Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jehovini svedoci na TV B92... Za nevericu  (Pročitano 25811 puta)
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Homo homini lupus est... речено је још давно...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Dobro, ali zasto mora biti tako? Da li je to nasa tragicna priroda? Dali ce nas evolucija promeniti?

Od kad sam osetio pravu ljubav, bas onu za koja je vredna da se stavi u centar necijeg zivota, da se svakim danom ustaje i zivi zbog nje, ne mogu da stanem na put nekom drugom, a da ne oseti to isto. Zelim svakom to da oseti... nisam skroz siguran zasto bas sada to spominjem, pomesale mi se misli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Dobro, ali zasto mora biti tako? Da li je to nasa tragicna priroda? Dali ce nas evolucija promeniti?

Ах, о томе се могу писати стране и странице, говорити речи и реченице... а када то схватимо верујем да више неће бити потребе за нашим животом  Smile

Најпростији одговор би можда био да једноставно живимо у таквом добу... отуђили смо се од Бог(ов)а, од природе, једни од других, од самих себе... искварили смо се једном речју и пали производ тога је оно што видимо данас... Знање је закључано од нас пошто га више не заслужујемо, а кључеви разбацани и поломљени... Пали смо у ниже сфере схватања и постојања од Небеских и Божанско у нама сада само трепери и прети да се угаси...

А што се тиче еволуције - можда, али пре свега духовне... мада сам ја више револуционар  Smile

Od kad sam osetio pravu ljubav, bas onu za koja je vredna da se stavi u centar necijeg zivota, da se svakim danom ustaje i zivi zbog nje, ne mogu da stanem na put nekom drugom, a da ne oseti to isto. Zelim svakom to da oseti... nisam skroz siguran zasto bas sada to spominjem, pomesale mi se misli.

Драго ми је због тебе, али мислим да си се превише везао...  Smile
« Poslednja izmena: 05. Nov 2007, 22:10:54 od Reloader »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50

Зашто? Имаш неку посебну жељу да сви чују твоје закључке и размишљања? Видим ли ја то неке назнаке поноса...?  Smile
hmm ...ne, to nema veze sa tim. Ponos jeste hrana za budale, ali ne moze se ni bez njega. Moj stav bih pre okarakterisala kao "liberalizam".

А као што видимо (на основу линка који сам поставио, између осталог), тотална слобода говора не постоји нигде, па ни у твојим замишљеним земљама утопије...  Smile  Smile
Pa pazi, s obzirom da je wikipedija poseban vid intrnet enciklopedije (da li znas kako wikipedija funkcionise?) to odma' bode oci, da moze, a i ne mora da bude tacno (onaj text  Smile ). Pa ko je rekao da totalna sloboda govora postoji bilo gde? To je onda anarhija ... razmisli  Smile

Извини, малена, али мало си помешала неке ствари  Smile Прво, ја не припадам ником, а понајмање својој држави, док сам са својом земљом у извесним диловима, али о томе другом приликом...  Smile
E ova 'misao' mi nije jasna.  Smile Zasto drugi put? Mislim da ni ti sam ne znas sta si rekao!? Smile Smile

Друго, шта ћемо са онима који имају двојно или вишенационално држављанство? Које су они националности?  Smile

... pa koje su nacionalnosti?  Smile Decko ti mesas babe i zabe  Smile (nije isto nacionalnost i drzavljanstvo ... razmisli o tome). Ja mogu svoje drzavljanstvo da promenim za 2 nedelje, ali nacionalnost .... sta ti mislis da li mogu?  Smile

Не брини, добро сам ја упознат са власништвом дотичних сајтова  Smile него сам само хтео да видиш шта на твом вољеном "западу" раде људима који се усуде да изразе своје мишљење...  Smile Дакле могао сам да ти дам и неки други сајт ради упознавања са истом информацијом, али плашим се да би ме оптужила за пристрасност  Smile

Pa sta sad? Ja mogu da ti dam barem 100 sajtova da te demantujem, dakle to je zacaran krug ... nista nije savrseno, pa ni sloboda govora.  Smile

Не бих рекао, фела су они као и свака друга, само су на победничкој страни па ти се чини...  Smile Слажем се ја да их на првом месту мотивише новац, али понос је итекако ту мотиватор.
ajd da se slozim  Smile
А што се тиче ових који немају профи војску, имају и они друге начине за мотивацију... рецимо као што су имали комесари Црвене Армије у Другом светском рату...  Smile

Mozda to sto su imali na umu Istocnu Nemacku (i jos mnogo toga), velika je to teritorija  Smile Smile

С тим се апсолутно слажем, али заборављаш једну врло важну чињеницу - у питању је њихов избор, свесни или несвесни.

