2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 18:14:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 67
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jelena Janković  (Pročitano 259059 puta)
Poznata licnost

Tennis is my love 4ever and ever!!!!

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 3260
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7373
Pa, ipak, 1. je........ i ja sam navijala za Jecu, mada mi je bilo svejedno! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Samsung SGH-E590
Sada da, tada ne Smile
Zato ce morati mnogo da se potrudi da povrati moje pouzdanje Smile
Ipak je to reprezentacija Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Tennis is my love 4ever and ever!!!!

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 3260
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7373
da....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
JJ se oporavlja od povrede u Srbiji

Srpska teniserka Jelena Janković vratila se posle učesća na Rolan Garosu, u Srbiju, gde će se na Zlatiboru oporavljati od povrede ramena. "Došla sam na Zlatibor da se odmorim, da napunim pluća čistim kiseonikom. Povređena sam i pokušavam da saniram povredu. Ovde sam sa porodicom, želim malo da zaboravim na tenis i da se posvetim nekim drugim stvarima i aktivnostima", navela je Jankovićeva u izjavi.

Jelena Janković izgubila je u polufinalu Rolan Garosa od Ane Ivanović, a na najnovijoj WTA listi koja je objavljena danas, zadržala je treće mesto.

Srpska teniserka trebalo je da učestvuje na turniru u Birmingemu koji se igra ove nedelje, ali je odustala zbog problema sa povredom i želje da se što bolje pripremi za Vimbldon, koji počinje 23. juna.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Niče teniski centar Džej-Džej na Zlatiboru?

Jelena Janković boravi na Zlatiboru, gde ima nameru da se oporavi od povreda, prikupi snagu za nastavak sezone, odmori se od tenisa, ali i - kupi zemlju na kojoj bi trebalo da nikne novi teniski centar u Srbiji.

Planove porodice Janković da investira u teniski centar, delimično je otkrio u izjavi za "Glas javnosti" predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović,

"Ovo su tek početni razgovori, ništa konkretno nije dogovoreno. Jankovići su izrazili želju da ulažu na Zlatibor, ali, mi o tome, poštujući njihov zahtev, zasada nećemo ništa govoriti", kaže Stamatović.

Isti list navodi da je treća dama svetskog tenisa u pondeljak, zajedno sa roditeljima, više od sat vremena provela na sastanku sa Stamatovićem, poslanikom Arsenom Đurićem i još nekolicinom njihovih saradnika. Nezvanično, radi se o placu između benzinske pumpe, fudbalskog terena i magistrale, dakle pored sportske dvorane na Zlatiboru, gde bi pored teniske dvorane trebalo da budu izgrađeni i bungalovi.

Pored porodice Janković, Zlatibor je interesantan i Đokovićima, koji su nezvanično "pikirali" plac preko puta.

Pre mesec dana, zbog istih razloga, u Čajetini je boravila i porodica Ane Ivanović. Prema regulacionom planu izgradnje na Zlatiboru, placevi za koje su se raspitivale porodice naše tri najveće teniske zvezde su i predviđeni za sportske centre, a ar košta oko 25.000 evra.

Jelena na Zlatiboru boravi već tri dana.

"Živim uglavnom u hotelima, kad imam vremena i na Floridi, a kada sam u Srbiji, onda sam u Beogradu i na - Zlatiboru. Premorena sam od turnira i treninga i ovde pokušavam da regenerišem telo, da zalečim povredu ruke i da spremno dočekam nove treninge i nove izazove", rekla je treća teniserka sveta, koja nije gledala ni žensko, ni muško finale Rolan Garosa.

"Anin meč nisam gledala, jer sam u to vreme putovala, dok sam u vreme kada je igrao Nadal gledala - Zlatibor".

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Samsung SGH-E590
Svaka joj cast za sve sto je uradila za Srbiju Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia 6700
ja volim Jelenu od Ane mozda je Ana lepsa ali je po meni Jelena bolja osoba nisam je upoznao ali nema veze Ana je malo uobrazena :Smile
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1950
Zastava Gornja Koviljaca
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
jelena daje sve od sebe ali je muce povrede nadam se da ce da prevazidje to i da ce ona i ana da se bore za prvo mesto i da srbija bude na vrhu gde joj je i mesto
IP sačuvana
social share
dr. SM
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

My love is red star

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k750i
Svaka joj cast za sve sto je uradila za Srbiju Smile

Smile Smile Smile Smile Smile

delije sever Smile
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
WTA: 1. Ivanović, 2. Janković......

Dve najbolje srpske teniserke, Ana Ivanović i Jelena Janković, na najnovijoj objavljenoj svetskoj WTA rang listi zauzimaju vodeće pozicije.

Ivanovićeva se zadržala na liderskoj poziciji na koju se popela prošle nedelje, dok je Jankovićeva, iako u proteklih sedam dana nije igrala, napredovala do drugog mesta, što joj je najbolji plasman u karijeri.

Jankovićeva je za devet bodova pretekla sada trećeplasiranu Ruskinju Mariju Šarapovu, koju slede zemljakinje Svetlana Kuznjecova i Elena
Dementijeva, a potom i sestre Serena i Venus Vilijams iz SAD.

U najboljih 10 su još dve Ruskinje, Ana Čakvetadze i Dinara Safina, kao i Slovakinja Danijela Hantuhova.

1. (1) Ana Ivanović (Srbija) 4.222
2. (3) Jelena Janković (Srbija) 3.715
3. (2) Marija Šarapova (Rusija) 3.706
4. (4) Svetlana Kuznjecova (Rusija) 3.565
5. (5) Elena Dementijeva (Rusija) 2.750
6. (6) Serena Vilijams (SAD) 2.676
7. (7) Venus Vilijams (SAD) 2.606
8. (Smile Ana Čakvetadze (Rusija) 2.541
9. (9) Dinara Safina (Rusija) 2.222
10. (11) Danijela Hantuhova (Slovačka) 2.032

Izvor: B92 - Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 67
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 18:14:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.