Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko osvaja titulu?
Crvena zvezda
42.6%  (52)
Partizan
44.3%  (54)
Vojvodina
7.4%  (9)
Neko drugi
5.7%  (7)
Ukupno glasova: 122
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jelen Superliga Srbije 2010/2011  (Pročitano 121128 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.151
Otisli najbolji igraci jbg Smile Cele pripreme igras sa dva spica i onda oba odu 2 dana pred pocetak prvenstva.... Danas nije bilo toliko lose ali nema ideje u napadu Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
A ovi stranci?
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1202
Zastava Sirbistan
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Nokia 3310
Странци се још опорављају од висинских припрема.  Smile
IP sačuvana
social share
like.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.151
http://www.fksloboda.org/vest.php?id=642 evo ti brale pa procitaj Smile Ovde pisu ljudi koji malo vise prate od mene Smiley

Klimpl je okej, Polocek nije los... Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
 Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Otisli najbolji igraci jbg Smile Cele pripreme igras sa dva spica i onda oba odu 2 dana pred pocetak prvenstva.... Danas nije bilo toliko lose ali nema ideje u napadu Smile

neznam koji je to rezon uprave ali i ovako niste ugrozeni za opstanak,a evropa je daleko tako da i nije previse bitno de cete zavrsiti
bolje stadion da se zavrsi inace ce ona zamena domacinstva da izgleda smesno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Duvnjak: Karadžić, Đorđević i Stepanović stoje iza nameštaljki u FSS

Poslanik Srpske radikalne stranke Momčilo Duvnjak tvrdi da Srbija mora da se što pre razračuna s kriminalom u sportu. On je u intervjuu za Kurir  optužio čelnike Fudbalskog saveza Srbije da direktno učestvuju u nameštanju rezultata utakmica. Duvnjak tvrdi da prilikom dolaska predsednika UEFA Mišela Platinija glavna tema nisu bili huligani, nego korupcija, i da to svi znaju.

- Platini je upozorio ljude koji vode FSS da će izbaciti Srbiju iz svih takmičenja i poništiti naša prvenstva, jer imaju dokaz da je Jelen Superliga u protekle tri godine nameštena, kao i derbiji! Zanimljivo je da u tome ne učestvuju klubovi, već isključivo FSS i sudije. Na prvoj utakmici nastavka prvenstva Jagodina - Vojvodina (1:2), sudija Jovanetić je suspendovan. Čovek je svirao penal za Vojvodinu van šesnaesterca, i on se i najviše spominje u nameštanju derbija - rekao je Duvnjak i dodao: - Pet meseci sam bio zamenik predsednika Napretka iz Kruševca. Sve prljave radnje u FSS potiču od predsednika Tomislava Karadžića, potpredsednika Dragana Đorđevića, inače vlasnika restorana "Sinđelić", i predsednika istoimenog fudbalskog kluba iz Niša, kao i predsednika sudijske organizacije Bogoljuba Stepanovića Bogija, koji po pet puta zove arbitre da im da instrukcije kako da sude. Ničega se ne bojim, neka me slobodno tuže. Sve može da se dokaže. UEFA je, na primer, dala pare da se osvetle svi stadioni, a nijedan prvoligaški nije osvetljen! Uložene su pare u Kuću fudbala, gde je građevinske radove radio Karadžićev rođak, izvesni Petričević, koji je firmu otvorio mesec dana pre nego što je angažovan!

Poslanik SRS tvrdi i da je i sam bio svedok potplaćivanja sudija.

- Jedan čovek me je pozvao i rekao da dam kovertu sudiji jer se od 2.000 do 5.000 evra daje njima, namestili ili ne namestili utakmicu u rangu u kojem je Napredak! Sve se zna - u Jelen Superligu upadaju Novi Pazar i Radnički iz Kragujevca - tvrdi Duvnjak, koji na pitanje zašto o tome nije obavestio policiju ili podneo privatnu krivičnu prijavu, kaže: - Kad je odigrana prvenstvena utakmica Napredak - Crvena zvezda pre dve godine, ljudi iz Jedinstvene Srbije, koji su organizovali meč, podneli su krivičnu prijavu, jer je prijavljeno da je prodato 4.150 ulaznica, a na stadionu je bilo 11.000 ljudi.

Izvor: sportal
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Вечитима одузето по 10 бодова, Воша нови лидер!

Дисциплинска комисија Супер лиге преиначила је новчане казне Партизану и Црвеној звезди. По новој одлуци оба тима остаће ускраћена за по 10 бодова, а како се наводи у саопштењу заједнице у случају следећег испада навијача њихови клубови биће избачени у нижи ранг!

Ова одлука највише иде у прилог Војводини, која је на тај начин избила на лидерску позицију са четири бода више од Партизана и чак седам у односу на трећепласирану Црвену звезду.

Након што су сазнали за ову одлуку, најватренији навијачи Војводине су изашли на улице Новог Сада (на слици) да прославе лидерску позицију .

Ружнал 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC One M8
Srecan i tebi... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.