Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 15:10:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 208 209 211 212 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jelena Karleusa  (Pročitano 2986649 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 42
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
a jesi uplila

jel ti se ne svidja

ja nevolim vecinu cajki
vecinu estrade ne smatram narocito pametnom (cast pojedincima)

al ode su bit slike i izgled i ako ti je JK gadna otidji na drugi topic i gustaj a nas ostavi u miru

jel to tako teska filozofija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 423
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Evo snimka iz emisije "Petkom u dva", emitovane u petak 13. jula 2007.

Link:

http://www.sendspace.com/file/y7f4bm
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1003
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6300
Nije los ovaj Dzejson Krndeljusa  Smile
IP sačuvana
social share
One Jerry Edwards, There is only one Jerry Edwards...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
...vec sam pokusao da ti objasnim da
ako se covek u zivotu uvek maksimalno preda stvarima koje voli,
ne znaci da su te stvari ispravne...

Ispravne po cijim kriterijumima? Smile Tvojim? Ko je ustanovio da ceniti JK i njenu muziku nije po zakonu i ustavnoj povelji? Smile Kada bi svet bio krojen po tvojoj meri i zahtevu, ovakvih kao ja (verovatno) ne bi ni bilo, pa ne bi imao problem da objasnjavas sta si hteo da kazes u svom postu... Smile  Verovatno bi u tom tvom svetu usledio masovni linc za sve ovakve kao sto sam ja, a ja sam vec rekao da sam protiv svakog oblika nasilja i da time sto (zdravo) volim ono sto mi se dopada, ne remetim ceo poredak u kosmosu. Pre svega, napravio si preglupo poredjenje, pa se sada cupas time da ja ne znam o cemu pricas... Smile
pa danas se kaze da o ukusima ne treba raspravljati, medjutim ukus je estetska kategorija o kojoj i tekako treba raspravljati... cinjenica je da nema pravila, ali je i cinjenica da neciji ukus govori mnogo o samoj licnosti, karakteru, obrazovanju, pa i inteligenciji onog koji preferira datu estetsku kategoriju.I molim te pre nego sto mi ista odgovoris , potrudi se da dobro procitas ovo, jer sam gore primetila da si ishitren sa izjavama.Decko te uopste nije poredio sa Hitlerom, i stvarno mi nije jasno kako ne kapiras sta je hteo da kaze... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3704
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
Maso, ovo je VRH  Smile Smile Smile Upropastio ju je Djani  Smile Smile Smile Smile Smile
Naveo je neosporive cinjenice!  Kakva sprdnja, a i da mu je marketinski trik, ocrnio je spodobu do maxa Smile

15.07.2007.
Izvor: PRESS
ĐANI: JK JE KRNDELJUŠA!

Saša Ćurčić objavio rat Jeleni Karleuši: Povampireni Džejson je želeo da me privede, ali ja sam taj koji bira!

Na pomolu je novi veliki estradni rat. Saša Ćurčić, pobednik rijaliti-šoua "VIP Veliki brat" i najkontroverznija estradna ličnost u Srbiji rešio je da, bez dlake na jeziku, poruči Jeleni Karleuši da ga konačno ostavi na miru i da, kako tvrdi, svoju "prokislu karijeru ne gradi preko prezimena Ćurčić".

Revoltiran pričom objavljenom u jednom nedeljniku prema kojima ga je nedavno Karleuša navodno oterala od svog stola za vreme večere u Budvi, Đani je, ekskluzivno za Press, rešio da otvori dušu i ispriča pravu istinu o njegovom odnosu sa ovom pevačicom.

- Prvo da objasnim da inicijali J. K. znače Džejson Krndeljuša. Reč je o čuvenom liku iz horor filma koji se povampirio u telu te lažne pevačice. Izmišljena priča prema kojoj me je Krndeljuša oterala od stola u Budvi jer sam kao hteo da joj se izvinjavam jedna je od gluposti koja će srpsku estradu ostaviti u blatu u kojem je sada. Nema nama napretka sa takvim horor ličnostima - priča Ćurčić.

