2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 13:06:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 67
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jelena Janković  (Pročitano 259368 puta)
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Јелена декласирала Швеђанку Ларсон на старту АО, 6:2 6:2...... Напред Србијо
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Ovo nisam očekivao, dobro da je prošla neko prvo kolo. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
 Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49722
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung Galaxy S24
JJ preokretom do trećeg kola

Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u treće kolo Australijan Opena, pobedom nad Marijom Žoao Keler iz Portugala.

Jankovićeva je do trijumfa nad portugalskom teniserkom došla sa 2:6, 7:6 (7:5), 6:2, posle dva sata i 21 minuta igre.

U narednom kolu, Jelena čeka bolju iz duela sunarodnice Ane Ivanović i Jang-Jan Če iz Kineskog Tajpeha.

U prvom setu Jelena je neprijatno iznenadila, iako je počela sasvim solidno. Dobila je uvodni servis gem bez većih problema, a onda je u drugom gemu propustila brejk šansu. Usledila je serija Portugalke od dva brejka i pet dobijenih gemova u nizu, Jankovićeva je uspela da samnji na 5:2, ali to je bilo sve što je uradila u prvom setu.

Bilo je međutim vidljivo da srpska teniserka ima povredu trbušnog zida, nije mogla da se kreće kao što to obično čini, ali nije se predavala.

Drugi set počeo je bez brejka, a prvu prednost stvorila je Portugalka oduzevši Jelenu servis u sedmom gemu. Zbog nemogućnosti da igra svoj najbolji tenis, Jelena je u jednom trenutku i zaplakala, ali upravo u tim trenucima je odigrala nekoliko sjajnih poena i vratila je brejk (4:4). U nastavku seta viđena je prava drama.

Jelena je vodila sa 5:4 i 6:5, u 12. gemu je imala tri set lopte, ali je o ishodu 2. seta odlučivao taj-brejk. Činilo se da će Portugalka slaviti, imala je prednost od 5:3, ali pravo niotkuda Jelena je dobila četiri poena u nizu i izborila je treći set.

Na početku trećeg seta prvo je Jelena došla do brejka, a potom i Portugalka. Jankovićeva je u trećem gemu ponovo oduzela servis svojoj protivnici, da bi ga potom osigurala za vođstvo od 3:1.

U naredna dva gema obe su bile sigurne na svojim servisima, da bi potom Jelena vezala dva gema, od kojih je prvi bio brejk i slavila posle dva sata i 21 minuta igre.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
Не могу да верујем да је прошла.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49722
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung Galaxy S24
JJ: Zašto se tako piše o meni?

Četiri i po godine su prošle otkako je Jelena Janković bila najbolja teniserka sveta, kao da je prošla večnost.

Srpska teniserka je sada tek 25. na WTA listi, a poslednji veliki rezultat bili su joj je polufinale Rolan Garosa i titula u Indijan Velsu 2010. godine.

Od tada je muči da stigne do finala nekog tunira, a sve češće joj problem prave i povrede. Zbog poslednje je propustila meč Srbije u Fed Kupu, zbog čega se našla na meti kritiča.

Iako je bila zaslužna za mnoge pobeda našeg tima u Fed kupu, iako je često rizikovala zdravlje u ovom takmičenju, kaže da su se na nju posle otkaza meča sa Slovačkom obrušile nepravedne kritike.

"Mnogo sam razočarana zbog svega što se dešava posle Fed kupa, zbog raznih izjava u pojedinim medijima. Zar je moguće da je sve što sam uradila za reprezentaciju u proteklih 12 godina tako brzo zaboravljeno. Koliko puta sam povređena igrala za svoju zemlju i nije mi žao, ali mi je teško što se sada tako piše o meni", rekla je Jankovićeva.

Jedno od logičnih pitanja je zašto je bila na spisku za meč sa Slovačkom kada je bila povređena?