Постоји гомила верника који нису ускраћени за многе ствари, а и гомила атеиста који јесу...  Smile

Jbga, postoje i svestenici koji "uzivaju u zivotu", jebavaju decu, trguju na crno i tako to  Smile .... dakle, vera bi trebalo da bude apsolutno subjektivna stvar, a ne da ljude plase paklom, gresima i ostalim glupostima. U cemu je fora? Kada hriscani plase svoje vernike strasnim sudom, onda je to "10 Bozijih zapovesti", a kada to rade Jehovini svedoci, onda je to "suluda propaganda razvratnih ludaka" ... gde je tu logika, to ni oni ne znaju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Nije to nikiakva sramota za B92, s obzirom da im se bogohulničke ambicije ne smanjuju...naprotiv, sada pored političko-socioloških avetinjskih i srbomrzačkih paketa na programu se našao i antihrišćanski sektaško-deprimirajući fenomen,

No, neka nam je sam Bog na pomoći

Svaka cast, bas tako !!!
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Kako je lepo kad se sve gleda crno i belo. Coveku je zivot onda mnogo laksi. Ne muce ga unutrasnji nemiri.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
na sta ciljas? Slazem se ... to je put ka unutrasnjem miru  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
linijom lakseg otpora. Bio je inace upucen osobi iznad mene i osobi koja je citirana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1366
Zastava south of heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Reloader misli da je bilo bolje u srednjem veku nego danas  Smile  Smile  Smile
Reloader misli da je uzrok nevolja novog doba-nedostatak religije  Smile  Smile  Smile
Ok,svako ima prava na svoje mishljenje (  Smile  Smile  Smile )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mm ...ne, to nema veze sa tim. Ponos jeste hrana za budale, ali ne moze se ni bez njega. Moj stav bih pre okarakterisala kao "liberalizam".

Па са чим онда има везе?  Smile Дакле, хоћеш да кажеш да смо сви ми будале, пошто не можемо без поноса?  Smile

Pa pazi, s obzirom da je wikipedija poseban vid intrnet enciklopedije (da li znas kako wikipedija funkcionise?) to odma' bode oci, da moze, a i ne mora da bude tacno (onaj text  Smile ). Pa ko je rekao da totalna sloboda govora postoji bilo gde? To je onda anarhija ... razmisli  Smile

Ти си прва либералка којој смета Википедија  Smile У сваком случају имаш на крају одељак external links па се можеш информисати...

Аха, значи ти си за "ограничену" слободу говора, у којој би вама "либералима" била дозвољена дотична док би остали бити затварани и ућуткивани? Па није ни чудо што волиш ЕУ и Северну Америку, тако то тамо иде...  Smile

E ova 'misao' mi nije jasna.  Smile Zasto drugi put? Mislim da ni ti sam ne znas sta si rekao!? Smile Smile

Зато што то није тема  Smile

... pa koje su nacionalnosti?  Smile Decko ti mesas babe i zabe  Smile (nije isto nacionalnost i drzavljanstvo ... razmisli o tome). Ja mogu svoje drzavljanstvo da promenim za 2 nedelje, ali nacionalnost .... sta ti mislis da li mogu?  Smile

Па или још неко пише под твојим налогом или си се мало уплела у своју ионако лабилну теорију о декларативним нацијама...  Smile

Nacionalnost se menja u zavisnosti od drzave kojoj pripadas

Ово си ти написала на претходној страни...  Smile

Jbga, postoje i svestenici koji "uzivaju u zivotu", jebavaju decu, trguju na crno i tako to  Smile .... dakle, vera bi trebalo da bude apsolutno subjektivna stvar, a ne da ljude plase paklom, gresima i ostalim glupostima. U cemu je fora? Kada hriscani plase svoje vernike strasnim sudom, onda je to "10 Bozijih zapovesti", a kada to rade Jehovini svedoci, onda je to "suluda propaganda razvratnih ludaka" ... gde je tu logika, to ni oni ne znaju  Smile

Слажем се 100%  Smile

Reloader misli da je bilo bolje u srednjem veku nego danas  Smile  Smile  Smile
Reloader misli da je uzrok nevolja novog doba-nedostatak religije  Smile  Smile  Smile
Ok,svako ima prava na svoje mishljenje (  Smile  Smile  Smile )

Мораћеш ти још много соли да поједеш да би провалио шта Reloader мисли...  Smile
« Poslednja izmena: 06. Nov 2007, 00:59:06 od Reloader »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.