Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 17:39:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 547 548 550 551 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jelena Karleusa  (Pročitano 2986846 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 40887
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
I-mate 
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

0201230139_0.jpg
(193.94 KB, 720x576)
0201230139_1.jpg
(212.26 KB, 720x576)
0201230139_2.jpg
(265.94 KB, 720x576)
0201230139_3.jpg
(266.26 KB, 720x576)
0201230139_4.jpg
(268.71 KB, 720x576)
0201230139_5.jpg
(222.89 KB, 720x576)
0201230139_6.jpg
(242.87 KB, 720x576)
0201230139_7.jpg
(219.96 KB, 720x576)
0201230139_8.jpg
(226.91 KB, 720x576)
0201230139_9.jpg
(221.9 KB, 720x576)
0201230139_10.jpg
(230.26 KB, 720x576)
0201230139_11.jpg
(235.59 KB, 720x576)
0201230139_12.jpg
(288.42 KB, 720x576)
0201230139_13.jpg
(272.83 KB, 720x576)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Ponosni vlasnik samog sebe

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 39839
Zastava Ovde sam negde
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
Off obrisan
IP sačuvana
social share
Kad vidis me na Bureku odma reci Alal vera 

Wc ne radi
Radovi u toku
Apiš me za Đoku
Smiley

Nije kriza,lakse nac litar ulja i kilu brasna neg pamet..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Jack is Back !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2163
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
BlackBerry 8900 Curve
ima exxxtra (.)(.)
IP sačuvana
social share
Without evil there could be no good, so it must be good to be evil sometimes...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
jel ona pevacica ili prostirutka? ovakve slike samo u pley boju mogu da se nadju, i nije nesto! cela je vestacka!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Neka neko kaze da mu se one gurdi ne svidjaju, pa da ga i javno mozemo proglasiti bolesnikom, psihopatom i homoseksualcem.
Dakle?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Budi ono što jesi!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 368
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
INTERVJU: Jelena Karleuša: Ceca ili Seka? Sličan se sličnom raduje!

Jelena Karleuša nije lagala kada je izjavila da će njen novi singl „Insomnija“ pomeriti granice! I dok se ceo Balkan uspavljuje uz „buji-paji“, najpopularnija plavuša u Srba ne miruje. Što zbog porodičnih obaveza, što zbog činjenice da se bliži 15. maj, za kada je zakazan njen prvi solistički koncert u Beogradu. U svom stilu, JK najavljuje muzički spektakl i scenski no limit! Nesumnjivo, naša najintrigantnija muzička zvezda planira da ispuni obećano. Dakle, ništa se nije promenilo. Osim nje same! Brze misli i britak jezik, njen zaštitni znak svih ovih godina, dobili su sasvim novo ruho – diplomatsko! Noževe iz leđa vadi sama, na prozivke reaguje mirno, ali ne i pomirljivo. Tračevi joj izazivaju osmeh, ali ne i smeh.

Od trenutka kad si je premijerno izvela u finalu „Velikog brata“, „Insomnija“ obara sve rekorde slušanosti…
- Rekordi su tu da se obaraju, granice da se pomeraju. Ipak, statistika je ovoga puta i mene iznenadila. Znala sam da će pesma biti pun pogodak, ali da će za samo sedam dana na „jutjubu“ biti pogledana, kad se sve sabere, blizu četiri miliona puta – to zaista nisam očekivala. Sa moje internet stranice skinuta je više od milion i po puta, takođe u prvih sedam dana. Sećam se da me je prvog januara rano ujutru pozvao Goran Stamenković, direktor „Emoušna“ i pitao me znam li da „Insomnija“ obara sve rekorde. On ne veruje u bajke, samo u zvaničnu statistiku… koja je zapanjujuća. Ako se po jutru dan poznaje, ova godina biće više nego burna.

Po prvom zajedničkom projektu reklo bi se da su Jelena Karleuša i „Šoumaster“ i više nego tim snova.
- Kada su čuli da JK i „Emoušn“, odnosno „Šoumaster“ započinju saradnju, mnogi su pozeleneli od muke. Kao kopci su skočili na Gorana Stamenkovića i Aleksandra Miljuša „dobronamerno“ ih savetujući kako im to nije trebalo. Srećom, kao što sam rekla, njih dvojica ne veruju u bajke, već u rezultate. A tu sam najjača! Hitovi, tiraži, godine trajanja, broj fanova… sve to je mnogo jače i od najpoganijeg jezika. Nego, trijumfalno smo započeli saradnju kada sam u finalu „Velikog brata“ premijerno izvela „Insomniju“. Po starom dobrom običaju, svi su zaćutali! Meni kao umetniku upravo je ta karika nedostajala – moćna produkcijska kuća koja će me podržati i verovati u ono što radim. Dali su mi vetar u leđa, i dodirnula sam nebo. Svojim imenom i autoritetom zaštitili su me od problema sa kojima sam se pre njih svakodnevno borila. A da sam se napatila – jesam. Trebalo je sve ove godine nositi se pre svega sa balkanskim predrasudama, a onda i sa gomilom nekih seljaka koji su bili i još uvek su na ključnim pozicijama našeg šou-biznisa. Oni su me usporavali, saplitali, ponižavali… Uzalud su bili svi moji napori da na ove prostore dovedem svet, jer sam umesto pohvala uglavnom dobijala antikampanje i medijske napade koji bi svaku drugu osobu na mom mestu uništili. Ali ne i mene. Eh, da sam rođena na zapadu…

