Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 20:00:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jelasic podneo ostavku  (Pročitano 31626 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Dominik, jedino ih možeš kazniti, ako je to neka kazna, neizlaskom na izbore.  Smile

E , tu ce ih zestoko zahebati .....
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2

Evo informacija:
JELAŠIĆ POSTAO MILIONER

Srpski guverner bogatiji za 1,84 miliona evra, vila na Dedinju koju je platio 380.000 evra sada vredi najmanje 2,2 miliona evra

E, moj Dominik, kad ti ja kažem da se uvek vataš za sporedne detalje, ti ne shvataš o čemu govorim.

Uhvatio si se se za beznačajnu stvar oko vile, koju je čovek pošteno kupio, a nije je dobio od države, kao neki.....  Smile

Ne smeta ti što su stotine hiljada ljudi u ovoj zemlji dobijali na poklon državne stanove bez uloženog dinara iz svog džepa, pa ih onda otkupili za 100 maraka, pa ih preprodali za 50 ili 100 hiljada maraka. Ni luk jeli, ni luk mirisali, ali se napunili. Ništa ti to ne bode oči, ali ti smeta čovek koji je iskeširao nekoliko stotina hiljada evra za svoj krov nad glavom.

E, moj batke, vidiš jednu granu, a ne vidiš šumu....

Kamo sreće da je svaki Srbin platio bar trećinu tržišne vrednosti svog stana, kao što je platio Jelašić, gde bi nam danas kraj bio. Najveća pljačka u istoriji Srbije, pored pljačke devizne štednje, je otimačina državnog stambenog fonda koja se odigrala početkom 90-ih. Tad su kardeljevi samoupravljači, opljačkali ovu zemlju za nekoliko milijardi dolara.

Čime se ti opterećuješ u životu, beznačajnom činjenicom da je Jelašić kupio vilu po ceni ispod tržišne vrednosti.  Smile
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Za tu vilu   smo dobili jednu grcku banku - preko  reda ....  Smile

Evo svedok mi moj ljuti protivnik Skorpion ......  Smile
« Poslednja izmena: 24. Mar 2010, 19:04:04 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
LG Frizider
Svaka ti cast, a sta je trebalo naprasno iz komunizma ljudima otimati krov nad glavom je l nisu imali za leba a samim tim ni da plate pravu trzisnu cenu stana? A ko strpa u dzep nekretnine oduzete ljudima? To sto si ti gradio svoju kucu svojim novcem ne daje ti za pravo tako sebicno da razmisljas. Stimulacija je bila jer je cilj bio naseliti gradove i ljudi su dobijali stanove, normalni ljudi ne funkcioneri i ne znam vec kakvi hostapleri.

I je l si prijavio radnike il i dalje podrivas sistem radom na crno?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Ja nista od toga sto si napisao nisam izjavio .  Smile .. cak sta vise  , stanove je i trebalo dati za one  male pare , ljudima se pre toga decenijama odbijalo od plata za te stanove ... takav je bio sistem ...
« Poslednja izmena: 24. Mar 2010, 19:15:28 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Svaka ti cast, a sta je trebalo naprasno iz komunizma ljudima otimati krov nad glavom je l nisu imali za leba a samim tim ni da plate pravu trzisnu cenu stana? A ko strpa u dzep nekretnine oduzete ljudima? To sto si ti gradio svoju kucu svojim novcem ne daje ti za pravo tako sebicno da razmisljas. Stimulacija je bila jer je cilj bio naseliti gradove i ljudi su dobijali stanove, normalni ljudi ne funkcioneri i ne znam vec kakvi hostapleri.

I je l si prijavio radnike il i dalje podrivas sistem radom na crno?

