Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jel mene neko sprda ili me zeza ? hosting trazi domen, domen trazi hosting ?!?  (Pročitano 3050 puta)
10. Nov 2011, 14:23:13
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 592
Browser
Opera 11.51
mob
Nokia N70
dakle, ovako je situacija -

nisam pravio sajt bar de godine. prebacio sam se na Flash/ASP.net i pravio sam samo aplikacije u flash-u.

pre dve godine, mogao si registrovati sve lepo, besplatnih domena i hostinga kolko ti dusa iste.

sad, odem na SVE moguce sajtove koje je indeksirao google, i sta se desava:

da bi registrovao hosting, i dobio DNS adresu, trazi mi domen.

da bi registrovao besplatan domen, trazi mi DNS adresu, koju ne mogu da dobijem, jer neam hosting.

i tako u krug

jel zna nekoooo neki sajt gde cu da regsitrujem besplatni hosting, da bi dobio DNS, pa da bi onda sa time mogao da registrujem jedan od besplatnih domena, covece ?!?

poludeh, vec 3 sata sam za kompom, i nema mi izlaza iz ovog ...

napomena - bez pametnjakovica koji ce da mi kazu da platim ovo ili ono, ocu besplatan i kraj te price.
IP sačuvana
social share
There is no Knowledge that is no power
DBZ on Burek forumz

Edit by shone83: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
symbianNepoznat
Browser
Applewebkit 533.4
mob
SonyEricsson K750 on Linux
imas top temu za to pa tamo pitaj
lock
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
meni ovde nista nije jasno da me jebes   Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 592
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mob
Nokia N70
brate, da bi registrovao besplatan hosting bilo gde - trazi ti registrovani domen.

registrovani domen, ne mozes da dobijes, dok ne uneses DNS paramtetre koje dobijas uz hosting.

i tako na svakom sajtu. veoma jasno - zajebavancija 100%.

a ti tagu nemo' da se pravis pametan, i da predlazes lock, kad nisi uspeo do sad da savladas Bukvar. zakacene teme nemaju moj problem konkretno, pitao sam za konkretnu stvar. manje vise sve iz ovog podforuma bi teoretski mogao da strpas u sticky teme, ne radi se to tako.
IP sačuvana
social share
DBZ on Burek forumz

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 11.51
mob
Apple iPhone 6s
Nikad nisi mogao imati domen bez dns-ova... mogao si imati redirekciju... to nije isto...

Npr: http://byethost.com/free-hosting ili neki drugi... imas temu, pa listaj...
I: Besplatni domeni i redirekcije

Ali ostajem pri tome da to ne radi...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
symbianNepoznat
Browser
Applewebkit 533.4
mob
ne pravim se pametan imas temu i tu pitaj
a pre toga nauci neke osnovne pojmove DNS i tako to
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 592
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mob
Nokia N70
tebi apsolutno treba zabraniti ucestvovanje na bilo kakom forumu, da si na nekom od mojih foruma , dobio bi instant ban.

umesto da pomognes nekome, ti se pravis pametan, ti znas a ja ne znam - do jaja si. a osecam da bi mogo da te kupim 4 puta sa sve kucom i roditeljima sa kojima zivis.
IP sačuvana
social share
DBZ on Burek forumz

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
http://forum.burek.com/free-hosting-za-vas-sajt-t21777.html

Nije lepo vredjati nekoga ( a i protivno je pravilima foruma) ko je hteo da ti pomogne i to cak dva puta. Neko je ulozio deo svog vremena da ti napise poruku gde da potrazis odgovor na postavljeno pitanje, tada nisam bio u mogucnosti da prilozim i link ka temi sto sam sada i u radio na pocetku poruke.

O tome ko ce ucestvovati u diskusijama ne odlucujes ti a ni tebi slicni prevaranti.
O tome koliko znas o onome sto je tema ove diskusije pokazao si na osnovu odgovora, tako da ti savetujem da se prvo upoznas detaljno sa prilozenim pojmovima.

I na kraju posto vec imas kako kazes para da me kupis sa sve kucom, bolje kupi si jedan domen i hosting da mozes da radis ko covek, a ne da zickas ove free ili jos bolje ja cu da ti poklonim jedan moj samo se javi na PP.

« Poslednja izmena: 10. Nov 2011, 16:09:32 od tagu »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 592
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mob
Nokia N70
e moj seljo, radi se o tome da na gomili free hosting sajtova ne daju DNS prilikom registracije, nego moras da ih izbunaris. poslusao sam serbian-a i lepo pise na buethost - DNS for registration - xxx.xxx

a NISI mi pomogao nego si hteo da budes smeker i mangup, i pisao si - "idi informisi se" umesto da napises sta je to tacno sto ne znam.
IP sačuvana
social share
DBZ on Burek forumz

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
okej napisacu i 4 put i dosta od mene vala nek te preuzme neko drugi  Smile

da si procitao u predhodnoj poruci sam napisao nisam bio u mogucnosti da postavim link. To se desava kada na forum ulazim sa mobilnog telefona sto se moglo i videti iz znaka iznad poruke. Da kucam na mobu sta je DNS nemam nameru  Smile

Ono sto jesam napisao je da pogledas u top temi. Jos jednom adresa je

http://forum.burek.com/free-hosting-za-vas-sajt-t21777.html

takodje na toj temi imas link ka ovoj drugoj temi o domenima i redirekcijma. Ono sto si ti pitao je objasnjeno koliko se secam vise puta tu.

Jedino sto treba je da malo, prelistas te teme, znas ono pomucis se malo jbga

p.s. ponuda za besplatan domen i hosting jos vazi jbga kupio si me samo se javi na PP  Smile

« Poslednja izmena: 10. Nov 2011, 16:41:11 od tagu »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.