2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 03:20:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 67
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jelena Janković  (Pročitano 258837 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Kakva je kompleksasica, odvratno... kako bih je 

Jel ovo jos neko primetio sem mene? Kada je dobila, prisao joj ceo nas tim da joj cestita, i Ana pridje da je poljubi, a ova je iskulira ladno... Krampaca obicna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung Wave II
Jelena Janković u polufinalu Pariza

Jelena Janković plasirala se u polufinale turnira u Parizu pobedom nad Alize Korne rezultatom 2:1 po setovima 5:7, 6:4, 6:4.

Protivnica srpske teniserke u borbi za finale biće bolja iz duela Poljakinje Agnješke Radvenske i Francuskinje Ameli Morezmo.

Uskoro opširnije...

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 1100
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 1100
Citat
Kakva je kompleksasica, odvratno... kako bih je 

Jel ovo jos neko primetio sem mene? Kada je dobila, prisao joj ceo nas tim da joj cestita, i Ana pridje da je poljubi, a ova je iskulira ladno... Krampaca obicna.

sezona 1997/98 ekipni pobednik u tenisu Crvena zvezda sastav ekipe:Dragana Zaric,Dragana Ilic,Katarina Misic,Ana Timotic,Jelena Jankovic
sezona 1998/99  ekipni pobednik u tenisu Crvena zvezda sastav ekipe:Katarina Misic,Dragana Zaric,Dragana Ilic,Sanja Jukic,Ana Timotic,Jelena Jankovic,Sanja Todorovic
sezona 2000/01  ekipni pobednik u tenisu Crvena zvezda sastav ekipe:Katarina Misic,Ana Timotic,Jelena Jankovic,Sanja Jukic
sezona 2001/02  ekipni pobednik u tenisu Crvena zvezda sastav ekipe:Jelena Jankovic,Ana Timotic,Sanja Jukic,Tijana Koprivica,Sanja Todorovic,Jelena Jovic
sezona 2002/03  ekipni pobednik u tenisu Crvena zvezda sastav ekipe:Jelena Jankovic,Ana Timotic,Katarina Misic,Sanja Jukic,Jelena Rajic,Tijana Koprivica i Jelena Jovic

JELENA JANKOVIC PONOS DELIJA I CRVENE ZVEZDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
LG L9
 :ballbounce:kravetina neopevana
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6260 Slide
Janković: Nikad lošija!

Jelena Janković imala je otvoren put do finala Barklis čempionšipa u Dubaiju, ali je u trećem kolu doživela iznenađujući poraz od Estonke Kaje Kanepi, 24. teniserke sveta - 2:6, 5:7.

Džej Džej izjavila je da se stidi igre koju je prikazala u sredu i da joj je to bila najgora partija u karijeri.

"Ovo je bio strašan dan za mene. Konstantno sam pravila neiznuđene greške, nisam mogla da sastavim dva dobra udarca. Nisam se kretala kako treba ni videla lopticu kako treba. Ona nije ni morala da uradi ništa posebno. U suštini sam pobedila samu sebe. Ne znam šta se dogodilo, ali stid me je ovakve igre", u dahu je izgovorila Jelena.

Kanepi će se u četvrtfinalu sastati sa Ruskinjom Elenom Vesninom, a u eventualnom polufinalu sa Verom Zvonarevom ili Viržinijom Razano.

Nema sumnje da je ta polovina "kostura" sada daleko slabija od one u kojoj četvrtfinalne parove čine Serena Vilijams i Ana Ivanović, odnosno Venus Vilijams i Jelena Dementijeva.

"Taktika mi je bila da igram što raznovrsnije udarce i funkcionisala je odlično. Malo sam se stegla kada sam u drugom setu povela sa 4:0, počela sam previše da razmišljam, ali to se dešava kada se nađete nadomak pobede nad vrhunskom igračicom", izjavila je Estonka.

Kanepi prvi put nastupa na turniru u Dubaiju (nagradni fond dva miliona dolara). Najvredniji "skalp" prethodno je uzela Ani Čakvetadze, koju je savladala na Rolan Garosu 2008. godine.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
LG L9
 Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6260 Slide
Jelena: Izgubila sam brzinu i reakcije

Najbolje plasirana srpska teniserka i treći reket sveta Jelena Janković izjavila je u četvrtak da je loš start sezone posledica nedovoljne eksplozivnosti i brzine.

"Nisam zadovoljna igrom na početku sezone. Loše sam igrala na Otvorenom prvenstvu Australije, u meču sa Francuskinjom Marion Bartoli bila sam popuno van igre. Kretala sam se očajno", ocenila je Janković koja ove sedmice igra na WTA turnuru u Indijan Velsu.

Srpska teniserka, koja je prošle godine osvojila četiri WTA tuitule i bila finalista US Opena, naglasila je da je "izgubila brzinu zbog previše rada na snazi i izdržljivodsti".