Igraš li sa „Insomnijom“ smišljeno na kartu Ledi Gage ili je svaka sličnost sa američkom koleginicom slučajna?
- Već 15 godina igram na jednu te istu kartu – na kartu JK! Moj stajling je bio ispred vremena mnogo pre Ledi Gage, samo što sada konačno imam pandan u svetu, pa je laicima lako da prave poređenja. Ledi Gaga i ja smo slične samo po ekstravaganciji i hrabrosti. Povezuje nas doduše i jedan mladi dizajner, Marko Mitanovski. On joj je dao neke svoje kreacije, neku belu suknju, a ja sam u „Insomniji“ u gotik varijanti. Nas dve na sceni nikada nismo imale ama baš nijedan identičan modni detalj. Inače, Gaga je pravi primer kako se u svetu i te kako priznaju umetnici koji pomeraju granice. Volela bih da vidim šta bi napravila da je kojim slučajem rođena ovde… Naši primitivci gađali bi je kamenjem. I da… hvala što me upoređujete sa trenutno planetarnom zvezdom broj jedan. Divni ste.

Nego, ko je momak koji se pojavljuje u novoj pesmi?
- Mirza Hamzić je, po mnogim ljudima iz posla, jedan od najboljih mladih muških vokala na ovim prostorima. Njegovo vreme tek dolazi, a ja sam srećna što mu je „Insomnija“ fantastična odskočna daska. Upoznala sam ga na preporuku Marine Tucaković, i kada je zapevao, skočila sam i rekla: „To je to! Ti ovo moraš da pevaš!“ Inače, reč je o divnom i lepo vaspitanom momku.

Kako gledaš na to što je Saša Popović, uveren da bi to škodilo njegovom imidžu, zabranio Milanu Stankoviću da zapeva s tobom?
- Baš bi mu škodilo (smeh)… Ako napravimo paralelu sa svetskim pravilima, to bi bilo isto kao kada bi neko rekao da će nekom klincu iz Tenesija koji tek započinje sa karijerom škoditi ako bude gost u Madoninoj pesmi. Oguglala sam na te budalaštine. Ovo je Srbija, brod budala, što bi rekla Aleksandra Radović.

Otkud uopšte netrpeljivost između tebe i direktora „Grand produkcije“?
- Nemam pojma kakav problem čovek ima sa mnom, niti me, aman, interesuje. Ne mogu da se bavim psihoanalizom svakog ko ima nešto protiv mene. Bitno je da sam ja prema svima, pa i prema Popoviću, uvek bila korektna i profesionalna. Uostalom, pitajte njega. On je taj sa problemom, ne ja. Niti izdajem za „Grand“, niti imam bilo kakve dodirne tačke sa tom pričom. To bi bilo isto kao da me pitate šta Pera Perić iz „Pekabete“ ima protiv mene. Otkud znam, možda mu se ne sviđaju moje trepavice! Mogu samo da zapevam „Ja samo pevam, ja samo sviram, ja nemam razlog da se živciram…“ Hajde da pređemo na neke vedrije teme, meni je život postao bajka, zašto me stalno vraćate u te mračne horore.

Imaš li tremu od 15. maja, kada ćeš u „Areni“ održati prvi solistički koncert u Beogradu?
- Apsolutno i kategorično ne! Štaviše, jedva čekam 15. maj, baš kao što ga jedva čekaju i moji fanovi, ali i oni koji to nisu. Na taj koncert doći će mnogi koji me vole, mnogi koji me ne vole, mnogi koji žele da vide kakvo čudo sada spremam… i eto vam dvadesetak hiljada duša! Imaju tremu samo oni koji su pametovali i sumnjali u mene. Oni se tresu! Pitam se zašto… Eh, kad biste znali šta sve spremam! „Šoumaster“ i ja smo uveliko počeli sa pripremama. Od bine do muzike, preko kostima i koreografija, sve ce biti bombastik-fantastik.

Šta je ono što je u ovom trenutku izvesno kada je pomenuti događaj u pitanju?
- Izvesno je da posle tog koncerta više ništa neće biti isto, barem kada je o domaćem šou-bizu reč.

