Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 19:50:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jehovini svedoci priznati i u Srbiji  (Pročitano 77682 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 339
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Pa gde Ti zivis ?
U Novom Sadu, u Bulevaru
Ne se_i da ih nemate tamo ?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 
Pa gde Ti zivis ?
U Novom Sadu, u Bulevaru

u? valjda na ?

pozdrav za mog sugradjanina  Smile

a kako ih nisi video...stalno dolaze..mozda tbi jos nisu zazvonili na vrata ali meni jesu ...i knjizice mi neke uvalili ...bili dobri za potpalu  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
U, na, važno vi mene razumene, a i lingvisti bi se složili. (moje opravdanje što ne znam, jer sam stalno spavao na časovima)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia Luvmya 520
A čekajte malo sada, jer se oni skrivaju kao Prle i Tihi 43'?1 Da li su zakukuljeni i najtajniji, da li njihovih knjiga i časopisa nema na svakom koraku, da ih nema par miliona u svetu, ?! Ima ih na svakom koraku, javni su, ne taje se, na bogosluženja ili šta već može da se ide otvoreno, ljude ne ubijaju, ne mlate ili bilo šta slično.
Prestanite više da izigravate velike inkvizitore, bolje prelistajte Bibliji ili bilo koju drugu svetu knjigu i to mislim na Kuran, Gite, Upanišade, Pali i ostale kanone i svugde ćete videti da treba da živimo u miru. Šta ste e nakanili na ljude?! Ko šta god oće' neka veruje, i svako treba da se prizna, svaki totemovac i sotonista, pa i njihove organicazije zajednice i crkve. Veliki vernici, moš' misliti. Vera nije samo zato da bi čovek rekao, nego da bi živeo, jer to nije oćem kak*im nećem kak*m, nego ako si hrišćanin ponašaj se tako da se sa kilometra vidi, jer svakood nas treba druge svojim primerom prvo da podučava. Smiley
A sada može da krene pljuc-pljuc na mene.
Vaš sluga,
dj.zabac
Biblija govori da je covek u ratu bez mira od nastanka coveka pa do dolaska Gospoda Boga, dolaskom Isusa ti ratovi su dobili turbo koji je on dosao da namontira, Matej 10:34 "  Ne mislite da sam ja došao da donesem mir na zemlju; nisam došao da donesem mir nego mač. " Luka 12:49-53 " Ja sam došao da bacim oganj na zemlju; i kako bi mi se htelo da se već zapalio! Mislite li da sam ja došao da dam mir na zemlju? Ne, kažem vam, nego razdor. Jer će, odsele, pet u jednoj kući biti razdeljeni, ustaće tri na dva, i dva na tri.
Ustaće otac na sina i sin na oca; mati na kćer i kći na mater; svekrva na snahu svoju i snaha na svekrvu svoju. "

Da li tebi to zvuci kao Bozija Volja o navodnom " zivotu coveka u miru " ?

Priznavanje sekti je cista kozmetika, i "jehovini svedoci" i ostale organizacije koje se van svake logike nazivaju "sektama" nece biti ni manje ni vise opasni nego sto su to do sada bili.
Citat: sandra80
a kako ih nisi video...stalno dolaze..mozda tbi jos nisu zazvonili na vrata ali meni jesu ...i knjizice mi neke uvalili ...bili dobri za potpalu  Smile
Komsinice, kada vec zelis da druge novosadjane ispravljas, da li bi mogla da mi objasnis sta si potpaljivala sa jehovinim svedocima, posto tvrdis da su " bili dobri za potpalu ".
Ako je pravilno da se kaze zivim u ulici toj i toj, a ne "na ulici", onda mi nije jasno sta je pogresno ako neko kaze "zivim u stanu u Bulevaru Oslobodjenja, Evrope, Cara Lazara, Jase Tomica, Mihajla Pupina, Kralja Petra I....... Mame mamine... "
« Poslednja izmena: 06. Mar 2010, 16:41:18 od eyepheelYU »
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Alien u ovome svetu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 236
OS
Windows 7
Browser
Safari 2.0.178.0
Јеховине свједоке би требало осудити јер су то све лажни свједоци. Нит су кога видели нит чули а свједоци су. Па да ли је то могућно...  Smile
IP sačuvana
social share
Бога има! А и све да га нема, требало би га измислити!
Волим МункуЗе
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia Luvmya 520
Јеховине свједоке би требало осудити јер су то све лажни свједоци. Нит су кога видели нит чули а свједоци су. Па да ли је то могућно...  Smile
U tvom kraju se jos nije pronela vest o zakonu o slobodi religije ?
Dogma "Svedoka" je fokusirana na "hilijazam"/"milenarizam", period o kojem govori Jovanovo Otkrovenje 21:1-6,
a to je hiljadu godina zivota sa Gospodom, sto znaci da se termin "svedok" odnosi na taj period, a ne na
sadasnjost.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
U tvom kraju se jos nije pronela vest o zakonu o slobodi religije ?
Dogma "Svedoka" je fokusirana na "hilijazam"/"milenarizam", period o kojem govori Jovanovo Otkrovenje 21:1-6,
a to je hiljadu godina zivota sa Gospodom, sto znaci da se termin "svedok" odnosi na taj period, a ne na
sadasnjost.

evo ga... kao da tema nije bila dovoljno zbunjujuća...
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: radulac

evo ga... kao da tema nije bila dovoljno zbunjujuća...
Samo sam hteo coveku da objasnim zasto lazni svedoci sebe nazivaju "svedocima".
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Јеховине свједоке би требало осудити јер су то све лажни свједоци. Нит су кога видели нит чули а свједоци су. Па да ли је то могућно... Smile
Igracu se djavoljeg advokata (kao da to vec ne radim jelte).
Svi su vernici u stvari lazni svedoci, jer nijedan nije boga video ikada niti ga je cuo. E sad sto su ga "osetili" u to necu uopste da ulazim. Sta god vi radite u svoje slobodno vreme, to je vasa stvar, i ako je malo povelika  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Alcatel One Touch
Јеховине свједоке би требало осудити јер су то све лажни свједоци. Нит су кога видели нит чули а свједоци су. Па да ли је то могућно... Smile
Igracu se djavoljeg advokata (kao da to vec ne radim jelte).
Svi su vernici u stvari lazni svedoci, jer nijedan nije boga video ikada niti ga je cuo. E sad sto su ga "osetili" u to necu uopste da ulazim. Sta god vi radite u svoje slobodno vreme, to je vasa stvar, i ako je malo povelika  Smile
  A ti si svog osetio? Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 19:50:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.