Iz tvojih usta kaplje gorak med o zar sam duzna da budem tuzna u nedogled hvalis mi se s drugim zenama ko jos slusa od nevernika propoved antihrist, vrag, kaziprst, prag
Ref. Telo macke, dusu psa sve bih tebi dala ja ma vise od, od zena sto gorela bez kremena letela van vremena samo da ti pozelis to
Jedna steta, a sto grehova o zar sam duzna da budem vatra u sred snegova nema lazi, nema prevare a dokle vise da spavam pored nevere antihrist, vrag, kaziprst, prag
A ti si dobro zdrav i ziv, nazdravljen ni dlaka ti ne fali s glave a moje suze za tobom padaju hoce zemlju da poplave a ti si zdrav i ziv kao da nisi kriv
Bez tebe svuda mrak sunce ne izlazi i neznam sta cu kad me uhvati moj ocaj
Nemogu s klincima necu s matorcima bez tebe ja sam samo beznadezan slucaj
Ref. A ti si dobro zdrav i ziv, nazdravljen ni dlaka ti ne fali s glave a moje suze za tobom padaju hoce zemlju da poplave a ti si zdrav i ziv kao da nisi kriv
Ako sam skitala nisam te pitala sledeci put ti me slobodno zakljucaj
Nemogu s klincima necu s matorcima bez tebe ja sam samo beznadezan slucaj
Opasno je ponekad stvarno opasno po zivot biti tolikoradoznao
I bolje da si cutao veceras i da me nista nisi ni pitao
Ako cujes nesto o meni sto do sad nisi ni znao ja reci cu ti dobro si cuo izvini nije mi zao
Ref. Ja bezobrazna bezobrazna sam bila negde usput ja sam ostavila krila nisam vise ona tvoja dobra vila ja bezobrazna bezobrazna sam bila
Mi vucemo se vec toliko dugo varamo se i lazemo i sad je samo pitanje trenutka da jedno drugom sve u lice kazemo
Odavno nama izlaza nema i sve je suvise ravno ovo je trebalo vec da se desi na kraju bar nek je slavno
Ref.
Izbaci me ko da sam djubre ispred vrata izbaci me kroz prozor pravo s petog sprata potrazi nesto jos mladje jer cemo vode nas svadje pogodi pikslom u glavu bar jednom budi u pravu
Izbaci me i baci me i drugome nabaci me jer dosadno je postalo i nista nije ostalo
Nije u redu, stalno me vredjas ruzne ti reci cak i za jaci pol nisi ti stvoren samo za krevet nisam ni ja stvorena samo za bol
Psovke, neverstva tvoja su sredstva to nije lepo, znaj, to nije fer previse lici kao u prici kada se sretnu lepotica i zver
Grubijane moj, neznosti mi treba bar nekad neku zvezdu skini mi sa neba pokloni mi bar cvet i ugrej kad je hladno da nekad bar kraj tebe ne osecam se jadno, jadno, jadno
Ref. S tobom moj organizam ne zna za optimizam po tankom ledu klizam hajde pomazi me barem za kraj, bye, bye
S tobom su moje sanse daleko od romanse i crne i nijanse hajde poljubi me barem za kraj, bye, bye
e hej, sta ti mislis ko si ti. da mozes svaku za hiljadarku sve do zore gledati. e hej, ljubav se ne kupuje, muskarac pravi ima u glavi, nikad se ne prodaje
Znam da sam lepa nisam slepa takvu me majka rodila, Mogu da biram kog cu da diram i skim bih ljubav vodila
Refren: dolari, marke,lire ti vire biraj ti biraj ko se jos tako udara gili, gili, gili, gili ako me volis, voli me do zadnjeh dinara Dolari marke,lire ti vire biraj ti biraj ko se jos tako udara Gili gili gili gili ako me volis, voli me do zadnjeh dinara.
e hej, sta ti mislis ko sam ja, slatka mala, zdravo i hvala, lutka iz izloga e hej, ljubav se ne kupuje devojka svaka, na srcu laka nikad se ne prodaje
kupi mi sunce, kupi me mesec kupi na nebu zvezde sve reci ce svako, skupo je jako, ali ja nisam svako, zar ne?
Refren: Dolari, marke,lire ti vire biraj ti biraj ko se jos tako udara gili, gili, gili, gili ako me volis, voli me do zednjeh dinara Dolari, marke,lire ti vire biraj ti biraj ko se jos tako udara Gili gili gili gili ako me volis. voli me do zadnjeh dinara.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.