Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 18:04:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 466 467 469 470 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jelena Karleusa  (Pročitano 2979000 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia 
Hahahahahahahha, aaaa koja temaaaaa  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 688
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0

JK: PALE I MADONINE ČIZME!

Pošto je na Madoninom beogradskom koncertu prošetala najnoviji model „luj viton“ cipela, sličan onima kakve je kraljica popa nosila na poslednjoj turneji, Jelena Karleuša je svojoj raskošnoj modnoj kolekciji pridodala još jedan „eksponat“ koji poseduje i njena inostrana koleginica. Naime, na glamuroznom partiju magazina „Stori“ pop diva je prošetala kankan čizme iz „Luj Vitonove“ kolekcije za zimu 2009. u kojima se „mama“ pojavila pre nekoliko meseci na jednoj dobrotvornoj zabavi u Njujorku. I ovoga puta reč je o limitiranom modelu zbog kojeg je JK skoknula do Pariza i iskeširala 3.370 dolara. Inače, čizme su izrađene od najfinije teleće kože, imaju rajsferšlus sa obe strane, štikla je duga ravno deset centimetara, a krase je dva bisera. Malo li je za tu cenu...

« Poslednja izmena: 06. Okt 2009, 20:11:28 od Muska.Karleusa »
IP sačuvana
social share
Sta kaze Gej Strejteru?
- Muskarac koji mrzi zene posle mene postaces ti!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 1800
@ytp

Smile samo nastavi
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia 3220

1) JK ne peva narodnjake.
2) Nije pevaljka, nikad nije nastupila ni u jednoj kafani, shto gore nabrojene pevachice jesu i josh se time ponose.

Za sve one koji nemaju hrabrosti da se suoce sa istinom:

1) JK je pocela kao "narodna pevaljka"

Citat
Jako mlada, prvi album snimila je sa sesnaest godina pod nazivom “Ogledalce”, za izdavacku kucu Diskos. Pocetkom 2000.godine, Jelena je odlucila da krene u drugom pravcu i shodno vremenu, promeni vrstu muzike i imidza.

Osim ovoga snimila je jos jedno 5-6 narodnjackih albuma

2)  I "nasa sveCka zvezda" je karijeru pocela u kafani bas kao i sve ostale njene koleginice.  Smile

IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC Tattoo
Ceca, Seka, Lepa Brena... razne narodne pevaljke... Smiley

Lepo si to rekla: "Razne narodne pevaljke..." Smile

1) JK ne peva narodnjake.
2) Nije pevaljka, nikad nije nastupila ni u jednoj kafani, shto gore nabrojene pevachice jesu i josh se time ponose.
3) Chekamo maj i odmeravanje snaga... Smile

Vec neke sa foruma vidim u prvim redovima...
P.S. Gledacu vas iz VIP lozhe! Smile

Lako je slikati se i mlatiti priče po novinama,daj konkretne podatke da vidimo kolika je to ona zvezda,a posećenost koncerata i mesto gde nastupa i cifre za koje nastupa govore kolika je zvezda.Za cifru ne moraš da kažeš,znam koliko je plaćena po koncertu i kreće se od 5000-10000 evra.Mogu samo da ti kažem da bar 3-4 pevačice po kojima ona pljuje zarađuju više po koncertu,ovde ne računam Cecu,jer Ceca obrće ozbiljnije pare.

Stvarno ne znam za nastupe, znam da lupa dobar kesh, a pravi koncert JK nikad nije imala iz razloga shto se u takav projekat ulazhu astronomske cifre. Jelena je poznata kao megaloman, a ako ti kazhem da je jedna od davnashnjih Jeleninih zamisli bio i vodopad na sceni, koji bi koshtao, ni manje, ni vishe - 350.000 EUR - ti vidi shta mozhemo da ochekujemo u maju. Jelena je shoumen. Kad izadje na scenu, zheli da igra, cirkulishe po bini, vlada scenom, priredi spektakl za pamchenje, a ne da cmizdri na sceni prsta zabijenog u uvo dok promovishe dupe puno celulita. Paradoksalna je chinjenica da nash narod dizhe ruke i veseli se uz tuzhne pesme. Tome treba stati na put, a Jelena ima snage da se izbori sa takvom kolektivnom sveshcu. Smile
Druže,ja ti garantujem da ni u maju neće da bude ništa,ona vuče vas za nos,najavljivala je Arenu za oktobar,evo ga oktobar,od koncerta ništa,sad ide fora za maj,pa će u maju da kaže pred novu godinu,i tako par godina ona vas cima i tripuje.

Kojih 350.000 evra za vodopad,ajde nemoj da lupetaš,te priče vam ona pušta,a cene lupeta onako,od oka,šta budale znaju šta je 350.000 evra. Smile

A što se tiče njenog plaćanja,ja sam ti rekao koliko zarađuje,više ne zarađuje jer ne može da napuni te diskoteke,a dešava se i da budu poluprazne,čak i skroz prazne,što se ne dešava kad gostuju neke druge pevačice,a to što ti mlataraš ti da ona nije pevačica nego neka pop diva,te priče ostavi za nekog drugog,jer nastupa na istim mestima gde i DJ Krmak,Baja Mali Knindža i Indira i razne slične pevaljke i repertoar je isti,obrade turaka i grka. Smile

Znači,Igore na sve tvoje lažne hvalospeve moraću da demantujem jer mi nismo pali sa marsa da nam servirate neke naručene debilne priče o njenoj mega popularnosti,nisam te ja džabe pitao za posećenost zadnjih 5 koncerata,mada je koncert prevelika reč za njene njene nastupe,više su to seanse,sektaška okupljanja. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

MetallicA moj dobar drug!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 226
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Jbt ova Madona sve pokrade od JK..  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Vi se jos uvek zabavljate sa ovim trolovima?
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 423
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Vi se jos uvek zabavljate sa ovim trolovima?

Pa, shta da radimo, kad si ti stalno zauzeta... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.24
" JK skoknula do Pariza i iskeširala 3.370 dolara"

koji idiot smislja ove stupidne tekstove,kao prvo u Parizu nije valuta dolar nego evro,prvo se raspitaj gde je Pariz pa pisi
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC Tattoo
Jbt ova Madona sve pokrade od JK..  Smile  Smile  Smile
Ma šta madona zna,Madona je predplaćena na pinkov paket,ceo dan gleda Karleušine spotove i kopira,čuo sam da uči Srpski i da je batalila kabalu,i zatrpava Karleušu pismima divljenja,uhodi je,čak je Karleuša zatražila policijsku zaštitu od Madone,pa je Madoni zabranjeno da priđe na 50 metara od Karleuše,mada je prvi i zadnji put bila na 50 metara od Karleuše kad je Karleuša pokušala da upadne u njenu gardarobu na koncertu,pa je dobila po ušima od obezbeđenja,a Madona je tad porkomentarisala-"One more crazy fan,again".Što je Karleušin telohranitelj čuo dok mu zavrtali uši i izbacivali zajedno sa gazdaricom i onda joj je to preneo,a ona kao strašan poznavao Engleskog je shvatila da je Madona njen fan,e,od tad Karleuša misli da je boginja i tražila je zabranu prilaska.  Smile

A inače,detektor laži je pokazao da Madona ni ne zna ko je Jelena Karleuša,a kad su joj pokazali Karleušinu sliku mislila je da je neka kurva iz Bankoka. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 466 467 469 470 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 18:04:23
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.