Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 19:55:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 211 212 214 215 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jelena Karleusa  (Pročitano 2986863 puta)
Zvezda u usponu

Until The End of Time

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1421
Zastava München
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung GSII
jos cu ja da ispadnem kriv sto postavljam ove spotove... Smile
http://rapidshare.com/files/43314167/JK-Samo_za_tvoje_oci.avi

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

szto.jpg
(30.15 KB, 480x576)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 423
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Imas ove kojima se DJ klanja i imas normalni zenski svet koji se sasvim OK ponasa...

Pod jedan, ja se ne klanjam nikome, a da ima tu mogucnost, poklonio bih se samo i jedino sebi. Smile

A, pod dva, mislim da si malo pomesala te svetove... Smile Da poznajes Jelenu (kao sto je ne poznajes), pre bi rekla da ona pripada ovom drugom svetu koji si navela. Smile

Takodje, mislim da su one iz predgradja vise okrenute slobodnoj ljubavi nego one iz centra grada.
Selo je uvek bilo promoter promiskuiteta uvaljanog u lazni moral i "cuvanja za onog pravog"...

Ne slazem se... Smile Na selu postoji ono svi se sa svima znaju i to u velikoj meri stopira promiskuitet sela u odnosu na grad. Radio sam neka istrazivanja na tu temu i dosao do veoma interesantnih cinjenica. Na selu 66% devojaka udju nevine u brak, a u gradu taj znacajan postotak, jednostavno, ne postoji. Kada sam razgovarao sa tim devojkama i pitao ih zasto ne zele sex pre braka, one su mi odgovorile da ih vaspitanje sprecava u tome i da zaista zive za taj momenat kada im dodje onaj pravi. Kada sam ih pitao da li su imali momke i koji momci su zahtevali sex, 92% odgovora je bilo - iz grada. Dakle, ono sto momci iz grada ne mogu dobiti od devojaka sa sela, kompenzuju za urbane gradske devojke koje prednjace u svemu, pa u sexualne igrarije ulaze vec sa 12, 13 godina.
« Poslednja izmena: 17. Jul 2007, 15:32:09 od Igor DJ. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Until The End of Time

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1421
Zastava München
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung GSII
dosta je za danas...
http://rapidshare.com/files/43326575/JK-Slatka_mala.avi

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

sm.jpg
(33.17 KB, 480x576)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kako je ona ruzna  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Citat
Pod jedan, ja se ne klanjam nikome, a da ima tu mogucnost, poklonio bih se samo  i jedino  sebi

Verovatno si usamljen u tom delanju... Smile

Citat
Da poznajes Jelenu (kao sto je ne poznajes), pre bi rekla da ona pripada ovom drugom svetu koji si navela.

Ja je ne znam licno, ali znam osobu koja je zna... iz ranijih dana ... rani radovi i tako to.. Smile

Citat
Ne slazem se... Smile Na selu postoji ono svi se sa svima znaju i to u velikoj meri stopira promiskuitet sela u odnosu na grad. Radio sam neka istrazivanja na tu temu i dosao do veoma interesantnih cinjenica. Na selu 66% devojaka udju nevine u brak, a u gradu taj znacajan postotak, jednostavno, ne postoji. Kada sam razgovarao sa tim devojkama i pitao ih zasto ne zele sex pre braka, one su mi odgovorile da ih vaspitanje sprecava u tome i da zaista zive za taj momenat kada im dodje onaj pravi. Kada sam ih pitao da li su imali momke i koji momci su zahtevali sex, 92% odgovora je bilo - iz grada. Dakle, ono sto momci iz grada ne mogu dobiti od devojaka sa sela, kompenzuju za urbane gradske devojke koje prednjace u svemu, pa u sexualne igrarije ulaze vec sa 12, 13 godina.

Pa, posto vidim da ti to sve znas iz prve ruke, tj. da si sa sela... neka ti bude... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 423
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja je ne znam licno, ali znam osobu koja je zna... iz ranijih dana ...

E, a jel' znas onu pricu: "Igrale se dve corave babe gluvih telefona u mracnoj sobi. Dodje treca i upali svetlo..." Smile Glup fazon do bola, jel' da? A, jos veca je glupost ovo sto si ti sada rekla, jer verovati nekome na osnovu "gluvotelefonskih" razgovora predstavlja odliku podvodljivih ljudi... Smile

Salu na stranu. Smile Htedoh reci da nisam bio daleko od misljenja koje ti imas o Jeleni, do momenta dok je nisam upoznao. Okruzivali su me ljudi koji su je znali iz ove ili one price i svima je bila arogantna, bezobrazna, drska... Ja sam se prema njoj postavio kao i prema svakoj drugoj devojci, a za uzvrat sam dobio isto takvo ponasanje, sto je za mene bio pravi sok. Ona jeste totalno drugacija kada se ukljuce kamere i kada zasvetle reflektori i u suprotno me niko ne moze ubediti, jer to nije osoba sa kojom sam ja pricao nekoliko puta. Al' to je vremenom postao kako odbrambeni mehanizam od raznoraznih budala, tako i shvatanje show-business-a na pravi nacin.
« Poslednja izmena: 18. Jul 2007, 00:11:28 od Igor DJ. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 455
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Mislim da je cista glupost izjaviti da ova spodoba spada u normalan svet Smile Smile Smile,ako je tako onda ja vise nisam normalan Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ja je ne znam licno, ali znam osobu koja je zna... iz ranijih dana ...

[color=Blue]E, a jel' znas onu pricu: "Igrale se dve babe gluvih telefona u mracnoj sobi. Dodje treca i upali svetlo..." Smile Glup fazon do bola, jel' da? A, jos veca je glupost ovo sto si ti sada rekla, jer verovati nekome na osnovu "gluvotelefonskih" razgovora predstavlja odliku podvodljivih ljudi...

inace jedno je sta ko  prica a sasvim drugo sta radi u intimi svoje sobe, polja i livade...provedi 10-tak dana na selu, pa ces zaista videti (a ne cuti) koliko su devojke sa sela promiskuitetne.

« Poslednja izmena: 17. Jul 2007, 22:57:31 od sofijaa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6630
Ja ne volim Karleušu prvenstveno zbog muzike , glas ko pokvareni ekspres lonac , aranžman je druga priča . Ni fizički mi se ne dopada .
Ali , sa druge strane ona je devojka (sada već i žena) koja je na svoj način stekla "slavu" i novac . Naravno da je onda trn u oku onih devojaka sa više kapaciteta .
Aneino razmišljanje je razumno ,ali sa druge strane ima ona ženska poslovica "nije dupe sapun da se istroši".  Smile
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
 Smile

« Poslednja izmena: 18. Jul 2007, 02:27:32 od pakiman »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 211 212 214 215 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 19:55:23
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.135 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.