"Izgubila sam svoje najjače oružje - brzinu kretanja i reakcije", tvrdi Janković.

Ona je napomenula da je faktor brzine bio odlučujući u njenom usponu ka vrhu WTA liste.

"Izgubila sam ono što me je i dovelo do vrha. Najveći problem u poslednje vreme predstavlja mi ritam, odnosno prvi korak u igri. Moram da se potrudim da to ispravim", rekla je Janković.

Kako je dodala, u ovom trenutku se "ne opterećuje nikakvim viskokim ciljevima" i ne razmišlja "ni o pobedama, ni o titulama", već o "pronalaženju svoje igre".

"Ono što sam žarko želela, ostvarila sam. Znala sam prošle godine da ću moći da budem Broj 1 u svetskom tenisu pod uslovom da osvojim tri turnira uzastopno i taj cilj sam dostigla", zaključila je Janković.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung Wave II
Jelena otpustila trenera

Jelena Janković veoma loše je odigrala poslednja dva turnira Masters serije u Indijan Velsu i Majamiju.

Najbolja srpska teniserka eliminisana je na oba turnira na startu takmičenja, u drugom kolu, što ju je koštalo gubitka treće pozicije na WTA listi.

U Indijan Velsu ju je zaustavila Ruskinja Anastazija Pavljučenkova (6:4, 6:4), dok je na Floridi od nje bolja bila Argentinka Žizela Dulko - 6:4, 7:6.

Shodno tome, Jankovićeva je rešila nešto da promeni, pa je otpustila trenera Pata Ečeberiju, procenivši da nije dobro spremio tokom zimske pauze, prenose "Novosti".

Ečeberija (prvi sa desne strane na fotografiji) je dugo radio sa srpskom teniserkom, koja je prošle godine angažovala kao prvog stručnjaka Rikarda Sančeza.

Iskusni Ečeberija je tokom duge trenerske karijere sarađivao sa najboljim teniserima sveta poput Pita Samprasa, Anadre Agasija, Žastin Enan, Martinom Hingis, Dženifer Kaprijati, Monikom Seleš i drugima.

Jelena Janković će ove nedelje nastupati na turniru u Marbelji, a protivnica u prvom kolu biće joj Italijanka Frančeska Skijavone.

Džej Džej je postavljena za drugog nosioca, a turnir se igra za ukupni nagradni fond od 500.000 dolara.

Izvor: MONDO
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung Wave II
MARBELJA: Jelena se vraća na pravi put

Posle loših partija na turnirima Masters serije u Indijan Velsu i Majamiju, kada je takmičenje završavala na startu, Jelena Janković konačno je zaigrala na prepoznatljivom nivou.

Srpska teniserka je lako u prvom kolu turnira u Marbelji pobedila Frančesku Skijavone sa 6:2, 6:1 i izborila plasman u drugu rundu takmičenja.

Jelena, koja je u Španiji postavljena za drugog nosioca, odmah je preuzela inicijativu i napravila brejk (3:0). Italijanka je u nastavku pripretila, brzo je oduzela servis protivnici (3:2), ali nije uspela i da napravi preokret.

Jankovićeva je u šestom gemu opet napravila brejk, a zatim vezala još dva gema za vođstvo od 1:0 u setovima posle 34 minuta igre.

Rešena da što pre privede meč kraju, Džej Džej je nastavila sa agresivnom igrom. Ona je u potpunosti dominirala terenom, što potvrđuje i podatak da je drugi set dobila za samo 27 minuta igre, dozvolivši protivnici da osvoji samo jedan gem.

Iako joj prvi servis nije bio jača strana (58 odsto) uspevala je da osvoji veliki broj poena (76 odsto) pošto je ubacivala lopticu iz prvog pokušaja.

Na drugoj strani Skijavone je bolje servirala (65 odsto), ali je imala lošiju realizaciju (11/24, odnosno 46 odsto).

Džej Džej, kojoj su loše igre u SAD donele pad za jednu poziciju na WTA listi pa je sada četvrta teniserka sveta, u drugom kolu će igrati protiv pobednice duela Selima Sfar (Tunis) - Estrelja Kabeza Kandela (Španija).

Srpska igračica ne bi trebalo da ima većih problema u narednoj rundi, budući da je Tunižanka, koja na WTA listi zauzima 181. mesto, do glavnog žreba ušla kao "srećni dobitnik" nakon što je Lino Domingez otkazala nastup zbog povrede, dok je Španjolka dobila specijalnu pozivnicu organizatora.

Ni sa Selimom Sfar, ni sa Estreljom Kabezom Kandelom, koja na svetskoj rang listi zauzima 167. poziciju, Jankovićeva se nikada ranije nije sastala.

Turnir u Andaluziji igra se za ukupni nagradni fond od 500.000 dolara, a pobednici će pripasti 112 hiljada dolara i 280 WTA poena.

Izvor: MONDO
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 67
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 03:20:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.