"Na finalu Fed kupa u Pragu sam rekla da se polako opraštam od reprezentacije, ali da ću uvek biti spremna da svojim iskustvom doprinesem i u bilo kom pogledu pomognem timu jer je to za mene uvek moralna obaveza. Zato sam sada tako uradila i mnogo pogrešila".

Ne krije koliko joj je teško što je njena želja da se nađe na raspolaganju timu naišla na tako negativne reakcije.

"Ispada da je najbolje bilo da sam odmah rekla da neću da igram, umesto što sam želela da pomognem. Kako je moguće da je tako brzo sve zaboravljeno što sam uradila u reprezentaciji. Selektor me je bio pozvao da svojim iskustvom pomognem, ali i on je znao da sam povređena, da sam na terapijama još od Melburna. Ali predviđanja lekara su bila obećavajuća, tako da su postojale realne šanse da zaigram. Na žalost nije tako bilo. U petak, dan pre Fed kupa, dobila dozvolu lekara da treniram, a tada je bilo kasno".

Jedan od kritičara koji po njoj preteruju u neobjektivnosti je Jelena Genčić.

"Stalno čitam njene negativne komentare koji prelaze granicu dobrog ukusa i postaju uvrede. Na finalu u Pragu, kada kao jedina teniserka u istoriji dobijam drugu Nagradu srce za požrvovanost u Fed kupu, gospođa Genčić kaže za mene da se tako ne igra za reprezentaciji, a ja se raspadam od povreda. Zar je normalno da u trenutku kada rizikujem zdravlje zbog Srbije, u trenutku kada mi Svetska teniska federacija odaje priznanje za požrtvovanost, ona kaže da ja zabušavam", podseća Jelena.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Kako bre Jeco zašto se piše ? Pa šta si, života ti, uradila u zadnjih par godina da je vredno pomena ?

Od 2009 godina si igrala u 9 finala turnira

- 2009: Marbella (ESP), Cincinnati (USA), Tokyo (JPN)
- 2010: Indian Wells (USA), WTA Rome (ITA)
- 2011: WTA Monterrey (MEX), WTA Cincinnati (USA)
- 2012: WTA Birmingham (GBR), WTA Dallas (USA)

Podebljane turnire si osvojila  Smile

U zadnje dve godine ni jedan turnir nisi osvojila  Smile ... a ljudi su navikli od tebe da osvajaš  Smile .. tako ti je to kad navikneš narod  Smile pogotovo s tim što si bila broj 1.   Smile

E zato, moja Jeco, se priča o tebi  Smile
« Poslednja izmena: 16. Feb 2013, 09:32:38 od bojan.c »
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
 Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zivot je ringispil i kola na sudaranje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10745
Zastava Sheffield
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Ericsson t10
Kako bre Jeco zašto se piše ? Pa šta si, života ti, uradila u zadnjih par godina da je vredno pomena ?

Od 2009 godina si igrala u 9 finala turnira

- 2009: Marbella (ESP), Cincinnati (USA), Tokyo (JPN)
- 2010: Indian Wells (USA), WTA Rome (ITA)
- 2011: WTA Monterrey (MEX), WTA Cincinnati (USA)
- 2012: WTA Birmingham (GBR), WTA Dallas (USA)

Podebljane turnire si osvojila  Smile

U zadnje dve godine ni jedan turnir nisi osvojila  Smile ... a ljudi su navikli od tebe da osvajaš  Smile .. tako ti je to kad navikneš narod  Smile pogotovo s tim što si bila broj 1.   Smile

E zato, moja Jeco, se priča o tebi  Smile

Nebitni su turniri, pricala je sta je u zadnjih nekoliko godina uradila za reprezentaciju, ja licno joj skidam kapu koliko samo meceva je igrala povredjena...i dosta je i dobila tako sa pola snage...vise bi trebalo Ivanovicka da se kritikuje cini mi se da je ona daleko vise od Jelene propustala Fed Cup meceve, i sada posle propustenog meca sa Slovakinjama bez nekih vecih problema je igrala u Dohi... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 67
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 13:06:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.