Šta ćeš ako te strefi sudbina Mileta Kitića?
- Šta ćete vi ako vas strefi sudbina „Identiteta“? Šta ako se dogodi smak sveta? Kakve me to budalaštine pitate?! Ne omalovažavajte! Mislila sam da ste tu bolest preležali. Neka dođu samo moji fanovi sa Novog Beograda, pošto je to kraj oko „Arene“, pa će biti puna kapa… a doći će iz čitavog regiona, i šire.

Na koji način ćeš u ultramodernu priču koju najavljuješ upakovati pesme s početka karijere koje obiluju folk zvukom?
- Takvih pesama je svega nekoliko i neću ih pevati. Takođe, svaka pesma koju ću izvesti na koncertu imaće novo ruho prilagođeno sceni i trendovima koje trenutno forsiram.

Samo nekoliko dana pošto si javnosti ponosno predstavila svog neobičnog ljubimca, bez njega si ostala. Šta se tačno desilo prasici Rijani?
- Kažu da ju je pojeo neki nadrogirani vuk. Nisam bila tu i bolje je što taj masakr nisam videla. Rijana je u jednom momentu bila velika medijska zvezda i zauvek će ostati u mom srcu. Nemojte više na tu temu, bolno mi je da se prisećam…

Mada to verovatno nećeš potvrditi, i više je nego očigledno da si Rijanom vešto ismejala Seku Aleksić.
- Kako vas nije sramota da takvim insinuacijama vređate jednu ženu i javnu ličnost?! Sram vas bilo (smeh)… Da sam na njenom mestu, tužila bih vas! Sve što ću vam tim povodom reći jeste to da je svaka sličnost sa stvarnim licima slučajna! Nikada nisam i nikada neću jednu svinju dovoditi u vezu sa čovekom, pogotovo ne sa svojom koleginicom! Evo, sad ste me uznemirili…

S druge strane, iako ti retko pominje ime, jednako je očigledno da Seka gotovo svaki svoj intervju koristi ne bi li oplela po tebi. Odakle tolika opterećenost Jelenom Karleušom?
- Nemam pojma. Stvarno me pominje? Nisam pratila. Opterećena, kažete? Ma, ne verujem… Ako je tako, to je veoma ruzno. Nije lepo vredjati druge i zeleti im zlo, a jos manje je pametno svoje intervjue trositi na druge. Bavim se samo svojom karijerom, svojim zivotom i ne obracam paznju na to sta drugi o meni govore. Samo neka se oni bave mojim likom i delom… to je dobar pokazatelj.

Kako gledas na Cecino drugovanje sa Sekom? Meni deluje prilicno usiljeno…
- Ne pratim ko se sa kim druzi, jer sa estradom nemam zajednicki jezik. Ako su pevacice bliske, to je bas lepo. Verujem da je to jedno dirljivo i iskreno prijateljstvo koje ce dugo trajati. Kao i sve na estradi. Pa, poznato je da medju pevacicama vlada samo sloga i da nema sujete i ljubomore. Jedna opsta idila! ‘Similis simili gaudet’, zar ne?

Kad smo vec kod Cece, je l’ te iznenadila njena izjava da te smatra jednom od najbolje obucenih zena iz javnog zivota?
- Ne, nije me iznenadila.

Pronela se prica da je jedan TV voditelj planirao da te u novogodisnjoj emisiji ugosti sa Sekom. Pristala bi na tako nesto?
- Ja sam surovi profesionalac i verujem da bi gledanost jedne takve emisije bila enormna. Nemam problem da budem u emisiji ni sa papom, ni sa djavolom, samo ako to obecava veliku gledanost. Jer, mene interesuje samo posao. E sad… nema svako herca da bude sa mnom u istoj emisiji. Lako se upadne u moju senku, a to niko ne zeli.

Kada su moda i trendovi u pitanju, sta je sledece sto planiras da doneses u Srbiju? Krajnje je vreme da ‘Luj Viton’ obuca sa biserom u stikli padne u drugi plan…
- ‘Balman’, ‘Aleksandar MekKvin’, nezaobilazni ‘Sanel’… Marko Mitanovski kao nova nada, Darko Kostic kao konstanta. Jedva cekam da vidite kostime za koncert! Ludilooo!

Sta si uradila sa novcem koji si na sudu dobila od Dare Bubamare?
- Jos nije isplatila novac koji je po sudskoj odluci trebalo, ali time se bavi moj advokat. Na kraju krajeva, meni te pare nisu potrebne, dacu ih nezbrinutoj deci. I ne stvarajte vise zlu krv! Zasto me stalno pitate za Radojku? Kada ce vam dosaditi? Ostavite i mene i nju vise na miru sa tim pitanjem. Obe smo sada majke, drugi su nam prioriteti… Verujem da se ona pokajala za svaku rec koju je izgovorila, jer joj ja nikada nisam uzvratila paljbom. Vi novinari ste sve to zakuvali. Mogu ponosno da kazem da ni za jednu pevacicu nisam rekla nijednu ruznu rec! Ko mi da dokaz za suprotno, ja mu dam 100 evra.

