Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko osvaja titulu?
Crvena zvezda
42.6%  (52)
Partizan
44.3%  (54)
Vojvodina
7.4%  (9)
Neko drugi
5.7%  (7)
Ukupno glasova: 122
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jelen Superliga Srbije 2010/2011  (Pročitano 121181 puta)
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b12
mob
Alcatel One Touch Idol X
Citat
Sto se tice termina od 20h, ima nekoliko razloga zasto ne moze tada...mada bi mogla vecina problema da se resi...

Mислиш на лигу шампиона? Smile
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC One M8
Mislim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b12
mob
Alcatel One Touch Idol X
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Prvoligaši Srbije protiv Serije B 22. marta

Dogovoreno da selekcija PLS 22. marta gostuje u italiji protiv izabranog tima Serije B. Revanš već u aprilu u Srbiji.

Najjači timovi Italije i Srbije zbog divljanja huligana nisu odigrali utakmicu u Đenovi u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Nova prilika za susret A selekcija biće 7. oktobra ove godine u Beogradu.

Međutim, pre te utakmice Italija i Srbija ukrstiće koplja i to reprezentacije drugog ranga takmičenja - Prve lige Srbije i Serije B. Kako "Sport" prenosi prva utakmica igraće se 22. marta. Mesto odigravanja još uvek nije poznato.

"U konstantnoj smo vezi sa Paulom Bebinom, direktorom Serije B, utakmica je potvrđena i ostaje samo da nam jave gde će se igrati", kaže Žarko Pavlović, direktor i tvorac selekcije Prve lige Srbije.

Prvi meč igraće se u Italiji, a za organizaciju duela najboljih igrača Torina, Atalante, Sijene, Askolija... odnosno BASKA-a, Banata, Radničkog iz Kragujevca, Sinđelića... konkuriše više gradova. Potencijalni domaćini su Venecija, Bergamo i Breša.

Takođe, uveliko se planira i revanš meč. Datum kada bi selekcija srpske Prve lige, trebalo da uzvrati gostoprimstvo Italijanima još uvek nije poznat. Ono što se zna, to je da je taj meč planiran već za april.

"Sigurno je da ćemo Italijane ugostiti u aprilu", rekao je Pavlović, ali nije mogao da potvrdi tačan datum i mesto odigravanja duela.

Pored susreta sa Italijanima, planirano je da selekcija Prve lige ove godine odigra još dve utakmice sa Mađarima. Prvi meč zakazan je za 18. maj u Segedinu, dok je revanš planiran u junu.

Selektor selekcije je bivši trener Zemuna Slobodan Kustudić. Prva liga Srbije se posle zimske pauze nastvalja 12. marta.

http://www.mondo.rs/s199804/Sport/Fudbal/Prvoligasi_Srbije_protiv_Serije_B_22_marta.html
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
LG L9
Džomba: Mene su kaznili, a Prosinečki?

Hajduk će u Kuli danas (14h) dočekati aktuelnog šampiona, Partizan, ali među domaćinima neće biti dugogodišnjeg finansijera Nikole Džombe. Kako sam kaže, neće više ni dinar uložiti u srpski fudbal.

- Ma nema šanse više da uložim novac ni u Hajduk, ni u bilo koji drugi klub. Sve dok vladaju fudbalske protuve mene neće biti na zvaničnim funkcijama. Pa zašto da dajem pare kada se sve radi samo za dva kluba, Zvezdu i Partizan - ljut je Džomba, a prenosi Alo!.

Da ga više ne interesuje klub za koji je, maltene, bio sinonim, govori i fotografija sa meča Inđija - Partizan, na kojoj je Džomba u društvu predsednika crno-belih Dragana Đurića baš u vreme kada su Kuljani gostovali u Sevojnu.

- Idem da gledam šta ja hoću. Ne može niko da me ograničava, bar dok stavovi prema svima ne budu isti. Neću da budem deo fudbala u kojem vladaju dvostruki aršini. Mene su kaznili kada sam zamenio Dragoljuba Bekvalca jer je čoveku pozlilo, a ne vidim da neko plaća ceh tome što je Robert Prosinečki vodio Zvezdu protiv Smedereva ili da su crveno-beli kažnjeni zbog bakljade, odnosno crno-beli zbog uletanja navijača u teren. Sve dok ceo srpski fudbal bude zavisio od dva kluba, mene u njemu neće biti.

Četiri puta je Džomba sedeo na klupi Hajduka protiv Zvezde i Partizana i sva četiri puta su trijumfovali Kuljani.

- Videli ste kako je Zvezda prošla kad su me kaznili?! Lagano smo dobili 2:0. Partizan sam u Kuli jednom dobio 3:0, ponizili smo ih, a ništa manje bolan im nije bio ni poraz od 1:0 u Beogradu, kada su nama bila isključena dvojica igrača, a oni su praktično igrali sa četrnaestoricom, jer su i sudije bile "u njihovim dresovima" - podseća Džomba.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
sa kim se debil poredi  Smile Smile Smile
dzomba lize jaja ibrahima gaja
dzomba pusi karu isahu avalu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Boze! Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
sa kim se debil poredi  Smile Smile Smile
dzomba lize jaja ibrahima gaja
dzomba pusi karu isahu avalu

Ma svasta on ume  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

dz.jpg
(54.46 KB, 539x659)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Vise nije nit smijesan,nit slicno tome.On je sramota srpskog fudbala i dobar pokazitelj gdje se isti nalazi.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC One M8
Vojvodina opet do pobede iz penala i to u 90. minutu.  Smile

I to su im dva svirana danas, jedan promasili... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.107 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.