Nije ti dobar rezon. U to vreme je i Hrvatska izašla iz komunizma, i tamo su vlasnici stanarskog prava otkupljivali svoje stanove, na rate, po povlašćenoj (netržišnoj) ceni. Koliko se sećam, tamo se dvosobni stan od 50-ak kvadrata otkupljivao po ceni od 10 hiljada maraka, u proseku. Kod nas je isti stan otišao za 100 maraka

Niko ne kaže da je ljude trebalo izbacivati na ulicu, ali nije moralo ni da im se poklanjaju stanovi. Mogli su i dalje da zadrže stanarsko pravo i da žive u tim stanovima, ali bi vlasništvo ostalo državno.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
LG Frizider
Pa nece biti bas ni za 100 maraka. 92 godine su pravljeni ugovori na 20 godina, imam primer u porodici, i deset godina je placana rata koja je naravno opadala sa opadanjem trzisne vrednosti ali se recimo rata i povecavala u zavisnosti kako je isla inflacija. To je tada bila ogromna cifra. Kasnije 2000. godine posle 10 godina placanja ispalo je da je dug drzavi negde oko 1000 maraka sto dakle plus ovih 10 godina nije nimalo blizu te tvoje fantomske cifre od 100 evra.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Koliko godina imas ti?

I prekini vise da nas uporedjujes sa USA oni imaju para i imaju ekonomiju i privredu i imaju 270,000,000 stanovnika a mi nemamo ni drzavu ni privredu ni ekonomiju i ima nas saka jada mozda oko 8.000.000. zasto ih spominjes koj moj? mi sa njima nemamo nista zajednicko?

Ugledas se na najbolje, takmicis se sa jednakima. USA je davno presla 300 miliona, mislim da ih je oko 307 miliona ili tako nesto (1980 godine ih je bilo oko 220 miliona). Oni ulazu u natalitet kao celokupno drustvo sistematski vec decenijama i vekovima, a sta mi radimo, i ovako mali se rapidno smanjujemo. Ovde ti je isto ako imas jedno a cetvoro dece, dok tamo dobijes toliko pogodnosti, dodataka, bonusa, da ti se i s materijalne strane isplati imati sto vise dece. Kod nas je postapalica kad neko materijalno lose stoji a ima puno dece "Ko mu je kriv, sto je hteo da ima toliku decu". Drzava je tu kriva, umesto da su joj deca svetinja, ona to tretira kao "luksuz" koji bi trebalo da priuste samo oni koji imaju sredstava za to. Celokupan mentalitet ovog drustva je zasnovan na deformisanom sistemu vrednosti, i zato smo tu gde jesmo. To se neda lako menjati, i zato su nama potrebni reformisticki zakoni koji bi iz korena sasecali i menjali deformitete ovog drustva, onakve kakve je donosio Zoran i kakve sada promovise LDP, a ne kojekakve deklaracije, statute i gluposti koji nista bitno ne menjaju. Ok je neka bude i toga, ali ne bi to smelo da bude jedino i glavno sto se u ovoj zemlji donosi od pravnih akata. Postoji toliko gorucih problema sa kojima se suocavamo, u svim oblastima, a nama glavna okupacija hocemo li ucestvovati na neformalnom skupu zemalja zapadnog Balkana, i kako ce to HASIM TACI da protumaci. Sta me zabole i za njim, i za njihovim tumacenjem. Ako nam je stalo do tih 88% Albanaca da budu u sastavu Srbije, dovoljno je da nikad zvanicno ne priznamo, a sve drugo, indirektna priznavanja, satro-tumacenja pojedinih cinovnika drzava koje jos uvek nisu priznali Kosovo, to su gluposti koje prelaze granice dobrog ukusa, i od kojih ova zemlja jedino moze imati stete.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 6230
Za tu vilu   smo dobili jednu grcku banku - preko  reda ....  Smile

Evo svedok mi moj ljuti protivnik Skorpion ......  Smile
A ti bi da ti guverner drzi stabilan dinar za 8 miliona ljudi za jednu skromnu kucu i tanjir supe? Ako moze i da kenja u zbunju.
Sta vama ovima sa faksa smetaju uspesni ljudi?

Treba, treba u Srbiji uvesti onu: ubiti sve pismene.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Ne podmeci , precizno sam naveo jednu uspesnu ,, transakciju ,, ex guvernera ....  Nisam pricao o pokolju inteligencije - to si dodao u tenutku inspiracije ..... neuspesno hoces da me predstavis ko Crvenog Kmera .... iako su njih stvorili Amerikanci .  Smile
« Poslednja izmena: 24. Mar 2010, 19:39:21 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 20:00:30
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.37 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.