Nego, sta je sa preseljenjem u ‘penthaus’ na Dedinju, zar porodica Tosic Novu godinu nije trebalo da doceka u novom domu?
- Cek, cek…pa zar vi niste pisali da Dusko i ja nemamo nikakav ‘penthaus’ na Dedinju, da je sve to moja izmisljotina? Bilo kako bilo, hvala vam na brizi. Useljavamo se uskoro. Radovi su se malo oduzili jer imamo posebne zahteve. Znate kako to ide sa majstorima… Pozvacu vas na useljenje. Spremite neki fin poklon. Inace, seljacki mi je da pricam na temu kuca, aviona, kamiona, to rade samo oni pacenici koji do juce ni wc nisu imali, nego su koristili poljski. Takve komplekse ja ne gajim. Kada vidite da se neko hvali kucama i lovom, znajte da je rec o teskom seljaku koji do juce nije imao ‘leba da jede. Inace, svako ko sebe zmatra zvezdom svoju imovinu krije od ociju javnosti, a daleko bilo da ismeva one koji nemaju. Takvih pokondirenih tikvi ima u nasem javnom zivotu, ali ih publika prezre i vrati u blato iz kog su i potekli.

Vise puta si ponovila da ce trece dete pricekati. S tim u vezi, jesi li uspela da preguras ‘krizni’ decembar, kada je Dusko na zimskoj pauzi?
- Iju, dobro ste me podsetili! Odoh da kupim test (smeh)… Salu na stranu, ova godina ce proci bez moje trece trudnoce. Imam puno poslovnih obaveza, od koncerta do novog albuma i turneje. A iskreno, zdravstveno to u ovom momentu ne bi bilo dobro za mene. Krvna slika mi je jako losa.

Sta ces ako se ipak omakne i treca trudnoca?
- Nece, nisam mala. Ipak, hvala na brizi.

Jesi li ikad abortirala?
- Kakva su to pitanja?! Zini da ti kazem!

Svojevremeno si izjavila da ces trece dete usvojiti. I dalje si pri toj odluci?
- Kada jednog dana budem bogata, usvajacu koliko god budem mogla! Od kako sam postala majka, posebno tesko podnosim nesrecnu sudbinu ostavljene dece. Svoj poziv cu iskoristiti da zgrnem gomilu para i njima usrecim malisane koji nisu rodjeni u blagostanju kao moje Atina i Nika.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

jk1.jpg
(35.67 KB, 420x608)
« Poslednja izmena: 03. Feb 2010, 19:04:18 od najjaci lik »
IP sačuvana
social share
mala je dala!

Edit by Lightsoft: ne postavljajte slike s explicitnim sadrzajem u profilu. Pojavljuju se na index-noj strani foruma.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Budi ono što jesi!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 368
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6

JK je pevala na Francuskom stadionu u finalu kupa!
poslusajte i pogledajte svi:

http://www.dailymotion.com/video/k5CYim2MYraaKteKFM
IP sačuvana
social share
mala je dala!

Edit by Lightsoft: ne postavljajte slike s explicitnim sadrzajem u profilu. Pojavljuju se na index-noj strani foruma.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Tattoo
Neka neko kaze da mu se one gurdi ne svidjaju, pa da ga i javno mozemo proglasiti bolesnikom, psihopatom i homoseksualcem.
Dakle?
Odvratne su,silikonsko govno,bolja Sekina lepinja 5 puta. Smile

I ne zaboravi ona ima i rezove na tim sisama,silikon ne stavljaju kroz nos.  Smile
« Poslednja izmena: 03. Feb 2010, 19:18:38 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

JK je pevala na Francuskom stadionu u finalu kupa!
poslusajte i pogledajte svi:

http://www.dailymotion.com/video/k5CYim2MYraaKteKFM

jadni ljudi   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Viktory

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2593
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia HAKERedition
ma mozete da pricate sta ocete... nema muskarca ko je ne bi razvalio  od kurca te sise guza... a faca je kad je nasminaka ok ... tako da te forice ruzna je ovakva je onakva ...ti komentari su smesni ... ruke dajem da od 10.000 muskaraca svi do jednog ali svi do jednog bi je otkinuli the end  Smile
IP sačuvana
social share
Erika..Sanz.... roma je najbolja  Na sajtu Bureku preko 20 godina.
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 547 548 550 551 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 17:39:37
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.461 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.