deca u velikom broju njeni fanovi.
- Atina i Nika neće biti na koncertu jer su jako male, a i ja nisam pristalica toga da se deca dovode na tako velike manifestacije. Duško će svakako biti prisutan, ali najbolji sud kako je sve prošlo doneće publika - rekla je JK i prokomentarisala izjavu koju je nedavno dala, a tiče se gej populacije i zastava koje će biti na sceni.

- Što se tiče „gej zastava“, i to ću ostaviti kao tajnu, ali želim da istaknem da to neće biti nikakva provokacija, već ću kao i do sada podržati različitost, a verujem i mnoge navesti da drugačije razmišljaju - završila je Jelena.

Mirza između Cece i Jece
Bosanski pevač Mirza Hamzić, koji je otpevao poznati duet sa Jelenom Karleušom „Insomnija“, ispunio je sebi želju kada je na žurki posle koncerta Marije Šerifović upoznao Cecu Ražnatović.
-Iako sarađuje sa njenom „ljutom protivnicom“, Mirza je imao želju da upozna Cecu, pa je iskoristio priliku u klubu „Teatro“ da joj priđe. Ceca je bila ljubazna, slikala se sa njim, čak su i nekoliko minuta ćas  - rekao je naš izvor koji se zatekao na licu mesta.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
PRESS
Ućutkaću sve dušebrižnike!
Jelena Karleuša obećala je spektakl na velikom koncertu 15. maja u „Beogradskoj areni". Pevačica će na bini od 550 kvadratnih metara pevati i igrati cela dva sata, kroz četvorodelnu priču o nastajanju, životu, usponu i padu jedne dive.

-Koncert će izgledati onako kako vaša mašta ne može da zamisli! Pevaću, igraću, leteću te večeri vođena posebnom silom! Silom volje koja u meni bukti u želji da porušim sve granice i ućutkam sve dušebrižnike. Razuveriću sve neverne Tome i iz inata ću 25 pesama pevati uživo i istovremeno igrati. Sve stare pesme urađene su u novom aranžmanu i iz etnostila pomerene ka elektropop zvuku. Jedva čekam da publika sve to čuje i vidi.

Najavljujete i velika iznenađenja kada je tehnički deo koncerta u pitanju.
- Scenografija je delo umetnika Nikole Matijevića, dok će bina izgledati senzacionalno sa specijalnim efektima, hidrauličnim liftovima i pravim malim gradom asistenata. Na mamutskim LED ekranima biće prikazani spotovi za svaku pesmu, koje je režirao Dejan Milićević. Jednom rečju - spektakl!

Koliko vam je bilo teško da se izborite da sve izgleda kako ste zamislili?

- Svaka moja ideja je nailazila na puno nerazumevanje, sve što sam tražila, drugi su govorili: 'To je nemoguće. ' Prolila sam mnogo suza i znoja, ali sam dokazala da je sve moguće. Teško je izboriti se za neki novitet u ovoj ekonomskoj situaciji. Zato ću na dan koncerta sebi staviti krunu na glavu kao rezultat svega što sam postigla u prethodnih 15 godina.

U koliko odevnih kombinacija ćete nastupiti?

- Imaću četiri glavne presvlake, za svaki deo koncerta po jednu, ali će se one u međuvremenu transformisati. Četiri promene kostima imaće i moji igrači. Darko Kostić je zadužen za celokupan vizuelni identitet koncerta, ponosna sam što poznajem takvog umetnika. Čovek je apsolutni genije!

Hoćete li da otkrijete nekoga od gostiju?

- Imaću četiri glavne presvlake, za svaki deo koncerta po jednu, ali će se one u međuvremenu transformisati. Četiri promene kostima imaće i moji igrači. Darko Kostić je zadužen za celokupan vizuelni identitet koncerta, ponosna sam što poznajem takvog umetnika. Čovek je apsolutni genije!

Imate li tremu?

- Iskreno, ne stižem da razmišljam o tome kako će izgledati u trenutku kada se pojavim. Postoji adrenalin koji me pokreće i neka pozitivna trema. Jedva čekam taj trenutak, jer posle mog koncerta stvari u Srbiji, bar kada je šou u pitanju, neće biti iste!     

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61493
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Samo da više prodje taj 15.maj

jk-v.jpg
(13.72 KB, 460x280)
« Poslednja izmena: 13. Maj 2010, 11:23:59 od ipm181 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61493
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
 Smile

2513.jpg
(55.63 KB, 632x474)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61493
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
 Smile

Karelusa_5_213201567.jpg
(63.3 KB, 430x322)
Karleusa_3_852981549.jpg
(174.32 KB, 640x480)
Karleusa_136373865.jpg
(162.86 KB, 640x480)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Bosanski pevač se neće pojaviti na spektakularnom koncertu
Mirza zabranio „Insomniju“ Karleuši!
Subota - 15.05.2010
Bosanski pevač Mirza Hamzić ljut je na pevačicu Jelenu Karleušu jer ga, kako kaže, nije pozvala na koncert, a posledica je da je njegov advokat poslao zabranu za emitovanje video-zapisa megahita „Insomnija“.

Mirza je, kako saznajemo, pre nekoliko dana zvao Karleušu i slao joj poruke u kojima je naglasio da se neće pojaviti na koncertu i pretio zabranama emitovanja pesme u „Areni“.

-Ne nastupam na koncertu, niti sam pozvan. Postoji multimedija koja je snimljena, ali je trebalo uživo da pevam, tako da je moj advokat posao njenoj produkcijskoj kući zabranu za emitovanje tog snimka - rekao je Hamzić i dodao da mu je Jelena uputila poruku u kojoj je naglasila da se ne boji njegovih pretnji.
- Dobrovoljno si snimio taj video, tako da sada možeš samo da sediš i plačeš - bila je, kako Hamzić tvrdi, jedna od Karleušinih poruka.

S druge strane, iz tabora pop pevačice poručuju da će pesma „Insomnija“ biti izvedena onako kako je i planirano.
- Jelena je velika zvezda koja je uvek rada da pomogne svojim kolegama koji su na početku karijere. Ovo je jedan od primera kada ljudi to ne znaju da cene na pravi način. Ovo je samo ružan način na koji je Mirza želeo da skrene pažnju na sebe pored svega što je Jelena učinila za njega. Mirza je na naš poziv došao iz Tuzle u Beograd i dobrovoljno snimio multimedijalni snimak za „Insomniju“, koja će, uprkos neosnovanim pretnjama, biti izvedena - rekao je za naš list njen PR Zoran Birtašević, dok u njenoj produkcijskoj kući „Šoumaster“ tvrde da nisu primili nikakav zahtev za zabranu od Mirze i njegovog advokata.
No, kako stvari stoje, Jelena se očigledno neće obazirati na zabranu i zatvoriće spektakl u „Areni“ pesmom „Insomnija“ a da li će to rezultirati sudskim sporom ostaje da se vidi.

Marina Tucaković: Podržavam Jelenu!

Marina Tucaković, koja je spojila JK i Mirzu i napisala tekst za pesmu, nakon novog razvoja događaja ostala je u šoku.
- Njih dvoje su mi delovali kao savršen spoj za „Insomniju“, što se ispostavilo kao dobra procena, ali mi nije jasno zašto Mirza sada to radi, kada je sigurno da ga je Jelena dobro progurala. On je dobar momak, ali ja sa Jelenom sarađujem i volim je neizmerno, tako da ću uvek stati na njenu stranu, a i ne može on da zabrani „Insomniju“ na koncertu   - bila je izričita Marina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 616 617 619 620 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 20:32:42
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.362 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.