Đani objašnjava da se u istom društvu s Karleušom našao na poziv Zvezdana Terzića.

- Moji prijatelji Zvezdan i njegova supruga Ceca su, nažalost, sedeli u društvu Džejsona i njenog manekena u kopačkama, koji nikada neće biti dobar fudbaler, čak ni za tim Besnog foka. Ne da me ona nije oterala od stola, nego sam ja napustio društvo baš zbog toga što je Krndeljuša bila u tom društvu, i za to imam 50 svedoka.

Rekao sam: "Pošto je ovde uštogljena atmosfera, ja idem" - navodi Đani, i još žešće nastavlja:

- Krndeljuša me je možda oterala, ali svojim izgledom i ponašanjem. Ona nikada nije i nikada neće, ni uz sve operacije koje je izvršila, biti ni približno lepa, mila i draga kao devojke sa kojima sam imao čast da budem za istim stolom i u istom krevetu.

Povampireni Džejson je želeo mene da privede u kuću velikog dna, ali ja sam taj koji bira. Nikada, ni u kojim uslovima ona ne može da bude moj izbor, jer je najveći horor Srbije.

Žao mi je što moram da prekršim pravila lepog vaspitanja koja su mi usadili moji roditelji, kojima se izvinjavam, ali ne mogu da pustim da me blati neko ko je samo u svojoj glavi velika zvezda.

Na pitanje da li se ne plaši da će Karleuša posle njegovih izjava doživeti duševnu bol i tužiti ga, Đani odgovara u istom tempu:

- Molim te, tuži me, Krndeljušo, jer ako dobiješ spor, mogu da ti platim još neku operaciju, a posle mogu da ti sredim da radiš kao transvestit na Menhetnu. To bi bio vrhunac tvoje karijere.

Pokazaću joj i kako se peva!

Ćurčić nije propustio priliku da se osvrne i na svoju pevačku karijeru:
- Za nedelju dana ću snimiti pesmu, koju sam lično napisao, a onda ću Krndeljuši da pokažem kako se peva. Pozivam je, ako sme, da mi stane na crtu i da uživo pevamo, a da publika javno glasa. Da joj fudbaler pokaže kako se to radi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
nema sanse da je Sale tako ocrnio javno...prosto nema sanse
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5695
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung S3Neo
nema sanse da je Sale tako ocrnio javno...prosto nema sanse

I njemu treba marketning i besplatna reklama, a sa ovim je dobio bar mesec dana reklame.(besplatne)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Citat
Prvo da objasnim da inicijali J. K. znače Džejson Krndeljuša. Reč je o čuvenom liku iz horor filma koji se povampirio u telu te lažne pevačice.

Citat
sedeli u društvu Džejsona i njenog manekena u kopačkama

LOL

Ko god da je pisao tekst...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 525
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
QQ sta je ludaka u ovoj zemlji  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 423
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Saša Ćurčić, pobednik rijaliti-šoua "VIP Veliki brat" i najkontroverznija estradna ličnost u Srbiji rešio je da, bez dlake na jeziku, poruči Jeleni Karleuši da ga konačno ostavi na miru i da, kako tvrdi, svoju "prokislu karijeru ne gradi preko prezimena Ćurčić".

Ovo su mi ubedljivo najjace reci u celom intervjuu... Smile Znali li ste ko je Sasa Curcic, dok nije pobedio u VB-u? Smile A, i tada mi je delovao kao mentalno zaostala karikatura, koja je imala prilike (a, izmedju ostalog je i po tome jedino poznata...) da se slika sa vrhunskim ribama, al' nikada tu srecu da umoci u njih... Smile Seticemo se situacije za malu placljivicu iz kuce VB-a - Eminu Hamzabegovic, za kojom je Djani ludovao, spopadao je i sl., pa kada je ukapirao da tu "nema 'leba", poceo da se pravda kako je bio i sa boljim ribama od nje. Smile Nesto mislim, koliko je tek onda lozio na JK, kada se njegova ljubav pretvorila u toliku mrznju... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 208 209 211 212 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 15:10:47
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.27 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.